A pari tu někdo battlefield4 po netu? Když se divam na ty videa toho frankieho, tak musim fakt uznat, ze to je mazec jak je to propracovana hra hlavne pro ten multiplayer. Na to se fakt nechyta momentlne ted nic...
Jop BF4 je momentálně asi nejlepší multiplayer tohodle žánru. Naposledy jsem hrál jako že hodně MP asi před 5 lety CS:SOURCE, pak mě nic nebavilo abych u toho trávil čas. Vždycky dohrát singleplayer a čau. U BF4 vydržím celé noci :)
Občas BF4 dám ... ale že by to byla super, skvělá hra ... to ne. Ze začátku jsem hrál často, ale přešlo mě to. U BF3 jsem vydržel déle...nejdéle potom u BF2 Project reality.
Za tu cenu by si ale mel herni pc (prumernej) i s mega monitorem (s tv dohromady) a hry se daj stahnout zadara ukradnout. a to legálně a nebo nelegálně. Pokud to bude nelegálně, tak to nebude §205 TZí Krádež, ale maximálně Porušení autorského práva §270 TZí.
Opraveno :-)
Taky jsem si dovolil to opravit.
_________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
Smile04.. Dayz je len alpha, a rozhodne toto hodnotim ako nieco lepsieho nez to co dorobili v mode, ze mas trezory kadetade a pod. Hratelnost, moznosti, zombie atd je niekde inde. No skoda ze je to tak neoptimalizovane, keby som si mohol zapnut vsetko na high tak by to bolo super.
Pravda je ze ked to clovek hra sam, tak o to rychlo omrzi. No hrat a kvazi vyhrat... neni jednoduche. Hlavne ked lovis banditov a pod. Hlavne nehrat na cz serveroch. Hral som na jednom ceskom mod a taki dementi, myslim ze to bol daky Truplik.. mali skoro vsetko a poriadneho a ty si mohol mat tak autobus alebo ATV, najlepsie UAZ. Helinu len zazrakom. Bo ukryvali veci daleko za hranicou mapy s tichym suhlasom admina.. potom ako retardi kazili hru setkym ostatnym a mali snad pocit ze su najsamlepsi na celom svete. Tak teraz vyhladavam zahranicne a najlepsie mas RP servery momentalne kde nebehaju debilovia co zoberu prvu zbran co najdu a idu zabijat cerstve spawny, ktori maju max. sekeru.
Mat ARMU 3, tak idem hrat tento mod:
to je proste krute. Ked bude daky sale of tak si to kupim, alebo ak mi vyjde teraz nieco v blizkej buducnosti
Assassin's Creed som si posledny vychutnal tu kde si behal po Rime. To bola kolkatka? Reelations. To asi slo do serie s 2jkou ktora bola este fajn aj co sa tyka ovladania, pribehu, skrytych veci a pod. 3jka tato to bol uplny... keby aspon to ovladanie, to zjednodusili ako pre batolata + zmena ovladania co sa tyka zoskakovania a pod. To som len tak rychlo presiel dej nech to mam za sebou. 4ku som skusil zahrat ale na zaciatku na plazi 27 fps, bieda. Musim to hrat zrejme cez televizor ktory ma len HD + vyhladzovanie.. tam to pojde lepsie a aj lepsie vypadat, nez keby som mal znizovat rozlisenie na full hd monitore.
Co mas za stroj ty?
dlouho sem se tak nezasmal :D armu 3 mam v planu koupit tak musim skusit i ten mod
BF 4 / Armu 3 ... ked budete vediet o velkych zlavach tak povedzte.
Mne zatial staci pozerat BF 4 na videach Frankieho. No aj tak kolko uz DLC vyslo 2? Hra nema ani 2 mesiace... . Hravam BF3 vanillu a pokial nebudu DLC free tak ma nenapadne ist na premium. Inac.. mne sa dakedy zda ze Frankie hrava len proti samym lamam, ako sa mu tam dobre ze nehadzu pred hlaven :) . No moze to len tak vypadat. Sniper je to riadny, ja som za recona ani poriadne nehral.. len ked som zobral zbran zo zeme. BF4 ma nejake vychytavky ale.. uz 3jka mi prisla ked vysla ze je to len akcia akcia zabit - respawn milion informacii, proste ako keby arkadova strielacka.. a bf4 to mi teraz pride ale ako uplne ramboidne strielanie s milionom grafickych informacii.
Ak niekto hra BF3 na tom Battleforce 64 conqueste.. tak ma tam mozete niekedy vidiet behat pod nickom Jezkovivoci.
DLC jsou strašná chujovina, takový rejžování peněz je bohužel dneska normální. Dříve když vyšel do hry datadisk, tak stál podstatně méně než plná hra a člověk za to měl dalších několik hodiny hry (v singleplayeru) a do multiplayer her normálně vycházeli nové mapy apod. zadarmo pokud si dobře pamatuji. Dnes chtějí za DLC, kde má člověk pár zbraní a pár map víc než za základní hru a jsou to většinou recyklovaný mapy z minulého dílu..
No ale Battlefield byl vždycky arkáda, nic jinýho. Na žádnej simulátor si to nikdy nehrálo :)
Mně se na BF4 právě líbí, jaká je to řežba a audiovizální stránka tomu hodně dodáva, hlavně to zničtelný prostředí a zvuky to má opravdu suprový.
Co mě tam ale nejvíc irituje jsou odstřelovací pušky, to je jak vzduchova
tak jsem v neděli dohrál The Last Of Us a potřeboval bych si o tom s někým promluvit, neskutečné, fantastické, ten konec....normálně masakr, zařadilo se to do mého osobního top 4 všech her ever :)
16 hodin herního času, x litrů vypitých Pálav
má smysl v tomto kontextu sáhnout po starších hrách tohoto studia? Série Uncharted? Má smysl začít hrát trojku? Přece jen jendička je z roku 2007 a to by mě mohlo položit
PS: a večer až přijedu do Prahy, jdu konečně na AC: IV
The last of us pro mě osobně hra roku 2013 . Teď hraji od znovu na těžší obtížnost. Jinak uncharted série je taky pecka. Víc akčněji pojatý, ale i tak super záležitost. Hrál jsem jen 2. a 3. díl. Oboje bych hodnotil 9-10/10.
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
nějak se s novýma hrama nemůžu srovnat. Z 1. na to nemám HW, za druhé ani necítím potřebu. Dřív jsme hodně pařili COD4. Pak zakázali vzdálené servery, přidali ty jejich DCL a vše šlo do háje. Takto měl člověk "svůj" server, potkal tam "známé" lidi a bylo to fajn. Oproti tomu se přihlašovat furt automaticky někam jinam, hra mě nebavila, tak proč si kupovat jiné mapy, ale bez těch si člověk zase nezahrál, protože ho servery vyhodili, že je nemá.
Těšil jsem se na Armu 2 pak Armu 3 a je to vlastně v podstatě furt "jen" OFP, autoři se na všechny kritiky vy**li a přidali jen pár blbůstek.
Souhlasim s Last Of Us, taky me to naprosto dostalo a je jen dobre, ze planujou trilogii :-) Bez vahani jdi do Uncharted, neni to tak temny a krvavy, ale pribeh pokazdy skvelej, hraje se to stejne dobre jako Last Of Us a proste z toho smrdi vsema smerama, ze to delala ta stejna parta lidi ;)
Jinac ohledne konce jsem hodne zvedavej, jak se bude vyvijet druhej dil. Drive nebo pozdejc pravda vyleze najevo a smrdi to problemem :-D
Take dayz / arma3 s pohybom ako v bf3. Alebo najlepsie Q3
Grafiku to ma uzasnu ale optimalizovanie je niekde v ... ked mi to vyuziva cpu tak na 40% max, grafiku 60%? Pritom Rocket povedal ze zalezi na cpu a staci 2 jadrovy. Ja mam i7 3630qm ktory ked som kupoval notas bol v top10 na passmarke.. no hra tomu neodpoveda (pri booste a vyuziti 4 jadier kmitocet okolo 3.2ghz kazde). Oni tam radsej davaju chujoviny ako headbob, blur pri zmene pohladu atd . Inac fakt ked stiahnete detaily, tak to takmer vypada na Operation Flashpoint ta krajina
Hmmm Last of Us. Ak daco tak hlaste spoil nez daco napisete. Asi si uz zoberem ps3 od priatelky, kupim si nejaky 82cm LG do izby a budem miesit
Souhlasim s Last Of Us, taky me to naprosto dostalo a je jen dobre, ze planujou trilogii :-) Bez vahani jdi do Uncharted, neni to tak temny a krvavy, ale pribeh pokazdy skvelej, hraje se to stejne dobre jako Last Of Us a proste z toho smrdi vsema smerama, ze to delala ta stejna parta lidi ;)
Jinac ohledne konce jsem hodne zvedavej, jak se bude vyvijet druhej dil. Drive nebo pozdejc pravda vyleze najevo a smrdi to problemem :-D
Oni plánují trilogii? No tak to je masakr, škoda, že to už určitě bude na nextgen konzole
S tím souvisí důležitá otázka - dá se pařit ten Uncharted od trojky? Nebo musím začít jedničkou, aby to dávalo smysl? Tam se prostě bojím, že hra z roku 2007 bude pro mě grafikou nehratelná...
freimen: omg se podívej na videa na youtube. Graficky dnes už žádnej zázrak, ale dá se v poho. Dvojka a trojka už jsou graficky pecka.
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru