Grogy...Nový začátek

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 183, 184, 185  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Grogy...Nový začátek  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Grogy...Nový začátek
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
wondra

PříspěvekZaslal: po listopad 08, 2010 2:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já to dělám tak, že si vždycky chytnu činku, zatáhnu lopatky a sjedu tělem níž. Zatnu všechny svaly na zádech a začnu zvedat. někde tu mám video, sice s nižší váhou ale držím to tak pořád.
target="_blank" class="postlink">
Mám natočený i 140, ale z mobilu a to nemá smysl uploadovat...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
grogy

PříspěvekZaslal: po listopad 08, 2010 2:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wondra napsal:
já to dělám tak, že si vždycky chytnu činku, zatáhnu lopatky a sjedu tělem níž. Zatnu všechny svaly na zádech a začnu zvedat. někde tu mám video, sice s nižší váhou ale držím to tak pořád.

já to nahrávám všechno telefonem klidně to sem hoď
Divím se že to udržíš takhle rovně, musíš mít alspoň 2 metry...

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
wondra

PříspěvekZaslal: po listopad 08, 2010 3:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

můj telefon je K750i :D A nene dva metry nemám, mám v garáži malý strop :D měřím asi 183. Ale zítra teda natočím foťákem něco ve VGA a fouknu to sem.
grogy

PříspěvekZaslal: po listopad 08, 2010 3:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wondra napsal:
můj telefon je K750i :D A nene dva metry nemám, mám v garáži malý strop :D měřím asi 183. Ale zítra teda natočím foťákem něco ve VGA a fouknu to sem.

jestli máš jen 183 tak musíš bejt jak reklama na hlad, na tom videu vypadáš hodně dlouhej....

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
wondra

PříspěvekZaslal: po listopad 08, 2010 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jasně no, taky jsem ektomorf :D když skočíš na front tak tam mám pod nickem dvě fotky... jinak momentální váha je něco přes 75...
Morico

PříspěvekZaslal: po listopad 08, 2010 5:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kurňa chvilku to tu nesleduju a teď koukam že náš road to 200 už je pěkný pasé ... takže gratuluju.

PS.: ten pokus o 220 sis měl radši už odpustit, to bylo o držku, chápu to nadšení z předchozích tahů, ale chce to vědět, kdy přestat ... mně už se to jednou takhle vymstilo, měl jsem to štěstí, že to nebylo nic vážnýho ... nicméně od tý doby vim, že spěchat s váhama nahoru je práce kvapná a málo platná a u tahu to platí dvojnásob.

Jinak na tvuj věk - respekt!
digitalm

PříspěvekZaslal: po listopad 08, 2010 5:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wondra napsal:

CHYBA!!! lopatky praveze maju ist co najdalej od seba, lopatky sa zatahuju k sebe pri cvikoch ako bench a jeho variacie, nie je pri MT
wondra

PříspěvekZaslal: po listopad 08, 2010 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jka jsem psal, tak se mi stejně ramena rozjedou a a lopatky se tím od sebe dostanou, ale ve výchozí poloze je stáhnu, nahoře pak i s rameny putujouz dozadu na protažení trapézů
digitalm

PříspěvekZaslal: po listopad 08, 2010 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wondra napsal:
Jka jsem psal, tak se mi stejně ramena rozjedou a a lopatky se tím od sebe dostanou, ale ve výchozí poloze je stáhnu, nahoře pak i s rameny putujouz dozadu na protažení trapézů

no hej, ale oni maju byt uz v teh pripravnej pozicii, v ktorej sa iba odhodlavas tu cinku zdvihnut uz maximalne roztiahnute
wondra

PříspěvekZaslal: po listopad 08, 2010 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mě to víc vyhovuje tak, stejně jsem měl kdysi úraz páteře s rozdrcenýma obratlema právě v oblasti lopatek, takže jsem zvyklž tuhle oblast zpevňovat
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po listopad 08, 2010 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je elánu, já vám to upřímně přeju. Ale vážně opatrně, není kam spěchat. S těmi poznámkami, že 30kg jsi natrénoval za 3 měsíce, takže dalších 30kg bude za dalších pár měsíců je naprostá ale naprostá hovadina. Kdyby tohle platilo, tak taháš za 2 roky 500kg. Trochu úsudku a chladné hlavy :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
wondra

PříspěvekZaslal: po listopad 08, 2010 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ironfactor: "Ramena jsou po celou dobu zdvihu tlačena dozadu"
Tak já nevím, jaké jsou vaše názory chlapi?
Poman

PříspěvekZaslal: po listopad 08, 2010 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
To je elánu, já vám to upřímně přeju. Ale vážně opatrně, není kam spěchat. S těmi poznámkami, že 30kg jsi natrénoval za 3 měsíce, takže dalších 30kg bude za dalších pár měsíců je naprostá ale naprostá hovadina. Kdyby tohle platilo, tak taháš za 2 roky 500kg. Trochu úsudku a chladné hlavy :-)

Taktak Síla parádní,ale je ti 15,že? Tak bych dál netlačil. Někde tu jsou cviky na stabilizační svaly páteře a břicho, tak se teď zaměř na toto.
1. Pomůže ti to nerozpadnout se.
2. Vyvaruješ se budoucím dysbalancím,který vznikaj velmi rychle.
witus

PříspěvekZaslal: po listopad 08, 2010 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wondra napsal:
Ironfactor: "Ramena jsou po celou dobu zdvihu tlačena dozadu"
Tak já nevím, jaké jsou vaše názory chlapi?

t-nation http://www.t-nation.com/free_online_article/sports_body_training_performance/the_dead_zone

"Mistake #2: Pulling the shoulder blades together

This is a mistake I made for years. Stand in a deadlift stance and pull your shoulder blades together. Take a look at where your fingertips are. Now if you let your shoulders relax and even round forward a little you'll see your fingertips are much lower. This is why we teach a rounding of the upper back. First, the bar has to travel a shorter distance. Second, there's less stress on the shoulder region. It'll also help to keep your shoulder blades behind the bar. You'll read more on this later."
wondra

PříspěvekZaslal: po listopad 08, 2010 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

díky :) takže při cvičení nestahovat lopatky a při maxku jo? Nebo jak mám chápat olympic verzi?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Grogy...Nový začátek Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 183, 184, 185  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: