Gamesy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 243, 244, 245 ... 265, 266, 267  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gamesy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Gamesy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Gohan

PříspěvekZaslal: po leden 26, 2015 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevypada to spatne, ale ja si koupil to GW2 tak ted me to bavi. Docela prijemna zmena v levelingu oproti tradicnimu grindu a questeni.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mysH

PříspěvekZaslal: po leden 26, 2015 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tady nejsou lvl, ani povolani - skilly/class mas podle nasazenyho equipu a pak jeho pouzivanim nebo craftenim se ti odemknou dalsi tiery. Docela hardcore je, ze pri smrti ti v mrtvole lezi vse cos mel na sobe :) a veci se nak pouzivanim nici, dokonce i mounti
Gohan

PříspěvekZaslal: po leden 26, 2015 11:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zajímavý koncept, už vidím to P2W ale. Ruzne ochranne svitky aby jsi nedropl nic pri smrti a tak podobne. Tak snad to tak nedopadne.
mysH

PříspěvekZaslal: út leden 27, 2015 8:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne, za penize se ma kupovat zlato, ktery slouzi na nakup nekterych veci (z hlavy nevim presne co), ovsem z potvor pada stribro, bez kteryho se stejne neobejdes. Takze placenim muzes jen urychlit nektere cinnosti, ale vyhnout se jim nepujde. Zadny pay2win, teda aspon zatim co predstavili
Gohan

PříspěvekZaslal: út leden 27, 2015 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vis jak to byva. Tyhle hry zacnou bez p2w veci ale driv nebo pozdeji z toho budou chtit vytriskat vic.
mysH

PříspěvekZaslal: pá leden 30, 2015 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jsem vymekl a poridil jsem si to .. je to totalne hc hra co se farmeni tyka a je videt, ze to je alfa, spousta veci je tam nedodelanych, ale celkove to je supr a ma to potencial .. pro magory, kterym se libila stara UO
Duro

PříspěvekZaslal: pá únor 06, 2015 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

momentalne divinity sin
dlhodobo ak je cas tak wowko (ofi) a z nostalgie ultimu online na dp
Judson

PříspěvekZaslal: pá únor 06, 2015 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Half Life 2, ep1, ep2.. to se neomrzi )
Darkkiller

PříspěvekZaslal: út únor 10, 2015 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ukázka z Destiny PvP a moje killing spree s nejlepším raketometem ve hře

https://www.facebook.com/video.php?v=948064355204377
cipinek

PříspěvekZaslal: út únor 10, 2015 4:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

přišlo mi, že jsi neskutečná lamka, jak tě tam dal ten typ zprava v té místnosti, musel jsi vědět, že tam je a šel jsi tam dopředu, jak kdyby tam nikdo nebyl, to byl úlet... , ale jinak krásná grafika, vydržel jsem několik minut koukat...
prochm

PříspěvekZaslal: út únor 10, 2015 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo pěkné ale je to takové nějaké pomalé. A je tam na tom pěkně vidět ta neohrabanost gamepadu.
Darkkiller

PříspěvekZaslal: út únor 10, 2015 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neohrabanost gamepadu mi nevadí, už jsem si docela zvykl, navíc všichni máme stejné podmínky :). Grafika je v reálu ještě lepší.

Jsem lamka no, ale ostatní jsou většinou ještě větší . Navíc s nejlepšim RPG launcherem ve hře, kterej je navíc jako jedinej naváděnej, nepotřebuješ ani tak dobře mířit .
cipinek

PříspěvekZaslal: út únor 10, 2015 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ale tak proč to hraješ s tím granátometem, přece daleko lepší požitek ze hry má člověk z headshotu při běhu od boku s shitovním samopalem na 500 m, no nééé??? , tomu se jinak říkálo za mých mladých let skill..., ty vole to byly časy..., DOOM 2 mapa 01 jeden na jednoho, ach jo...
Darkkiller

PříspěvekZaslal: st únor 11, 2015 8:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tohle není counter strike ani doom, s shit zbraní tady nikoho ani na hs nezabiješ, protože každej má štít, kterej závisí na tom, jakej máš equip . Já mám požitek ze hry, když jsem první na mapě a splním si pár denních bounty . Stejně to pvp je v destiny jen takovej relax a hlavní je tam pve.

Btw už jsi druhej člověk, co nepozná rozdíl mezi granátometem a raketometem (první byl Flew) .
cipinek

PříspěvekZaslal: st únor 11, 2015 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

RPG launcher je zavádějící označení, ale takhle jsi to napsal ty, kdybys napsal RPG rocket launcher, to je to O.K.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gamesy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 243, 244, 245 ... 265, 266, 267  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: