|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: čt duben 30, 2015 9:21 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spazik

|
Zaslal: čt duben 30, 2015 10:07 am Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | Diablo jsem si teď konečně zahrál (bez datadisku), a jako dlouholetý milovník dvojky jsem docela zklamaný teda, čistá klikačka.. a HC postava teda neni žádná challenge ani na master oproti dvojce |
Samozřejmě levelení na nějakou nižší obtížnost je sranda. Ale opravdová hra začíná s Greater Rifty, kde můžeš obtížnost zvedat do nekonečna a tam pochopitlně umřít lze velmi lehko a to instantně, pokud zvolíš vyšší obtížnost na kterou nemáš
Jinak teď poslední cca půlrok jak zavedli Ladder a Seasons, tak už je to poměrně competetive hra, taky s každou novou Season mění gear sety a legend affixy, takže mění hratelné buildy.
Postupně se s toho stává lepší a lepší hra, ono Diablo 2 verze 1.0 taky bylo úplně něco jiného než Diablo 2 po datadisku a spoustě patchů.
Naposledy upravil Spazik dne čt duben 30, 2015 10:12 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt duben 30, 2015 10:09 am Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: |
No to preto, lebo Diablo je dost casual hra. V POE kludne ripnes aj s level 100 postavou (to je level cap) a top gearom. |
To už si asi pár měsíců nehrál, viz. můj comment výše. Postavy mají teď nekonečný level (Paragon) a hra má nekonečně obtížností (Greater Rifts).
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: čt duben 30, 2015 10:39 am Předmět: |
|
|
To je uplne jedno co pridali. Pre D3 pridanie obtiaznosti znamena len to, ze maju priserky viac zivota a robia vacsi damage. POE ma ovela komplexnejsie pravidla a herny mechanizmus.
Poviem ti to takto, ak by ma zaujimal softcore gameplay, tak hram D3. Na D3 sa lepsie pozera a je to hra #1 pre bezmyslienkovite zabijanie mobov. Co je hlavne zabavne na D3 je ako sa to vsetko pekne hybe a ako to pekne cele vyzera.
Na druhu stranu hardcore je dovod preco sa stale vracam k POE. Kludne si to skus, je to F2P.
Dobra porovnavacka:
http://www.requnix.com/diablo-3-vs-path-exile _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt duben 30, 2015 1:15 pm Předmět: |
|
|
Zkoušel jsem PoE asi rok zpět, ale ten gameplay prostě není tak smooth@fluid + ten šílenej skill tree :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bezec
|
Zaslal: ne květen 10, 2015 9:38 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne květen 10, 2015 9:41 am Předmět: |
|
|
Nový wrath of the wastes set v D3ke je úžasný, nie je problém farmiť Grifty po cca 50, potom je to už aj o geare a o špecifiku mapy, ale ten gameplay je úžasný, D3 je lepšie ako kedykoľvek predtým. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: po květen 11, 2015 1:21 pm Předmět: |
|
|
Chci si koupit nějakou novou hru a vybírám mezi H1Z1 a DAYZ poradite někdo nejaky + a -
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: po květen 11, 2015 1:42 pm Předmět: |
|
|
COD:MW2 - nepřestává mě udivovat, jakou to má na svou dobu i dneska parádní grafiku
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: so květen 16, 2015 10:46 am Předmět: |
|
|
njn, tak moje PC je bohuzel vetsi sunka nez PS4, takze to budu mit v jeste horsi kvalite
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st květen 20, 2015 4:13 pm Předmět: |
|
|
Nehral nekdo HOMAM 3: Armageddon's blade?.... Mam problem v jedne z prvnich misi, vycistil sem vse od nepratel ale muj hrdina musi najit 3 artefakty, 2 mam, ale nikde nemuzu najit Sword of hellfire, prohledal jsem celou mapu...
|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
|
| nahoru |
|
 |
medwed

|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: čt červen 04, 2015 10:19 am Předmět: |
|
|
Tak co, už hrajete ? Názory ?
Mně to včera přišlo a je to pecka, strašně mě to baví - jel jsem do půl4 do rána  . Ale dokonalý to zdaleka není, pár věcí se mi tam nelíbí. Např. grafiku jsem na ps4 čekal o trochu lepší. Na ovládání si ještě trochu zvykám a zdá se mi občas trochu nepřesný. A další věc je "vykrádání" domů, majitel klidně může stát vedle vás a nic vám neřekne, když mu vybílíte dům  . A občas se trhaj intra.
Jinak celkovej dojem vážně super, uvidíme po více nahranejch hodinách, zatím mám gameplay 3 hodiny a 1 level. Ale je to taková srdcovka pro mě (celou ságu kromě posledního dílu jsem přečetl 3x), takže si to užívám.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|