GTA V je s přehledem nejlepší díl série. Na to jak byla IV podělaná příběhem, hratelností tak i optimalizací, tak V je mistrovský dílo :) největší prdel je GTA online s kámoš na teamspeaku, takhle jsem se u žádný hry dlouho nebavil
Jako hrát celou dobu za nějakýho bolševika, který i na konci příběhu je pořád stejná šmucka jako na začátku.. no nevím, nebavil mě příběh, hlavně mi tam chyběl humor pro gta typickej a celkově taková ta GTA bláznivost. Hratelnost jako jo, hrál jsem to ještě teď než vyšla V, ale bylo tam hovno co dělat :D Ale i s přejížděním chodců nebo deformováním aut jsem si vystačil na dlouho
No a optimalizace.. když to srovnám s GTA5, která má kulervoucí grafiku a jede líp než GTA4 tak se není o čem bavit
Čus, chtěl bych znovu začít srdcovku Lineage 2, nevíte někdo o low-rate serveru (tak do 15x), kterej by byl třeba týden zajetý a osvědčený s dobrou (případně českou) komunitou?
_________________ When your mind will change, your body will be changed.
GTA V naprostá bomba :-). Už sem to dohrál na xboxu, ale na PC to byla povinnost! Super optimalizace, grafika, hratelnost no prostě bomba, koupě nelituji. Online jsem ještě nezkoušel.
Far Cry 4, pecka, uplne me to pohltilo. I kdyz 3ka se me zdala prehlednejsi pribehem a ukolama, a obtiznejsi, proste lepsi.
Esli to tu nekdo hral, jak se dostanu do druhe casti mapy, nahoru pres most ? Proste vycistit mapu co mam, plnit mise, a casem me tam zavedou ? Ten most prejit nesel, ale uz jsem to nejakou dobu neskousel.
Far Cry 4, pecka, uplne me to pohltilo. I kdyz 3ka se me zdala prehlednejsi pribehem a ukolama, a obtiznejsi, proste lepsi.
Esli to tu nekdo hral, jak se dostanu do druhe casti mapy, nahoru pres most ? Proste vycistit mapu co mam, plnit mise, a casem me tam zavedou ? Ten most prejit nesel, ale uz jsem to nejakou dobu neskousel.
Prostě musíš pokračovat v hlavním příběhu. Je tam jeden hlavní úkol, v kterém se musí ten most dobýt.
Prostě musíš pokračovat v hlavním příběhu. Je tam jeden hlavní úkol, v kterém se musí ten most dobýt.
OK, ted jsem dokoncil ukoly pro manika s letadlem, ktere koncily utekem z vezeni, cekal jsme, ze se pak objevim uz v te druhe mape, ale zatim nic. Zenska na N uz je vyrizena.Na mape ted vidim jen ukol pro A, ale nejak se k ni nemuzu dostat, podle mapy je kousek od areny.
Sakra uz chci obletet posledni veze, aby se me odemkl kulomet Buzzsaw ))
V súčasnosti stále Diablo 3 (lepšie ako kedykoľvek predtým, ž len asi dva kúsky do full ancients wastes setu) a pustil som sa do Wolfensteina: New Order, proste libovka, akčné veci ma už veľmi neberú, ale toto je plné emócií so skvostnou grafikou a skvelým pocitom zo streľby, človek sa cíti ako Aldo z Nehanebných bastardov
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
V súčasnosti stále Diablo 3 (lepšie ako kedykoľvek predtým, ž len asi dva kúsky do full ancients wastes setu) a pustil som sa do Wolfensteina: New Order, proste libovka, akčné veci ma už veľmi neberú, ale toto je plné emócií so skvostnou grafikou a skvelým pocitom zo streľby, človek sa cíti ako Aldo z Nehanebných bastardov
Kámarád mi dal bnet acc na kterém má D3 ROS. Ale nějak se do toho pořád nemám.
To tu nikto nehra Path of Exile? Vzdy rozbehnem Hardcore postavu, dotiahnem to na 70+ uroven, citim sa ako Rambo a potom RIPnem pre vlastnu blbost .
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
... a pustil som sa do Wolfensteina: New Order, proste libovka, akčné veci ma už veľmi neberú, ale toto je plné emócií so skvostnou grafikou a skvelým pocitom zo streľby, človek sa cíti ako Aldo z Nehanebných bastardov
JJ Wolfik mega super. Po nejake normal, stredni obtiznosti jsem to hned zacal znova na nejtessi a super. Jen obrovska piplacka a zaver bosse jsem po nekolika dnech a nescetne pokusu vzdal )
Diablo jsem si teď konečně zahrál (bez datadisku), a jako dlouholetý milovník dvojky jsem docela zklamaný teda, čistá klikačka.. a HC postava teda neni žádná challenge ani na master oproti dvojce
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru