|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: ne březen 22, 2015 8:59 pm Předmět: |
|
|
videl som ťa online, môžme zahrať, ale momentálne je tu onedlho patch, tak využi čas a bonus na xp/goldy a pofarmi, hlavne ik set a bk meče môžeš dopredu, budú potrebné, samozrejme najlepšie ancient verzie _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: út březen 24, 2015 8:28 am Předmět: |
|
|
Jo já Tebe taky, pořád se tak trochu rozkoukávám a zatím jsem dotáhl na 70lvl jen monka, ale právě využívám těch bonus expů/goldů.
Když není s kým hrát, tak jdu na public, sice je to takové nemastné neslané, ale zase mi tam ty paragony lítají samy. :)
btw: už se mi konečně z aktualizoval profil na battle net, aktuální gear je už slušnější. :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: ne duben 19, 2015 1:08 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | Já jsme pořád na vážkách jestli mám těch 60e vysolit nebo ne |
Jen vysol,stojí to za to,opravdu parádní hra,dáme si spolu třeba tenis
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: ne duben 19, 2015 1:39 pm Předmět: |
|
|
Hraje tu někdo Dont Starve?
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: ne duben 19, 2015 8:10 pm Předmět: |
|
|
Taky fetuju GTA 5..  Dont starve together je fajn.. _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne duben 19, 2015 8:13 pm Předmět: |
|
|
Jen škoda, že nezachovali poškození u aut jako v GTA IV. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: ne duben 19, 2015 8:37 pm Předmět: |
|
|
Smetak: Hraješ to? Mě by zajímalo jestli je verze Together stejná jako Reign of Giants, akorát je to multiplayer nebo je to pozměněné? Mám pocit, že sem četl, že to právě trochu změnili
EDIT: Jinak GTA sem hrál naposled San Andreas, to byly ještě kalby na základce  Je to stále hratelné říkáte?
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: ne duben 19, 2015 9:19 pm Předmět: |
|
|
Jo, SA byla pecka, GTA IV mě naopak nebavilo.
GTA V bych přirovnal k těm prvním dílům a ještě je to podle mě v mnoha věcech lepší. Hlavně obdivuju tu nápaditost, některý ty mise jsou fakt šílený a hlavně Trevor je strašnej psychopat.  Taky je super kooperace mezi 3 postavama, kdy můžeš (musíš) mezi nima během jedné mise přepínat (jeden např. řídí helikoptéru, druhej se na laně spouští po stěně mrakodrapu a třetí váš z dálky kreje sniperkou. Taky je tam hodně dobře zpracovaný vylepšování aut nebo zbraní, který je fakt rozmanitý.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne duben 19, 2015 10:04 pm Předmět: |
|
|
GTA 5 je lepší, než předchozí verze? Škoda, jak posrali sérii Need for Speedu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|