Gollenka - nebýt nejslabší

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 14, 15, 16  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gollenka - nebýt nejslabší  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Gollenka - nebýt nejslabší
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
gollenka

PříspěvekZaslal: ne duben 14, 2013 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tenhle tejden byl takovej trošku nestandartní.. cvičit jsem nakonec byla jen jednou... jeden den jsem maličko prasila.. jinej den sem zas jedla až moc málo (nějak jsem něměla chuť a podmínky) tak jsem byla trochu zvědavá jak bude vypadat dnešní vážení a měření... a byla jsem příjemně překvapena.. =)

Váha 76,5 kg (to mě až trochu zarazilo.. ale něco je určitě na vodě)

Centimetry všude stejný akorát od minulýho týdne
pas -2cm
břicho -1cm
boky -1cm

(pas měřim pod žebrama břicho přes pupík =) )

Tak vzhledem k tomu že šly centimetry jen z těhle partií tak doufam že tenhle tejden moc netrpěla svalovina.. ale příští týden se to budu snažit mít s tou stravou víc vyrovnaný =) sepsala jsem si tréninkovej plán od pondělí.. ale ještě čekam na schválení od kulíška... tak uvidíme co na to řekne.. tak od pondělí se do toho zas pustim
gollenka

PříspěvekZaslal: po duben 15, 2013 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jsem si sepsala novej tréninkovej plán a už mi ho i kulíšek schválil.. takže ode dneška pojedu podle něj... zvolila jsem teď dost objemovej trénink.. uvidíme jak to půjde..

Mělo by to vypadat takhle
po
Těžkej dřep 5x5/40 je to rozplánovaný na cca 6 týdnů a chci každý týden přidávat po pěti kilech nahoru
Lehkej benč 5x10/35 přidávat budu po 2,5 kg
doplňkový cviky na nohy

st
Mrtvola 5x6/75 přidávat po pěti
Benč na úzko 5x7/30 po 2,5
doplňkový cviky na záda

pa
Těžkej benč 5x6/47,5 a nahoru po 2,5 kg
Lehkej dřep 5x7/25 a po pěti nahoru
doplňky na ruce
samozřejmě po každý se pokusim stihnout dát nějakej cvik na břicho =).. Kulichovi se jen zdálo že mam moc podseknutý dřepy.. ale rozhodla jsem se to takhle nechat... je možný že budu ještě něco měnit.. ale myslim že kostra vzásadě takhle zůstane. Uvidíme jak dlouho to takhle budu zvládat...

Jinak k dnešku... jdu si takhle do posilky.. a koukam.. normálně přímo před vchodem je taková roztomilá dřevěná boudička.. ta měla otevřený okýnko a velkej nápis točená zmrzlina fakt super nápad otevřít stánek s točenou zmrzlinou před posilovnou nevim teda jak dlouho odolam
a k tréninku.. dneska teda podle plánu

Dřep
5x20
5x30
5x5/40 snažila jsem se maličko překopávat techniku... uvidíme jak to pak bude vypadat na vyšších vaháh
pak sem se rozhodla zkusit dřep s osou nad hlavou myslela jsem že bych to mohla zařadit ... ale samozřejmě jsem to nedala spadlo mi to dopředu no... ještě jsem si u toho samozřejmě málem zmrzačila zápěstíčko a kolínko ... ale příště to zkusim zas alespoň jsem se taky na tréninku jednou zasmála... ... sama sobě

Benč
10x20
5x10/35 .. myslela jsem že to bude maličko lehčí .. nějak jsem těm deseti opakováním odvykla ale jako na pohodu...
Ještě mě nějaká paní chválila jak jsem silná a jak dřu že to je super tak zrovna na takhle podseknutym tréninku je to sranda.. ale samozřejmě to potěší

Leg press
5x6/80

Předkopy
5x7/35

břicho.. protažení.. dom...
gollenka

PříspěvekZaslal: st duben 17, 2013 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska byla před fitkem na tu zmrzku taková fronta že jsem to musela obejít po trávě... asi je dobrá ... zatim se teda držim i když vcelku hřešim jinde... jsem teda na neděli zvědavá.. budu ráda když budu vážit stejně jak minulej tejden a ne víc

Mrtvolka
5x20
6x60
6x70
5x6/75 jsem si na to vzala pásek a je to vidět i na pásku že se zapíná líp ... ale ty šestky mě na vyšších vahách asi zabijou

Benčík na úzko
7x20
5x7/30

Přítahy v sedě.. good morningy nějaký blbosti prostě klasika... =)
gollenka

PříspěvekZaslal: pá duben 19, 2013 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Benč
10/20
8/30
7/40
5x6/48 docela pohoda.. ale málo jsem se nasnídala a přišla jsem si nějaká slabá budu muset ve dny kdy chodim cvičit líp papat..

Dřep
5x7/25

ramena.. triceps.. klasika =) a na závěr samozřejmě 5 min cardio
gollenka

PříspěvekZaslal: so duben 20, 2013 5:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bazén 52x 25m za 45 min =) .. na to že jsem naposled plavala v srpnu tak nadočekávání dobrý =) ...
gollenka

PříspěvekZaslal: ne duben 21, 2013 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak z dnešních výsledků jsem trochu rozpačitá...

Váha po troše přemlouvání 76,5 .. jinak mi chtěla nakecat že mam 77 s čimž jsem se nehodlala smířit ... takže stejně jako před tejdnem...
ale centimetrama
prsa -1cm
břicho -2 z čehož mam teda fakt radost protože kvůli němu to dělam =)
stehno -1cm (vzhledem k tomu že to měřim v nejširšim místě kde je i dost tuku tak si nemyslim že by to bylo ze svaloviny.. )
zbytek stejnej jak minule..

vizuálně to na mě prej začíná bejt vidět že jsem hubenější =)... tak nevim co má ta váha znamenat... ale budu si myslet že se mě hezky držej svaly =)... no jsem na to teda zvědavá za tejden... pak udělam nějaký měsíční shrnutí =)..
gollenka

PříspěvekZaslal: po duben 22, 2013 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dřepy
5x5/45

Předkopy

benč
5x10/38

Plank

na víc nebyl čas jsem dneska nějaká zpomalená a tak nic nestíhám... krom toho jsem nějaká rozbitá z toho bazénu a nedělní dvouhodinový procházky
gollenka

PříspěvekZaslal: čt duben 25, 2013 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

středeční trénink

Mrtvola
6x20
6x60
6x70
5x6/80 myslim že docela na pohodu

benč na úzko měla jsem jít 5x7/32,5 ale pač jsem se doma zapoměla mrknout kolik to mam jít.. a ještě to nemam v hlavě jak to jedu nově... tak sem nevěděla a řekla jsem si že asi 40 no .. bylo to těžký.. ale když už jsem to naložila tak jsem to i odzvedala
7x20
7x30
5x7/40

good morning.. nějak mě bolely záda

protažení.. plank... konec... ... no flákala jsem se no =)...
gollenka

PříspěvekZaslal: pá duben 26, 2013 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Benč
6x20
6x30
6x40
5x6/50 až na to že se mi to blbě vyndává ze stojanů docela pohoda..

do dřepu se mi nakonec nějak nechtělo =) tak jen tlaky na ramena.. triceps.. plank..

jídelák byl tenhle tejden dost hroznej... tak děj se v neděli vůle boží.. ale mam takovej špatnej pocit že to dobrý nebude...
gollenka

PříspěvekZaslal: ne duben 28, 2013 3:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dneska tradičně nedělní vážení a měření

váha 76 kg.. odminule -0,5kg

biceps +0,5cm
pas -1cm
břicho -1cm
boky -1cm
stehno +1cm (myslim že sem to spíš špatně změřila minule.. )

Tak a celkové měsíční shrnutí

Váha -3kg

Biceps +0,5cm
Prsa -1cm
Pas -3cm
Břicho -5cm
Boky -4cm
Stehno a lejtko stejný

Tak to vypadá že svalovina mě snad neopouští.. Snažila jsem se alespoň první tři týdny držet dost bílkovin... ten poslední tejden už teda zas tak vzornej nebyl.. ale vypadá to že to všechno nějak přečkalo =).. mam celkem i chuť pokračovat.. ale možná si dam tejden pauzičku =).. uvidíme... Ale tak celkově jsem určitě spokojená... Určitě bych se chtěla ale šoupnout na těch 75 kg =).. i když jako samozřejmě je pro mě důležitější jak vypadam než to kolik ukazuje váha... Ale opravdu to nemam kam hnát.. chci hlavně zachovat svaly a sílu takže kdybych třeba do konce května dala ještě tak kilo nebo kilo a půl dolů tak budu nadmíru spokojená =)..
gollenka

PříspěvekZaslal: po duben 29, 2013 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dnešní trénink mě nějak nebavil

Dřep
5x20
5x30
5x40
5x5/50 moc mi to nešlo.. nebo nevim.. ze strany se nevidim.. ale už sem si začínala myslet že budu mít ten dřep nakonec ráda.. dneska jsem si zas vzpoměla že ho vlastně nesnášim

Benč
10x20
10x30
5x10/40 docela lehký...

ale furt cejtim ty záda.. už mě to začíná docela s.át ... pak nějaký předkopy.. plank... bylo to dneska celý nějaký utrápený....
gollenka

PříspěvekZaslal: pá květen 17, 2013 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak koukam že sem tady nikomu nechyběla ale nemyslete si že se mě jen tak zbavíte ... od posledního zápisu jsem necvičila ani nedietila (ba naopak jedla jsem hrozně )... nějak sem měla jiný starosti... v pondělí se zvážim změřim (snad to nebude tak hrozný ) .. a půjdu se protáhnout .. ráda bych od pondělí naskočila zase do nějaký lehčí dietky a ve středu bych zkusila navázat tam kde jsem v tréniku skončila i když si nejsem jistá jestli to půjde.. přece jen je to přes dva tejdny co jsem jen seděla na prdeli... důležitý je že se do dietky už těšim.. to je vždycky dobrej předpoklad toho že to půjde =) a na trénink v podstatě asi taky =) .. tak se tu zatim všichni mějte a v pondělí se vám ozvu
e-witch

PříspěvekZaslal: pá květen 17, 2013 2:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

... no proto :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mablung

PříspěvekZaslal: pá květen 17, 2013 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

gollenka napsal:
Tak koukam že sem tady nikomu nechyběla ale nemyslete si že se mě jen tak zbavíte ... od posledního zápisu jsem necvičila ani nedietila (ba naopak jedla jsem hrozně )... nějak sem měla jiný starosti... v pondělí se zvážim změřim (snad to nebude tak hrozný ) .. a půjdu se protáhnout .. ráda bych od pondělí naskočila zase do nějaký lehčí dietky a ve středu bych zkusila navázat tam kde jsem v tréniku skončila i když si nejsem jistá jestli to půjde.. přece jen je to přes dva tejdny co jsem jen seděla na prdeli... důležitý je že se do dietky už těšim.. to je vždycky dobrej předpoklad toho že to půjde =) a na trénink v podstatě asi taky =) .. tak se tu zatim všichni mějte a v pondělí se vám ozvu

Těšit se do diety? Dieta je moje noční můra. Přináší mi šílené deprese léčitelné jen čokoládou
grogy

PříspěvekZaslal: pá květen 17, 2013 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak, pauza uplynula, a teď se tady bude zase tvrdě makat..Lenička si dala nemalý cíle, takže je potřeba jí podpořit

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gollenka - nebýt nejslabší Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 14, 15, 16  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: