|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Riku
|
Zaslal: po leden 27, 2014 9:14 am Předmět: |
|
|
Já jsem koupil BF4 za 500,- na kompa. Ale jsem z toho dost zmatenej zatím. Jediný co mi tak nějak zatím jde jsou deathmatche, jakmile hraju Conquest v 64 lidech, tak jen pobíhám zmateně po matě a pořád mě někdo zabíjí, totálně mi to nejde.. ale mám odehraný jen 4 hodiny tak snad se to zlepší
Největší debilita je ovšem ten battlelog, když člověk se připojuje na servery z prohlížeče, takže pokaždé když chce jít na jiný server tak se celá hra vypne a pak zas zapíná, tak 5 pokusů z 10 se připojit někam mě to vyhodí, nejhorší na tom je, že i s SSD diskem se mi to načítá tak 2 minuty a pak mě to vykopne, to fakt potěší  To by mohli nějak ty servery pořešit.
Ale jinak je to celkem řežba v těch 64 lidech a vedle super grafiky to má asi nejlepší zvukouvou stránku co jsem ve hrách slyšel, to si člověk připadá jak když je opravdu někde na bojišti
Ale víc prachů do toho asi za premium dávat nebudu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: po leden 27, 2014 6:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: po leden 27, 2014 6:14 pm Předmět: |
|
|
Co to je za hru? ten HUD znám!
/edit: Fallout?
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: po leden 27, 2014 6:47 pm Předmět: |
|
|
Jo vypadá to parádně. Já si tam dal:
-NMC's Texture Pack
-F3ProjectReality (měl jsi pravdu. Ta obloha vypadá fak o moc lépe jak v originálu)
-Enhanced Nigh Sky
- DYNAVISION
- Fallout Street Lights
- HI RES weapons
-Flora Overhual (přidá ti to nějaké stromy navíc)
-Atmospheric Sun Glare (realistické slunce což je také dost znát.)
Jinak jsem si tam chtěl ještě dát lepší textury na skály a silnici, ale když jsem se díval na videa tak ten NMC's Texture Pack je tak dobrý, že to není ani potřeba protože ty textury jsou brutální už rovnou v něm. Taky přidám pár obrázků:)
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: po leden 27, 2014 8:28 pm Předmět: |
|
|
Yop Riku Fallout 3, ktora mi teraz ide horsie ako hry nedavno vydane  (dokonca som to dokazal dat pod 10fps pri pouziti flashlight modu s dost neoptimalizovanym nasvecovanim pri River City).
prochm:
Odporucam ti stiahnut si nejake mody na hud, tie zmensia font a potom aj v pipboyi nebudes musiet tolko listovat ked budes daco hladat.
Dalej tam mam este (co by sa ti mohli pacit):
Fellout - vylepsenie obrazu, viac realisticke farby
Maximum resolutin megaton - ci ako - lepsie textury v Megatone
Megaton Lightning Overhaul - lepsie nasvieteny
Darker Interiors - pekne tmave vnutrajsky
No hlavne tam mam Midhrastic ENB. Kus som to upravil - zrusil rozmazanie, to mam riesene cez dynavision - rozmazanie na vzdialene objekty. Dynamicke rozmazavanie to ze prides k niecomu ze ti to nato zaostri to s ENB nefunguje. Aj tak mi to potom zacalo prekazat kusok. A saturaciu som tam upravil bo boli vsetky farby hrozne vyrazne. Teraz je to ale idealne. A hlavne tie vnutrajsky budov, nasvietenie je uplne perfektne totalne odlisne ako bez ENB. Ved si videl videa, tak potom mozes zhodnotit. Ja som sa chvilu rozhodoval ze ci S ENB alebo BEZ. Vyhralo S. Je to ovela krajsie.
(ti sem napisem mody ktore funguju s ENB co mam ja:
+ tie styri hore
+ NMC
+ mody na hud
+ enhanced night sky
+ hi res weapons
+ street lights
+ flashlight
+ F3 project reality --- kludne mozes ostatne poskusat ale to je take ze zapnes mod zapnes hru a cakas ci crashne..
- ak by si potom cel nastavenie ENB tak povedz napisem)
Yura.  To ti gratulujem ze si sa nechal osklbat free hrou zadarmo  To si si radsej mohol kupit platenu a nie free s malo moznostami a este tak robenu ze kto plati ten je najlepsi
To som si robil prcu stale z mojho spolubyvajuceho.. ked miesil Travian furt. Este o 3tej rano vstaval aby posielal utoky ci branil cico. A liali do toho penaziii
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po leden 27, 2014 8:47 pm Předmět: |
|
|
Fuj neměl jsem instalovat Diablo 3...ještě že tam je nějakej bug že jakmile noťas dám do sítě a nejede mi na baterce tak se začne brutálně sekat až tak na 1FPS:D Takže max 90minut pak mi to sežere celou baterku a konec hraní:)
Barbar paragon 20, DPS 100k a asi nemá cenu kupovat něco dalšího v aukci za těžký prachy když jsem viděl ten datadisk, dnes a včera padly 4 legendárky a samá junky fuj loot... _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po leden 27, 2014 8:49 pm Předmět: |
|
|
hehe, nekupuj už nič, ja, žiaľ, nehrám už pol roka, 330k dps unbuffed, data bude dobrý, len musia vyriešiť ten trade, bo vynechať ho úplne bude fail a ľudia to prestanú hrať po dvoch mesiacoch _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: po leden 27, 2014 9:06 pm Předmět: |
|
|
To určitě nepřestanou...A trade bude na fórech...pokud teda itemy nebudou account bound.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po leden 27, 2014 9:14 pm Předmět: |
|
|
| Chadzi napsal: | | To určitě nepřestanou...A trade bude na fórech...pokud teda itemy nebudou account bound. |
Ved práve, že budú:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po leden 27, 2014 9:23 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Chadzi napsal: | | To určitě nepřestanou...A trade bude na fórech...pokud teda itemy nebudou account bound. |
Ved práve, že budú:) |
Jsem viděl nějakou video recenzi bety a tam řikaj že budou jen ty co si člověk upraví craftěním,ale vim o tom prd. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: po leden 27, 2014 10:13 pm Předmět: |
|
|
| BerserK87 napsal: | Yura. To ti gratulujem ze si sa nechal osklbat free hrou zadarmo To si si radsej mohol kupit platenu a nie free s malo moznostami a este tak robenu ze kto plati ten je najlepsi
To som si robil prcu stale z mojho spolubyvajuceho.. ked miesil Travian furt. Este o 3tej rano vstaval aby posielal utoky ci branil cico. A liali do toho penaziii |
Tak co to je 200kc. Uz jsem utratil teda za vetsi blbosti. Ja nic jiného nehraju, uz jsem prestal hrat, ale nahodou jsem narazil na ty hry stahovane zdarma a tahle me fakt chytla, tak proc je nejakou korunou nepodporit. Když me to bude furt bavit a postupne do toho nahazu třeba 1000kc, tak furt je to srovnatelne s tim jako kdybych si nejakou pc hru koupil.. Book nemam tak naslapanej abych si koupil a paril třeba toho nejnovějšího battlefielda, ale to me stejne jak jsem psal nelaka, me jde o funkcnost a hratelnost a ta je u tehle hry perfektni ale ani ta grafika není vůbec spatna, hraju na medium detaily a parada. Parim za snipera (ovladani stihacek nechapu ) a je to fakt prdel. Hlavne jak clovek musí odhadovat vzdalenost a nadsazovat zamerovacem atd..
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: po leden 27, 2014 11:36 pm Předmět: |
|
|
| BerserK87 napsal: | To by si mal potom skusit hrat DayZ, len to asi na tom notasi nerozchodis, bo to ja momentalne mam na 32 fps priemer. Tam by si sa ako sniper uzivil.
|
No dival jsem se co to je na youtube a nebavilo by me to teda ani trochu. To není proste klasicka strilecka u toho bych usnul.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|