Gamesy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 217, 218, 219 ... 265, 266, 267  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gamesy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Gamesy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Freimen

PříspěvekZaslal: st únor 05, 2014 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reiben napsal:
freimen: omg se podívej na videa na youtube. Graficky dnes už žádnej zázrak, ale dá se v poho. Dvojka a trojka už jsou graficky pecka.

jak mi video na youtube poradí v tom, jestli se to dá hrát od trojky a nebo musím začít od jedničky, aby mi příběh dával smysl? Na grafiku jedničky jsem se v gameplay díval a právě proto se tu ptám s tímto dotazem, jestli jde začít od trojky, tak si to omg kur.a nech
BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: st únor 05, 2014 3:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Já právě chci koupit DayZ, jenže hrát alfa-verzi nehodlám abych si u toho akorát ničil nervy

Akurat ti poviem, ze jedine co by ta nervovalo je hrozny graficky performance a "zacinanie odznova" ... proste sa lognes pricom vies ze si sa vypol normalne, zlyha lognutie a ked restartujes hru ides od znova. Alebo proste ani nevies (pri zlyhanom lognuti napr som pocul zombikov tak som aspon dedukoval ze ma asi knockoutli a potom zabili bo mas uplne black screen pri ko)preco zacinas odznova. Tam ti da fps facku a si spokojny

Ja som to chcel vyskusat, vyskusal som. A tiez som len kupil alphu ako investiciu do buducnosti a dufam ze nebudu zbytocne vyhodene peniaze a ze to este zoptimalizuju. Skoda len ze pouzili arma 2 engine no. Ked to uz nebol mod, mohli pouzit aj nieco ine a viac to modifikovat. Napriklad by ma zaujimalo ako by to slo na takom unreal engine, ktory je vyborne tvarny.

+ prijat prvky ake boli v Rage. Dynamicke zvysovanie a znizovanie urovne detailov, textur v zavislosti vykreslovania obrazovky (rozlisenie>fov>view)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: st únor 05, 2014 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
Reiben napsal:
freimen: omg se podívej na videa na youtube. Graficky dnes už žádnej zázrak, ale dá se v poho. Dvojka a trojka už jsou graficky pecka.

jak mi video na youtube poradí v tom, jestli se to dá hrát od trojky a nebo musím začít od jedničky, aby mi příběh dával smysl? Na grafiku jedničky jsem se v gameplay díval a právě proto se tu ptám s tímto dotazem, jestli jde začít od trojky, tak si to omg kur.a nech

Nemusis zacinat od jednicky ikdyz pro me byla nejlepsi ;) ale uz je to taky par let zpatky :D
Kdyz nebudes moc hledet na grafiku ale na pribeh tak si myslim ze chybu neudelas :)
BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: st únor 05, 2014 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Toto som vo Fallout 3 vobec necakal... :

Skoro som hodil bobek.. ked hrate Fear tak cakate take halusky ale vo f3. Stale ma niecim prekvapi. Ja som to predtym hral len tak.. hlavny quest. Teraz si to vychutnavam. Tenpenny tower quest.. !spoil! splnil som tak, ze reku hadam mozu zit spolu. Pridem prvy krat nazad, vsetci spokojni akurat chyba Tenpenny. Tak reku fajn bol ulisny. Pridem druhy krat predat veci. Jeden ghoul hi. Druhy ghoul... do prcic dako vela ghoulou. A ludia? Tak sa pytam tych co su z tunela ze kde su, zenska neviem chlapik povie ze mam pozriet suteren ale ze on nesuhlasil s tym "sefom", tam seci pobiti. Kuuuurva tak toto nie, vybehnem hore pokeciam s nim debil sa mi vyhraza ze mam odist lebo ze skoncim ako oni. Za sekundu uz nemal hlavu.. a som to loadol ze kur*a nebudete ma takto ondiat. Clovek im chce dobre... dostali bottle cup mine medzi seba ako present.. . Dobre zadostucinenie
Lunreal

PříspěvekZaslal: st únor 05, 2014 10:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hmm asi fakt nerozumim po slovensky...
Freimen

PříspěvekZaslal: st únor 05, 2014 10:24 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

My name is Desmond Miles and this is my story...

Turakam

PříspěvekZaslal: st únor 05, 2014 10:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja som ich asi pobil všetkých, no:)
coder

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 1:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hral nekdo serii mass effect? zatim asi moje nejoblibenejsi single player hry (jsou 3 dily ktere na sebe navazujou) hlavne se mi libi interakce s jinyma postavama a taky to ze kdyz treba v prvnim dile udelate rozhodnuti prenese se to dal a treba v 3 dile si rikate ze byste se rozhodli jinak a to vas nutka odehrat vsechny dily vicekrat ...ja uz mam vsechny dily odehrane 3x jedine co me stve ze si clovek musi koupit i jejich dlcka aby si pribeh naplno vychutnal
Chadzi

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 6:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jediný AC, který za něco stál, byla 1. a 2. díl...zbytek je hov*u.
Freimen

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 8:28 am    Předmět: . Odpovědět s citátem

Tak koukám, že příští týden vychází pokrašování Last of US, resp. DLC:

Jak tohle prosím na PS3 funguje? Předtím jsem na PC jen stahoval. Tzn. předpokládám že stažitelné nějak přes hru zadáním své karty atd., že :) ?
addaro

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 12:23 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
Tak koukám, že příští týden vychází pokrašování Last of US, resp. DLC:

Jak tohle prosím na PS3 funguje? Předtím jsem na PC jen stahoval. Tzn. předpokládám že stažitelné nějak přes hru zadáním své karty atd., že :) ?

Buď koupíš přímo ve store, nebo ti ve hře vyskočí upozornění a po kliknutí tě to hodí do store. Tam normálně zaplatíš kartou, existují i nabité kupony na určitou částku, ale platba kartou snad není problém Je to snadné a rychlé, neboj.

Tak co říkáš obecně na PS3? Zkoušel jsem teď na ní hrát a už to nejde si zvyknout ze čtyřky a PC na tu grafiku trojky, bolí mě z toho oči (doslova, to malé rozlišení mi dělá špatně).
Smile04

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

včera v ramci regenerace nainstalil cs 1.6 HD verzi...no proste paradička :D kam se hrabou ty dnešní postižené konzolovky :D...tap a button, tap a button :D

jinak když se tu mlluví o hrách roku tak za minulej je to pro mě na 100% metro last light...kdo nehral tak doporučuju osobně jsem to prošel asi 4krat už na tu specialni přidanou obtižnost...ta se odemkne po prvnim dohrati myslim :D...opravdu bitva o prežití a míra detailů se kteryma si pohrali opravdu v jiné hře není, upozornuju že pokud vas odradilo metro 2033 toto je uplně jina hra :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Riku

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Metro LL je super, ač jsem Metro 2033 nedohrál tak LL jsem taky dohrál 2x :)
Smile04

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Skoro som hodil bobek.. ked hrate Fear tak cakate take halusky ale vo f3. Stale ma niecim prekvapi.

hehe :D pochopil sem z videa že ses asi pěkně lekl ona ta atmosfera tma všude děla svy :D...

to jsme takhle před x lety měli domaci lan party...znaš to kompy narvany v bytě přes kabely neni kam šlapnout :D...no a nenapadlo nas nic lepšiho než dat alien vs predator myslim dvojka to je...multiplayer...OMG to je prostě šilenství :D pokud máš koule tak hrej za marinaka a jenom slyšíš vtý tmě jak tam behají ti alieni jim cinkaji ty drapy o podlahu :D

se tam pližim jak smrad a posloucham zesileny sluchatka na max abych slyšel odkud běžej nebo abych slyšel marinaky...a kamoš ta ku.va za.rana normalně na strope s malym alienem a kempuje...ja jdu a on mi skočí za krk...jenže von přitom skoku udělá takovej skřek šilenej a ja jak sem to měl zesileny jsem se malem posral regulerně sem zařval a spadl i s židlou dozadu :D[/quote]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Judson

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hehe, AvP jsem zan inza jednu rasu nezvladl hrat dyl jak prvnich 5 min.

BTW ted parim Crysis 2 a je to pecka, uz mam stahlou i 3ku a tesim se.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gamesy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 217, 218, 219 ... 265, 266, 267  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: