Grogy...Nový začátek

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 183, 184, 185  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Grogy...Nový začátek  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Grogy...Nový začátek
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Culda13

PříspěvekZaslal: ne srpen 08, 2010 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

budu muset přehodnotit postoj k životu já chci všechno hned
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kubaz

PříspěvekZaslal: ne srpen 08, 2010 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Culda13 napsal:
budu muset přehodnotit postoj k životu já chci všechno hned

vis jak ja to udelal ? jak sem zacinal cvicit tak sem to strasne hrotil , ze vsechno musi byt proste 100% trenink strava , at to je co nejrychleji , ale casem sem si uvedomil , ze ikdyz nebude vse na 100% , ale bude to za delsi dobu , tak to je lepsi uz jen kvuli tomu , ze kdybys mel jist a trenovat na 100% , tak te (me) to omrzi milionkrat rychleji nez tou pomalejsi cestou ( aspon podle me )
Culda13

PříspěvekZaslal: ne srpen 08, 2010 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to je pravda , nebudu to tak hrotit
kubaz

PříspěvekZaslal: ne srpen 08, 2010 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo mozna tu pak treba kluci budou to tebe rypat , ze jeee ty sis nedal tvaroh na noc nebo jee tam ten den si mel malo bilkovin ale kdyz to budes drzet v nejakych mezich normalniho zivota tak si udrzis pozitivni mysleni jak pro cviceni tak pro tu stravu tak pro vydrz smatlat do posilovny
Draper

PříspěvekZaslal: ne srpen 08, 2010 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

popshoit napsal:

1/ Dneska sem jel mrtvoly Prilepinsovým principem..15x3 170 kg, ale nestačilo to, musel jsem ještě izolované cviky na střední záda...Já narozdíl od tebe věci zkouším a programy měním..
po mrtvolách cejtím (co se zad týče) hlavně latissimus dorsi a horní trapezius..Zadní deltoideus není sval zad, čili opravdu nevím jak ho chcete mrtvolou posilovat..
Přítahy cvičím nejtěžší formou v předklonu k prsům s volnou činkou

Jak vubec muzes vedet, jak pusobi mrtvy tah, kdyz ho, jak sam rikas, skoro necvicis?
A mimochodem jeste pred par dny jsi tvrdil, ze pritahy v predklonu ve svem BRUTALNIM treninku zad, jezdis na multipressu

citace:

2/ Pokud chceš být kulturista kterému nejde o váhy ano najdi si mistra světa v kulturistice..
Pokud chceš vzpírat, najdi si nějaký velký silný ošklivý hovado který vyhrálo nákou soutěž

Tot vše

Kez by....

Jo a ja tu zadny vztah s kulturistou ani powerlifterem ci vzperacem nehledam, tak nevim, co myslis tim "najdi si"

Btw. uz si zacinam myslet, ze si te Ronnie plati za to, ze tu ze sebe budes delat kaspara a vzroste tim tak navstevnost stranek
popshoit

PříspěvekZaslal: ne srpen 08, 2010 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prominte že tady spamuju, jen chyba v editaci

Naposledy upravil popshoit dne ne srpen 08, 2010 9:28 pm, celkově upraveno 2 krát
kubaz

PříspěvekZaslal: ne srpen 08, 2010 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chtel si rict, po tomhle prispevku se mi s tebou nechce nic resit ?

grogy

PříspěvekZaslal: ne srpen 08, 2010 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz: asi dostal strach a zjistil že cizovi toho asi moc neporadí

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
popshoit

PříspěvekZaslal: ne srpen 08, 2010 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
popshoit:

1/ asi si trosku pletes slovicka, vis vubec co je to vzpirani?

2/ ja jsem zadni delty izolovane cvicil asi 3x za posledni dva roky a presto tam jsou... to je bomba vid? a nedelam ani pritahy v predklonu, to je co? ted z toho asi budes pekne zmatenej :)

Po tvém posledním příspěvku v jiné diskusy nemám chuť s tebou moc něco řešit...

Nechci se tě nějak dotknout, možná se mýlím, ale četl jsem v jednom tvém starším foru, nějaké tvoje výsledky po první kůře...Pointa je že pro mě nemůžeš být jako vzor když nejsi úplný natural, pokud jsi a já se mýlím řekni to..Nechci se tě nijak dotknout..

1/
Vycházím ze "How to Design Strength Training Programs using Prilepin's Table by Hristo Hristov" je tam zajímavá sada vzorečků a hodně se princip podobá mému tréninku...
Je to můj koníček a prostě se tím zabývám...Naturálně a v rámci mých genetických možností..

2/ Růst svalových partií je subjektivní a když někomu zaostává....
CIZO

PříspěvekZaslal: ne srpen 08, 2010 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jestli ti to pomuze tak tahle je po nejakych dvou letech treninku jeste pred prvni kurou... tak to mues zkusit znovu

Derek Poundstone
Gohan

PříspěvekZaslal: ne srpen 08, 2010 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja to jebu už necvičím
popshoit

PříspěvekZaslal: ne srpen 08, 2010 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
jestli ti to pomuze tak tahle je po nejakych dvou letech treninku jeste pred prvni kurou... tak to mues zkusit znovu

Výborné výsledky, jak jsi psal v jednom z tvých článků že se ti věnovali dobří trenéři, je to vidět..

Určitě vypadáš dobře jako kulturista i zvedáš víc...
BTW jaký máš rekord na benchi? (abych věděl co mám dohnat )

každopádně z5 k tématu, já bych grogymu doporučil to upažování v předklonu...Co bys mu doporučil ty? a Vůbec čím bys upažování nahradil u začátečníků? (Všichni totiž nejsou nadaní jako ty)
kubaz

PříspěvekZaslal: ne srpen 08, 2010 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pope byt tebou zacnu sypat a hodne rychle
LLLuke

PříspěvekZaslal: ne srpen 08, 2010 10:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pope má sílu zeptat se na množství kg na benchi u správných lidí
CIZO

PříspěvekZaslal: ne srpen 08, 2010 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v tyhle dobe se mi zadny trener urcite nevenoval a cvicil jsem tak nejak ne uplne systematicky, i kdyz zaklad ze zakladnich cviku jsem mel vzdy

na benci jsem vzdycky zvedal prd a urcite ze me nikdy zadnej velkej bencar nebude, pokud te to potesi, tak 170 na benc jsem jeste nevidel ani z vlaku

jinak samozrejme, pokud nekomu zaostavaji zadni delty, tak upazovani v predklonu, face pulls, delt deck... proste nejakej cilenej doplnkovej cvik

ale jak vidis tak bez izolovanych cviku na zadni delt to jde taky a ne ze ne, takze jsi se draperovi smal zbytecne

Derek Poundstone

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Grogy...Nový začátek Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 183, 184, 185  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: