Gamesy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 247, 248, 249 ... 265, 266, 267  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gamesy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Gamesy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt duben 30, 2015 9:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
g_dgrim napsal:
To tu nikto nehra Path of Exile? Vzdy rozbehnem Hardcore postavu, dotiahnem to na 70+ uroven, citim sa ako Rambo a potom RIPnem pre vlastnu blbost .

Hehe, to já mám v Diablu HC postavy 3 a zatím žádná RIP - ťuk ťuk

No to preto, lebo Diablo je dost casual hra. V POE kludne ripnes aj s level 100 postavou (to je level cap) a top gearom.
Spazik

PříspěvekZaslal: čt duben 30, 2015 10:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
Diablo jsem si teď konečně zahrál (bez datadisku), a jako dlouholetý milovník dvojky jsem docela zklamaný teda, čistá klikačka.. a HC postava teda neni žádná challenge ani na master oproti dvojce

Samozřejmě levelení na nějakou nižší obtížnost je sranda. Ale opravdová hra začíná s Greater Rifty, kde můžeš obtížnost zvedat do nekonečna a tam pochopitlně umřít lze velmi lehko a to instantně, pokud zvolíš vyšší obtížnost na kterou nemáš

Jinak teď poslední cca půlrok jak zavedli Ladder a Seasons, tak už je to poměrně competetive hra, taky s každou novou Season mění gear sety a legend affixy, takže mění hratelné buildy.

Postupně se s toho stává lepší a lepší hra, ono Diablo 2 verze 1.0 taky bylo úplně něco jiného než Diablo 2 po datadisku a spoustě patchů.

Naposledy upravil Spazik dne čt duben 30, 2015 10:12 am, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spazik

PříspěvekZaslal: čt duben 30, 2015 10:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

g_dgrim napsal:

No to preto, lebo Diablo je dost casual hra. V POE kludne ripnes aj s level 100 postavou (to je level cap) a top gearom.

To už si asi pár měsíců nehrál, viz. můj comment výše. Postavy mají teď nekonečný level (Paragon) a hra má nekonečně obtížností (Greater Rifts).
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt duben 30, 2015 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To je uplne jedno co pridali. Pre D3 pridanie obtiaznosti znamena len to, ze maju priserky viac zivota a robia vacsi damage. POE ma ovela komplexnejsie pravidla a herny mechanizmus.

Poviem ti to takto, ak by ma zaujimal softcore gameplay, tak hram D3. Na D3 sa lepsie pozera a je to hra #1 pre bezmyslienkovite zabijanie mobov. Co je hlavne zabavne na D3 je ako sa to vsetko pekne hybe a ako to pekne cele vyzera.

Na druhu stranu hardcore je dovod preco sa stale vracam k POE. Kludne si to skus, je to F2P.

Dobra porovnavacka:
http://www.requnix.com/diablo-3-vs-path-exile
Spazik

PříspěvekZaslal: čt duben 30, 2015 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkoušel jsem PoE asi rok zpět, ale ten gameplay prostě není tak smooth@fluid + ten šílenej skill tree :)
Bezec

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2015 9:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejlepší je nové GTA V.
Turakam

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2015 9:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nový wrath of the wastes set v D3ke je úžasný, nie je problém farmiť Grifty po cca 50, potom je to už aj o geare a o špecifiku mapy, ale ten gameplay je úžasný, D3 je lepšie ako kedykoľvek predtým.
Pokedex

PříspěvekZaslal: po květen 11, 2015 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chci si koupit nějakou novou hru a vybírám mezi H1Z1 a DAYZ poradite někdo nejaky + a -
Majesty

PříspěvekZaslal: po květen 11, 2015 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

COD:MW2 - nepřestává mě udivovat, jakou to má na svou dobu i dneska parádní grafiku
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: so květen 16, 2015 10:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To bude srandy a zabitého času. Chudáci, co nehráli předchozí dvě hry a nečetli knihy. A největší chudáci to budou hrát na konzolích…
sk

PříspěvekZaslal: so květen 16, 2015 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

njn, tak moje PC je bohuzel vetsi sunka nez PS4, takze to budu mit v jeste horsi kvalite
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nehral nekdo HOMAM 3: Armageddon's blade?.... Mam problem v jedne z prvnich misi, vycistil sem vse od nepratel ale muj hrdina musi najit 3 artefakty, 2 mam, ale nikde nemuzu najit Sword of hellfire, prohledal jsem celou mapu...
TTeDy

PříspěvekZaslal: čt červen 04, 2015 8:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Uz nekolik let odkladam koupi novyho PC a myslim, ze ted nastal cas pres leto trochu posetrit a neco koupit, protoze:

medwed

PříspěvekZaslal: čt červen 04, 2015 8:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

TTeDy napsal:
Uz nekolik let odkladam koupi novyho PC a myslim, ze ted nastal cas pres leto trochu posetrit a neco koupit, protoze:

Vcera sem premyslel nad stejnou veci, ale obavam se, ze nez to vyjde tak to pc uz bude zastarale :)
Darkkiller

PříspěvekZaslal: čt červen 04, 2015 10:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak co, už hrajete ? Názory ?

Mně to včera přišlo a je to pecka, strašně mě to baví - jel jsem do půl4 do rána . Ale dokonalý to zdaleka není, pár věcí se mi tam nelíbí. Např. grafiku jsem na ps4 čekal o trochu lepší. Na ovládání si ještě trochu zvykám a zdá se mi občas trochu nepřesný. A další věc je "vykrádání" domů, majitel klidně může stát vedle vás a nic vám neřekne, když mu vybílíte dům . A občas se trhaj intra.

Jinak celkovej dojem vážně super, uvidíme po více nahranejch hodinách, zatím mám gameplay 3 hodiny a 1 level. Ale je to taková srdcovka pro mě (celou ságu kromě posledního dílu jsem přečetl 3x), takže si to užívám.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gamesy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 247, 248, 249 ... 265, 266, 267  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: