|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
Zaslal: po leden 26, 2015 7:34 pm Předmět: |
|
|
Nevypada to spatne, ale ja si koupil to GW2 tak ted me to bavi. Docela prijemna zmena v levelingu oproti tradicnimu grindu a questeni.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mysH

|
Zaslal: po leden 26, 2015 7:55 pm Předmět: |
|
|
tady nejsou lvl, ani povolani - skilly/class mas podle nasazenyho equipu a pak jeho pouzivanim nebo craftenim se ti odemknou dalsi tiery. Docela hardcore je, ze pri smrti ti v mrtvole lezi vse cos mel na sobe :) a veci se nak pouzivanim nici, dokonce i mounti
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po leden 26, 2015 11:30 pm Předmět: |
|
|
Zajímavý koncept, už vidím to P2W ale. Ruzne ochranne svitky aby jsi nedropl nic pri smrti a tak podobne. Tak snad to tak nedopadne.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: út leden 27, 2015 8:53 am Předmět: |
|
|
Ne, za penize se ma kupovat zlato, ktery slouzi na nakup nekterych veci (z hlavy nevim presne co), ovsem z potvor pada stribro, bez kteryho se stejne neobejdes. Takze placenim muzes jen urychlit nektere cinnosti, ale vyhnout se jim nepujde. Zadny pay2win, teda aspon zatim co predstavili
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út leden 27, 2015 9:35 am Předmět: |
|
|
Vis jak to byva. Tyhle hry zacnou bez p2w veci ale driv nebo pozdeji z toho budou chtit vytriskat vic.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: pá leden 30, 2015 5:52 pm Předmět: |
|
|
tak jsem vymekl a poridil jsem si to .. je to totalne hc hra co se farmeni tyka a je videt, ze to je alfa, spousta veci je tam nedodelanych, ale celkove to je supr a ma to potencial .. pro magory, kterym se libila stara UO
|
|
| nahoru |
|
 |
Duro
|
Zaslal: pá únor 06, 2015 1:57 pm Předmět: |
|
|
momentalne divinity sin
dlhodobo ak je cas tak wowko (ofi) a z nostalgie ultimu online na dp
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá únor 06, 2015 2:02 pm Předmět: |
|
|
Half Life 2, ep1, ep2.. to se neomrzi )
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: út únor 10, 2015 4:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út únor 10, 2015 4:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: út únor 10, 2015 4:41 pm Předmět: |
|
|
Jo pěkné ale je to takové nějaké pomalé. A je tam na tom pěkně vidět ta neohrabanost gamepadu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: út únor 10, 2015 4:45 pm Předmět: |
|
|
Neohrabanost gamepadu mi nevadí, už jsem si docela zvykl, navíc všichni máme stejné podmínky :). Grafika je v reálu ještě lepší.
Jsem lamka no, ale ostatní jsou většinou ještě větší  . Navíc s nejlepšim RPG launcherem ve hře, kterej je navíc jako jedinej naváděnej, nepotřebuješ ani tak dobře mířit  .
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út únor 10, 2015 4:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: st únor 11, 2015 8:31 am Předmět: |
|
|
Tak tohle není counter strike ani doom, s shit zbraní tady nikoho ani na hs nezabiješ, protože každej má štít, kterej závisí na tom, jakej máš equip  . Já mám požitek ze hry, když jsem první na mapě a splním si pár denních bounty  . Stejně to pvp je v destiny jen takovej relax a hlavní je tam pve.
Btw už jsi druhej člověk, co nepozná rozdíl mezi granátometem a raketometem (první byl Flew)  .
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st únor 11, 2015 9:46 am Předmět: |
|
|
RPG launcher je zavádějící označení, ale takhle jsi to napsal ty, kdybys napsal RPG rocket launcher, to je to O.K.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|