To by si mal potom skusit hrat DayZ, len to asi na tom notasi nerozchodis, bo to ja momentalne mam na 32 fps priemer. Tam by si sa ako sniper uzivil.
No dival jsem se co to je na youtube a nebavilo by me to teda ani trochu. To není proste klasicka strilecka u toho bych usnul.
No neni to strielacka typu sak ma zabije.. respawnem sa. Vies aky je to adrenalin ked sa dostanes do prestrelky s niekym v tej hre? Rozklepu sa ti ruky, stres, panika.. ked tu dokazes riesit prestrelky s chladnou hlavou tak si vyhral.
Ked nebudes mat co pozerat, tak si mozes pozerat Frankieho episody:
Ja som sa vdaka nim dostal k DayZ. Na tie prve sa da pozerat potom sa mi to prestavalo pacit ked sa tam dalo stavat vsetko mozne..
Inac prochm ja som si dal fov na 100. Defaultne ma ta hra snad 75 a to je hrozny pohlad.
Riku napsal:
tak 5 pokusů z 10 se připojit někam mě to vyhodí, nejhorší na tom je, že i s SSD diskem se mi to načítá tak 2 minuty a pak mě to vykopne, to fakt potěší
Hm to tak dlho? Mne to bf3 z msata nacita do 20-30. Vyhradne hravam 64 mapy a najcastejsie na tom ceskom battleforce. Teraz tam je jeden bf3 druhy bf4 tak tam by som sa asi pripajal + na ostatne jedine ak kvoli dakym druhym mapam co by ma aj tak netankovalo lebo by som mal len vanillu
Mam net přes kabelovku (posrany rio media) a vecne to laguje. Vetsinou když se pripoji z baraku vetsi počet lidi nebo když ti kokoti něco stahujou tak to pak ten ping zacne skákat nahoru dolu a neda se nic hrat po netu co par sekund sekanec. Chtel jsem vyzkoušet ten Razer game booster, stahl jsem ho, ale nejde me ta registrace, proste odkliknu email a heslo, ale zadnej potvrzovací link na email me neprijde... Ono by to s tim lagem asi ani nepomohlo co? Ikdyz někdo říká ze jo, ja stejne nechapu jak to muze ten ping tak litat. Rychlost je dostacujici, ale je to nestabilni jako nejakej satelit v bource a přitom to je kabelovka nechapu..
Mam net přes kabelovku (posrany rio media) a vecne to laguje. Vetsinou když se pripoji z baraku vetsi počet lidi nebo když ti kokoti něco stahujou tak to pak ten ping zacne skákat nahoru dolu a neda se nic hrat po netu co par sekund sekanec. Chtel jsem vyzkoušet ten Razer game booster, stahl jsem ho, ale nejde me ta registrace, proste odkliknu email a heslo, ale zadnej potvrzovací link na email me neprijde... Ono by to s tim lagem asi ani nepomohlo co? Ikdyz někdo říká ze jo, ja stejne nechapu jak to muze ten ping tak litat. Rychlost je dostacujici, ale je to nestabilni jako nejakej satelit v bource a přitom to je kabelovka nechapu..
Neviem co to je za program no ak je dost sikovny by ti mohol vytvorit kvazi tunel na strane "servera" ktory by ti mal zabezpecovat aby to neskakalo tolko tym ze by si mal vyhradeny tok pre seba ale samozrejme si limitovanych kapacitou rychlosti pripojenia a pokial nemate obmedzenia alebo aj mate a ich celkova kapacita presahuje kapacitu pripojenia tak neviem ci ti daco pomoze. Pravdepodobne je to ale len nieco ze ked zapnes hru TVOJE ostatne pripojenia to obmedzi.
Radsej by som volil mensiu ale stalu rychlost. Taku moznost tam nemate? Net cez kablovku, do toho sa vobec nevyznam. Nemate moznost optiky? Ze by si zobral tv + net.
To v burke. Nevies ako to maju napojene, kade to ide na ake uzly kym sa to napoji na optiku.
ja sem byl naprosto skeptickej k novym dilum assasina ale ten pirát je docela prdel :D alespon zatím teda...free roam s vlastní pirástkou lodí se vším všudy to tu ještě nebylo a je to docela vymakaný...líbí se mi to ;)
co se předchoziho dilu týká jo to bylo hrozny...tohle se da hrat kupodivu :)
jinak pařím armu 3 když je čas to je alespon pořadna hra...až na to že to pak totálně dokurvili lidi tím že tam začali tahat dayz...sorry ale to mě dost sralo...standalone si klidně hrajte mě je jedno...:D
jinak dayz me vůbec nebere...sem to zkoušel a to je fakt divný možna to bylo serverem ale ani ty armovský wastelandy mě neberou pokud není fakt dobrá jednotka lidí co kooperujou...a stejne nemaj čeho vtý hře dosáhnout i když nashromáždí techniku zvraně a všecko...kdyby se tam dalo stavět tak to asi beru to by pak byla fakt prdel dělat si baze opevnění ingame atd...od toho je v armě jinej mod...takže by to teoreticky asi šlo vybastlit
Za tu cenu by si ale mel herni pc (prumernej) i s mega monitorem (s tv dohromady) a hry se daj stahnout zadara ukradnout.
Opraveno :-)
Technicky stažení placené věci není krádež.
Při krádeží dojde k odcizení originálu, kdežto při stahování má majitel originál pořád a akorát nabízí nefyzické kopie svého originálu.
Mno moment, pořád se jedná o fyzické kopie... jak bys chtěl udělat nefyzickou?:D
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Smile04.. Dayz je len alpha, a rozhodne toto hodnotim ako nieco lepsieho nez to co dorobili v mode, ze mas trezory kadetade a pod. Hratelnost, moznosti, zombie atd je niekde inde. No skoda ze je to tak neoptimalizovane, keby som si mohol zapnut vsetko na high tak by to bolo super.
Pravda je ze ked to clovek hra sam, tak o to rychlo omrzi. No hrat a kvazi vyhrat... neni jednoduche. Hlavne ked lovis banditov a pod. Hlavne nehrat na cz serveroch. Hral som na jednom ceskom mod a taki dementi, myslim ze to bol daky Truplik.. mali skoro vsetko a poriadneho a ty si mohol mat tak autobus alebo ATV, najlepsie UAZ. Helinu len zazrakom. Bo ukryvali veci daleko za hranicou mapy s tichym suhlasom admina.. potom ako retardi kazili hru setkym ostatnym a mali snad pocit ze su najsamlepsi na celom svete. Tak teraz vyhladavam zahranicne a najlepsie mas RP servery momentalne kde nebehaju debilovia co zoberu prvu zbran co najdu a idu zabijat cerstve spawny, ktori maju max. sekeru.
Mat ARMU 3, tak idem hrat tento mod:
to je proste krute. Ked bude daky sale of tak si to kupim, alebo ak mi vyjde teraz nieco v blizkej buducnosti
Assassin's Creed som si posledny vychutnal tu kde si behal po Rime. To bola kolkatka? Reelations. To asi slo do serie s 2jkou ktora bola este fajn aj co sa tyka ovladania, pribehu, skrytych veci a pod. 3jka tato to bol uplny... keby aspon to ovladanie, to zjednodusili ako pre batolata + zmena ovladania co sa tyka zoskakovania a pod. To som len tak rychlo presiel dej nech to mam za sebou. 4ku som skusil zahrat ale na zaciatku na plazi 27 fps, bieda. Musim to hrat zrejme cez televizor ktory ma len HD + vyhladzovanie.. tam to pojde lepsie a aj lepsie vypadat, nez keby som mal znizovat rozlisenie na full hd monitore.
A pari tu někdo battlefield4 po netu? Když se divam na ty videa toho frankieho, tak musim fakt uznat, ze to je mazec jak je to propracovana hra hlavne pro ten multiplayer. Na to se fakt nechyta momentlne ted nic...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru