3. military press za hlavou v stoji (vo vrchnej faze som vzdy spravil obratene krcenie ramien - reverse shrugs)
4x10r 40kg
+
vypady dozadu (zo stupienka)
4x6r 40kg
+
biceps
4x10r 40kg
pekne hnusne superserie
4. krcenie ramien s vc
2x10r 80kg
2x5r 110
pomaly hore, hore kontrakcia 2s a potom pomaly dole. Sustredil som sa na tu lavu lopatku, citelne jej to robilo problem a jasne to davala najavo.
5. walking lunges
20 krokov s 14kg jr
4x14 krokov s 20kg jr
z tohto paradne citim prdel
6. face pulls s lanom
3x10r
7. lat pull stroj
3x10r
8.scapula dips
3x8r
+ zopar dead hang pullups
9. kozy na butterfly stroji
5x10r
dnes zamerane na chrbat + prdel... plno strojov, sustredil som sa na pohyb lopatiek. Chcelo by to najst neaky strecing k tej oblasti lopatiek.
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
1. brucho + strecing
2. floor press s JR
10x24kg
8x30kg
5x36kg
5x40kg
4x50kg
6x50kg
dole vzdy pauza s uvolnenim, po odcviceni som mal napumpovany aj chrbat z pomalej negativnej fazy. Super cvik, len skoda ze nemame vacsie jednorucky
3. rumunska mrtvola s velkou cinkou
po 5x110kg
4. rumunska mrtvola s JR
4x8r 40kg
5. pritahy v predklone JR
4x5 40kg
4x5 44kg
kazdy rep som zacinal z plneho strecu, takze som pekne pretiahol tu lopatku
+
vystup na lavicku
4x6r 20kg v kazdej ruke
konecne som prisiel na to ako robit ten cvik, predtym som spodnou nohou isiel moc daleko za lavicku, treba ostat uplne tesne pri lavicke, potom sa zapoji prdel tak ako ma
7. bicak
8x40kg velka cinka + 6x20kg JR + 6x16kg JR + 8x10kg JR + 6x40kg velka cinka + 4x20kg JR + 4x16kg JR + 6x10kg JR + 4x40kg velka cinka + 10x10kg JR
ruky +10cm :-D
dnes super, ten floor press a pritahy JR ma fakt bavili.
Vymenil som stolicku pri kompe a zda sa to trochu pomohlo znizit tuhnutie hip flexorov. Celkovo sa zda ze je to na dobrej ceste.
Piatok rano som dostal taky krasny napad ze skusim yogu ako formu strecingu :-D, nasiel som si teda toto
a ze skusim to cele odcvicit. Dostal som sa po zaciatok tretej casti a uplne som skapal. Samovrazda yogou.
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
4. tlaky jr na rovnej
10x20kg
10x30kg
8x40kg
6x46kg
5. rumunska mrtvola s jr
2x8r 40kg
3x5r 50kg
dobra ass pumpa, ale pekne som si odvaril uchop. Jednorucky maju strasne tlste drzatka pri tom 5 opacku mi to uz robilo problem drzat.
7. dotahy z urovni kolena (trhacky)
10x140kg
8x160kg
8x180kg
ass pumpa celkom dobra, sustredil som sa na lockout cez prdel.
8. lat pull machine
3x8r 80lbs
9. brucho + strecing
3x15 sklapovacky nohy na lopte
3x pelvic tilt
3x5r nizka svieca/podsadzovanie panve (pri tomto som si neni isty s technikou, dost tazky cvik pre mna)
gut trening, hamstringy a prdel napumpovane, chrbat tiez takze neni co riesit. Cez tyzden som mal 1 trening co som nezapisal, lebo nestal za vela. Len neake ramena + walking lounges. Tento tyzden skusim zabrat.
Inac ta lava lopatka co som spominal ze je neaka tuha, tak sa dost zlepsila. Po treningu chrbata ma zvykla "boliet" a pri trapezoch som ju tiez neprijemne citil. Dnes uplne v pohode, vobec som o nej nevedel a ani teraz po treningu od nej nic necitim. Tazko povedat cim to je, ze som ju mal taku rozbitu, ale zda sa ze to co robim/nerobim jej pomohlo.
1. brucho + strecing
na zaciatku treningu chodim staticke cviky na brucho (variacie planku)
a dynamicky strecing
2. pritahy JR
5x30kg
5x5 46kg
opieram sa jednou rukou o mierne zdvihnutu opierku na lavicke + jedno koleno je na sedatku. Z tohto prevedenia mam vzdy napumpovane brucho.
3. 1xsnatch + 8x military za hlavou + 5 vypadov na kazdu nohu
2 sety s 40kg
2 sety s 50kg
1 set s 60kg
zabijak na kondicku (aspon pre mna :D )
4. pritahy hornej kladky so zameranim na pohyb lopatiek
2x5r 60kg
2x5r 70kg
2x5r 80kg
5. sklapovacky + staticky strecing
dobry, rychly trening. Z minule treningu som mal doteraz svalovicu na trapezoch a hamstringoch. Buduci trening dam viac cvikov na spodok a asi necham odpocinut chrbatu.
3. floor press JR
po 2x3r 50kg
dnes to bolo tazke, lebo nam zmenili zinenky v posilke. Tieto nove su strasne tlste a uzke, cize mi lakte preshovali cez ne a vysledok bol vacsi ROM.
4. overhead squat
obcasny sparing sa so mnou stavil ze nedam 60kg
5x20kg
5x40kg
5x50kg
5x60kg
5x70kg
1x80kg - tazke, lebo tuto vahu neviem snachnut a musim to cleanovat, potom hodit za hlavu, rozsirit uchop, vyrazit a az potom mozem drepovat :D
V piatok som mal kratky workout. Neake walking lounges s 20kg, zakopavanie na stroji a bicak.
No a zda sa ze ta chronicka bolest v lavom hip flexore mizne. Dokazem dvihnut nohu uplne hore v podstate skoro bez bolesti. Za chvilu to bude 100% dobre.
3. pritahy JR
5x5 46kg
zacina to byt lahke, nabuduce dam 50
4. rumuny JR
4x10r 40kg
dnes mensia vaha a viac reps, este som trochu citil lower back z tych rack pullov
5. scapula cable pulldowns
7x6r po 100kg
rozcvicovala sa predomnou dost dobra biatch, cize som spravil viac serii nez som povodne chcel :)
6. face pulls
5x5
7. bicak JR pumping v sede
6x6 18kg
8. sklapovacky + strecing
celkom ma bavia tieto treningy, CNS je uplne v klude, mozem cvicit skoro nonstop a niesom unaveny. Na druhu stranu mi ale chybaju drepy. Dnes ked som videl jak neaky wannabe westsider (hardcore tricko, opasok s mega napisom power, beanie hat, chuck taylors a titan singlet) zostal zavaleny pod 1rm 150kg tak som plakal dovnutra. Uz chcem drepovat! Musim vydrzat aspon do Vianoc :).
Naposledy upravil g_dgrim dne pá listopad 05, 2010 4:58 pm, celkově upraveno 1 krát
vcera rano som mal kratky workout, mal som zhruba 30 minut takze som dal brucho+strecing a potom supersety
military za hlavou + vypady dozadu
2x10r 40kg
2x8r 50kg
upright rows (pritahy cinky k ramenam v stoji) + rumunsky DL
2x10r 40kg
2x8r 50kg
najprv prvy superset, chvilku pauza a potom druhy a takto dokola. Tieklo zo mna jak z prasata.
potom uz len neake zakopavanie 4x8r po 90kg a rychlo prec
kide: si mi pripomenul ze na to mame specialny kablovy stroj, takze nabuduce to skusim na nom
inac setko robim supazne (az na pritahy jednoruciek, tam to moc nejde )
4. pritahy VC podhmat (mierny cheating)
up to 3x130kg
taky experiment, ze co na to lopatka, ale moc sa jej to nepacilo
5. JR bench
10x24kg
8x30kg
8x40kg
5x46kg
6. rumunsky DL s JR
10x30kg
10x40kg
5x5 50kg
brutal pumpa na predklaktiach, to su najtucnejsie drzatka ake som kedy videl :D
7. trapezy VC (rehab)
2x10r 70kg
5x8r 110kg
strasne pomaly to chodim + hore squeez co najdlhsie, kvalitny rehab
trening z nedele, celkom gut, ale nestihol som vsetko co som chcel... Zistil som ze sa neoplati cheatovat (ani trochu) na tych pritahoch v predklone, dost mi to nici lopatku.
2. sumo DL (cinka na 2 kotucoch, 10cm?)
3x10r 100kg
2x3r 140kg bezpalcovy nadhmat
5x140kg tu som zistil preco sa mi zle taha - niekto vymenil eleiko bar za benchovu cinku ktora je uplne hladka a tucna, nechcelo sa mi to menit tak som dal reverse grip
3x3 180kg
1x200kg
1x220kg
2x10r 100kg
snazil som sa to ist co najvzpriamenejsie, co najviac cez prdel. Myslim ze po tych 220 sa mi to darilo. Pri nej som sa uz mierne predklonil, ale hore to islo lahko. Nabuduce s magnezkom a eleiko barom skusim viac. Inac slusny ass pump.
od stredy na mna nieco liezlo, taka klasicka jesenna chronta (nechut k jedlu, unava, mozno mierna teplota). Takze stvrtok rano do gymu a vypotil som sa na veslovani. Doma neake prasky na potenie + kazde 2 hodiny slana voda. Dnes sa citim unaveny ale hrdlo neboli takze snad gut.
Inac objednal som si protein bars od myprotein.co.uk a musim povedat ze asi najlepsie co som kedy skusil, takze ak je niekto v UK tak toto je MUST.
2. sumo DL (cinka na 2 kotucoch, 10cm?)
10x60kg
5x100kg
5x140kg
3x180kg potialto nadhmat
1x220kg
1x240kg PR no belt
3. rumunsky DL jednorucky
10x34kg
10x42kg
10x42kg
4. horna kladka na siroko
10x65kg
8x80kg
8x80kg
v supersete s zakopavanim
10x60kg
10x60kg
10x75kg
10x80kg
5. brucho + strecing
bol som cvicit 2 dni dozadu, ale nestalo to za nic. Strasne slabo som sa citil, na zhyboch som skusal kolko dam max repov, skoncil som pri 5, takze asi tak no. Dnes to bolo super, ale zas som nemal cas, takze len spodok. Inac vaha 107, neako chudnem. Pas mam jak na konci minulorocnej diety.
Po poslednom treningu mam zas nacatu tu lavu lopatku, v priebehu buduceho tyzdna sa objednam k tej fizio, su na nu dobre referencie tak do toho idem. Pozitivne je ze obe bedra mam momentalne bez bolesti, takze aspon nieco. Bohuzial v tom lavom mam stale taky divny pohyb, ale aspon to uz neboli :). Inac dnes pri tom military za hlavou som si vsimol 2 veci. Nemam tendenciu vypucit brucho a vyvalovat prdel, co znaci ze mi zosilnel stred tela lebo udrzim lordozu v normanlom stave. No a ta druha vec suvisi s tou lopatkou - lave rameno mam nizsie ako prave (ale len ked si na to nedam pozor, ked sa na to sustredim tak to dokazem v pohode udrzat). Ked normalne stojim, bez zataze, tak mam ramena rovnomerne. Divne... bude tam nieco solidne rozmixovane, snad na to ta pani pride.
2. plate loaded front squat
2x5r 10kg
2x5r 15kg
v napnutych rukach pred telom drzim kotuc a drepujem. Cvik gut, ale potreboval by som nalozit asi tak 30kg a to neviem ci by som pred sebou udrzal.
3. vypady s JR (10kg)
asi 10 serii po 5-8 opakovani na kazdu nohu
snazil som sa napumpovat lavu prdel, moc to neslo
4. one hand military press s JR
10x10kg
10x14kg
3x5-10r 20kg lava niekedy len 5. Prava vzdy 10.
Pri tomto cviku mi islo cisto o stabilitu trupu. Ciel bol nenaklanat sa na ziadnu stranu, stat rovno vzpriameny. Z tohto som citil viac stred tela ako z tych front loaded squatov. Lava ruka (nefunkcna lopatka) fail.
5. overhead lounge
5x10r 20kg
toto je super, lepsie jak jednorucky mi to pride
6. front squat
2x10r 60kg
5x90kg
pri prvom opacku s 60kg som skoro padol dozadu, neviem co to malo znamenat :D. 90kg lahucke, rozmyslal som ze prihodim na 120 ale potom som si to rozmyslel kedze som citil tu lopatku.
7. rumuny s JR
10x32kg
2x10r 40kg
rumuny nikdy nesklamu, hamstringy a prdel napumpovane
8. lytka
9. brucho+ strecing
lahky, ale prijemny trening. Bookol som sa k tej fizio na utorok, takze som zvedavy co mi povie/spravi.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru