|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jirka Kalous

|
Zaslal: čt červen 04, 2015 10:52 am Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | Nehral nekdo HOMAM 3: Armageddon's blade?.... Mam problem v jedne z prvnich misi, vycistil sem vse od nepratel ale muj hrdina musi najit 3 artefakty, 2 mam, ale nikde nemuzu najit Sword of hellfire, prohledal jsem celou mapu... |
Nemá to nějakej mrtvej hero, projeď tavernu. Jinak jsou všechny tři na mapě. To se nedá nenajít. Jestli je to ta mapa co myslím, tak tam ani není podzemí. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jirka Kalous

|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: čt červen 04, 2015 11:24 am Předmět: |
|
|
| Jirka Kalous napsal: |
Možná se moc velkej fanoušek Falloutu, ale jsem jedinej kterýmu to přijde jako The Sims si hrajou Fallout cosplay, bez znalosti původní předlohy? |
Minimálně já si myslím to samé.. to bude zas průser :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt červen 04, 2015 12:29 pm Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | | Jirka Kalous napsal: |
Možná se moc velkej fanoušek Falloutu, ale jsem jedinej kterýmu to přijde jako The Sims si hrajou Fallout cosplay, bez znalosti původní předlohy? |
Minimálně já si myslím to samé.. to bude zas průser :) |
Cash must flow in
|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: čt červen 04, 2015 12:35 pm Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | | Jirka Kalous napsal: |
Minimálně já si myslím to samé.. to bude zas průser :) |
Jo, to rika vetsina fanousku prvnich dvou dilu, takze na tom neco bude. Treba ja jako svatecni hrac jsem ty prvni dva dily ale nehral, takze jsem sjel jen trojku a New Vegas, a proste me to bavilo.
Nicmene tu ctyrku si nakonec stejne jen tak nezahraju. Doslo mi, ze me v blizke dobe cekaji ruzny jiny (dulezitejsi) vydaje, tim padem by vyhozeni prachu za novou masinku, abych si mohl zahrat "novy" GTA, Witchera a Fallouta, nebylo zrovna salamounsky rozhodnuti.
Tak me asi ceka jeste dalsi dekada s mym kompem nekdy z 2006 a do tohoto topicu budu chodit jen zavidet tem stastnejsim z nas .
|
|
| nahoru |
|
 |
medwed

|
Zaslal: čt červen 04, 2015 12:44 pm Předmět: |
|
|
Ja sem hral 1 i 2 a je pravda ze 3ku sem zacal hrat asi na 4 pokus ale jak uz sem se k tomu dostal nebylo to uplne nejhorsi ikdyz uz jiny zanr nez puvodni Fallout.
Je tu nekdo kdo hral ten cesky "Fallout 1.5" a jake to je? _________________ Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: čt červen 04, 2015 12:54 pm Předmět: |
|
|
| medwed napsal: | Ja sem hral 1 i 2 a je pravda ze 3ku sem zacal hrat asi na 4 pokus ale jak uz sem se k tomu dostal nebylo to uplne nejhorsi ikdyz uz jiny zanr nez puvodni Fallout.
Je tu nekdo kdo hral ten cesky "Fallout 1.5" a jake to je? |
Resurrection je naprostá bomba. Deset let jsem se bál, že to půjde k ledu a nedodělají to ale ten výsledek stojí za to. Srovnatelná možnost hrát i za temnou postavu a ty dialogy a questy. A to všechno zadarmo a jen z nadšení, je to na tom opravdu znát. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so červen 20, 2015 6:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: so červen 20, 2015 8:49 pm Předmět: |
|
|
http://www.twitch.tv/gabynator
Nechápu jak může hrát D3 15h+ denně, mě to začne po 1h nudit a po 2h začnu usínat.
Asi bych to nemohl dělat ani místo práce kdyby mi za to někdo platil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so červen 20, 2015 9:28 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | http://www.twitch.tv/gabynator
Nechápu jak může hrát D3 15h+ denně, mě to začne po 1h nudit a po 2h začnu usínat.
Asi bych to nemohl dělat ani místo práce kdyby mi za to někdo platil. |
tak 2-3 hodky denne sa dajú cez víkendy, ale závisí od cieľov, osobne už mesiac farmím jednu ancient chest, holt, je to o šťastí heh, inak aký ste dali GR rift solo - osobne ich nehrotím, ale GR 52 solo padlo. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so červen 20, 2015 9:40 pm Předmět: |
|
|
Já asi 42.  Ale už jsem tak dlouho nehral. Odhady mi moc nejdou, ale už by to mohli být 2 měsíce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Steve23

|
Zaslal: čt červenec 02, 2015 8:17 pm Předmět: |
|
|
Fallout 3 nezklamal, na New Vegas ale rozhodně nemá - Nejpovedenější RPG vůbec.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so srpen 08, 2015 12:50 pm Předmět: |
|
|
Stalker: Shadow of chernobyl: NEmuzu spustit hru, po instalaci pokud hru spustim ikonou na plose tak to chce crack (ktery sem tam uz ovsem spolecne s verzi 1.06 instaloval) a kdyz najedu do adresare s hrou a spustim to slozkou ktera se crackla tak to pise ze chybi soubor xrCDB.dll. Nevite jak na to?
|
|
| nahoru |
|
 |
addaro
|
Zaslal: so srpen 08, 2015 3:28 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Spazik napsal: | http://www.twitch.tv/gabynator
Asi bych to nemohl dělat ani místo práce kdyby mi za to někdo platil. |
tak 2-3 hodky denne sa dajú cez víkendy, ale závisí od cieľov, osobne už mesiac farmím jednu ancient chest, holt, je to o šťastí heh, inak aký ste dali GR rift solo - osobne ich nehrotím, ale GR 52 solo padlo. |
GR53 s horším gearem, než máš ty (viděl jsem tě na US foru postovat). Šup šup, dáš víc, máš na to
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
Zaslal: ne srpen 09, 2015 2:40 pm Předmět: |
|
|
| Steve23 napsal: | | Fallout 3 nezklamal, na New Vegas ale rozhodně nemá - Nejpovedenější RPG vůbec. |
Tak tos toho asi moc nehrál
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|