Guru a jeho posilovací log =]

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 43, 44, 45  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Guru a jeho posilovací log =]  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Guru a jeho posilovací log =]
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: so říjen 08, 2011 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Drejp:
Kámoš mi teď radil deload týden a pak pauzu... zítra tomu jdu dát poslední šanci. Pokud bude tréning špatnej, tak určitě tu pauzu hodím... pokud ne, tak asi ještě ne.

Nevim, jaky smysl ma davat deload a pak pauzu. To dej rovnou pauzu a pak trochu pomalejsi rozjezd ne? Nebo jak to (Apofis??) myslel?
Jeste tomu teda jednu sanci a uvidis, pripadne pak jeste jednu v Brne :-)))
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so říjen 08, 2011 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prý se uvolní svaly... a přidat k tomu pak strečink, jít si zaplavat apod
Prostě dát svalům maličko zabrat, přitom uplně jinak....
Jinak ten strečink začnu dávat tak jako tak...

Ale zítra prostě nohy-ramena a v pondělí zajdu do BG (protože tam stejně potřebuju ) a dám si prsa zas jinak, než doteď a uvidíme...
madball

PříspěvekZaslal: so říjen 08, 2011 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V případě, že se to bude opakovat v poslední době častěji, tak bych osobně na nějakou chvíli snížil buďto objem nebo intenzitu nebo bych znovu podsekl váhy nebo bych vyměnil cviky nebo změnil způsob tréninku nebo si dal pauzu. Ale zbytečně bych to moc nekombinoval. :-)
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne říjen 09, 2011 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

9. 10. 2011
Quadricepsy + ramena + lýtka

Bulharský dřep
4x 10x 60kg

dneska to sedlo =) po fotbale sice rozsekanej, ale wow... 60kg už je dost na rovnováhu, ale silově furt v pohodě

Hackeny na multipressu (poprvé v životě)
10x 45kg
3x 12x 65kg

přemýšlel jsem přemýšlel, co jet ještě na ty nohy... a zkusil sem tohle :D
Na nepřipevněným multipressu kterej se při pozitivní fázi pohybu zvedal od země a já se bál, aby se nepřevrátil, to bylo dost nebezpečný, ale i zajímavý
Jel jsem to tak 5cm pod paralel, prostě zadek co nejvíc dolů... dokonce sem z toho maličko cejtil úpony a bál jsem se o kolena. Ale na nohy zabíračka docela dost. Hlavně vršek quadricepsů.

Legpress
10x 170kg
10x 210kg
3x 10x 250kg

... chtěl sem jet jen s těma 170kg, tím spíš, když byly nohy docela u sebe a rovnoběžně, ale nepochopitelně jsem měl sílu a... to i přesto, že jsem to jel taky do maličko víc, než je 90%... takže zas +

Military press

10x 40kg
10x 50kg
3x 10x 55kg

... na military jsem oproti jednoručkám slabůšek, ale i tak docela v pohodě. Na poslední sérku opasek, protože začly tahat spodní záda.... zápěstí rozsekaný trošku víc, ale to mám z cviků nad hlavou teď furt

Předpažování+Upažování na šikmé lavici (ležím na boku a upažuju... jo, takovej ten masakr cvik)
4x 12x 15kg + 4x 10x (každá ruka zvlášť) 7kg

.... to upažování byla vražda! A konečně mě z nějakýho cviku bolel sval i po jeho odcvičení!

Výpony na multipressu ve stoje

20x 55kg
2x 30x 75kg
3x 20x 95kg

lehký kardio =)

všechno to začalo obligátním naštváním se hned po ranním otevření okna.... 200g vloček s mlíkem a 15g proteinu Chow od Smartlabs do mě ale zajelo docela rychle a pak už jen psychická příprava na tréning v podobě stahování UFC eventu a novýho dílu X Factor UK, protože tohle pravidelně sleduju cestou vlakem do Brna =) Pak cesta do posilky, ... zima

V posilce byli dneska fajn lidi, takže třeba i proto se trénovalo tak dobře. Vyloženě necejtím nějakou sílu, ale blbej tréning to taky nebyl. Pokud přední delty zregenerují do zítra, tak si snad v Blue Gymu ráno odmakám prsní svaly a pak se teda definitivně uvidí, co bude dál... :D ale pauzu zoufale nechci
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po říjen 10, 2011 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

10. 10. 2011
Prsa + ruce + břicho

Tlaky s JC na rovné lavici
8x 25kg
8x 30kg
5x 35kg
5x5x 40kg

twl, ta osa se nezdá, ale bylo to těžký :D 42 kilo určitě :D poslední dvě série, poslední opáčko né vyloženě na krev, ale těžký

Tlaky s VC hlavou dolů

10x 46kg
8x 66kg
10x 86kg (:D myslel jsem si, že tam je 96 - LoL - ještě že mám toho drejpra na počty)
2x 5x 96kg - to už bylo hodně těžký

tenhle cvik mě baví... dneska sem zkoušel takovej hooooodně širokej úchop - jsem slabší, ale bere to skvěle kozy

Tlaky na stroji - hlavou nahoru
8x 35kg
3x 10x 60kg
1x 9x 60kg - nějako sem šel moc dolů a pak to nešlo nahoru :D
12x 45kg

Biceps s rovnou osou (... zápěstí pwned, od příště jen JC nebo eZ)
10x 30kg
10x 40kg
3x 10x 45kg - lehkej cheating, protože mě fakt bolelo zápěstí a odešla síla

Biceps s JC
10x 10kg
8x 15kg
6x 20kg (:D + ta osa, musím to napsat)
12x 15kg - kladiva
20x 10kg - obě ruce najednou

dobrá pumpa

Kliky na bradlech

10x guruhonza
3x 20x guruhonza + 15kg
10x guruhonza

:D bez komentáře k těm 20kám

Stahování kladky jednou rukou (triceps)
10x 5kg
12x 10kg
2x 15x 15kg
2x 20x 12,5kg

Zvedání kolen ve visu
1x 15 - nesedlo to technicky
2x 20 - fíííha, krásně prodejchaný... supr
1x 15 - úchop :-/

Mohammed y (zkoušel sem takový dvě varianty, ale popisovat se mi to nece)
4x 20x 50kg

Side bends (ale s závažím za mnou, nikoliv vedle mě) + takovej ten stroj, kde .. vibruju bokama :D jezdí to Jaro Horváth
3x 20kg

... hmmmm..... možná přetrénovanej nejsem. Tréning nebyl nejlepší... ale nuda to taky nebyla.
Arnie_one

PříspěvekZaslal: po říjen 10, 2011 12:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gurouši ty kozy dolů dobrý, nevím jestli bych to s touhle váhou vůbec odjel.

Máš bojovej úkol, schovat Draperovi vesla jinak tý aerobky nenechá.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po říjen 10, 2011 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

:D já sem se ho chtěl zeptat, co by dělal, kdyby mu odvezli ty kardio stoje... jenže on už byl na veslu a to na něj nechci mluvit, by mě pak neměl rád :D

Ale pochybuju, že by cvičil jinde, protože má v BG fanynky =)
Arnie_one

PříspěvekZaslal: po říjen 10, 2011 12:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo to vim vsimnul jsem si, u cinek Tracey, u vesla taky nmekoho nakole kecal z nejakou blondynou a pak s mojí přítulkou. On je z těch ženskejch uplně nemocnej

Kdyby radši dělal kardio s něma
Draper

PříspěvekZaslal: po říjen 10, 2011 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co to tu blekotate? To neni zadna prava, ja se venuji jen cviceni

btw: Arnie&Guru: koukam ze mezui vama nastalo velike udobrovani
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út říjen 11, 2011 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska 90 minut rugby (nebo možná 75)
Je to nejnáročnější outdoor sport, kterej jsem kdy hrál. Hráči měli poměrně vysoké IQ a i pohybový dovednosti, takže i přesto, že nás to dost hrálo poprvé, tak to byla fakt supr hra. Z 14 pětek našeho mužstva sem jich položil 7 =) Absolutně miluju ten pocit, kdy se rozeběhnu a ty lidi předemnou neví, jak mě chytit :D Otočka ve sprintu s tím míčem je taky sranda a přeskočení hráče ještě větší :D Musím to hrát častějc...

Jinak jedno vyhozený rameno, a pak tak 15 krvavejch bolístek (nohy, ruce naštěstí jen)... bylo to teda i dost tvrdý, pecka!

Draper: mě je Arnie sympatickej a těším se, až si s ním zatrénuju někdy ;)
Arnie_one

PříspěvekZaslal: út říjen 11, 2011 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to Draper:

Ale prdlajs, kazdej muze mit jiny nazory ne Vodníku jeden.

Možná něco občas i já chápu jinak

Já myslím, že jsem na pohodu, to už si zažil sám.

Tady s Honzínem bude třeba prča, já se na další nejekaje trenink tesim, o tom to je ne
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st říjen 12, 2011 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

12. 10. 2011
Záda + hamstringy

Shyby (30s rest)
9x 10
1x 9 ( damn!!! )

... dal bych to, ale né dynamicky = ( ale furt tj zlepšení a mít minutový pauzy, tak upa v poho

Přítahy VC v předklonu
10x 60kg
8x 80kg
6x 90kg
5x5x 100kg

úchop nic moc = ( technika tak průměr, ale záda to braly, takže snad v pohodě

Veslování v leže (a la draper)
10x 50kg
10x 70kg
3x 10x 85kg

divnej cvik =) cejtím z toho střed latů.... ale cvičit to už nebudu, normální veslování cejtím líp

Přítahy JC v předklonu
4x 12x 32,5kg

důraz na opravdu precizní techniku a squeeze ve vrchnolný fázi pohybu, sedlo to skvěle!

Rumuny s JC
10x 12x 22,5kg

... navíc pauzy do 45s

Hyperextenze
3x 20x guru od prdele nahoru

Woodchoppers
5x 20x 20kg

divnej tréning =) ale sedlo to skoro všechno skvěle... je docela fajn, že mě takhle baví i relativně lehkej tréning, co se týče vah... dokonce bych řekl, že hamstringy reagují mnohem líp na dnešní tréning, než na ty přechdozí s víc cviky, což je dobře, protože rumuny s JC jsou můj top5 cvik

Po veslování jsem chytl neskutečnou zívavku... celej zbytek tréningu (30 minut?) jsem zíval a neskutečně se mi chtělo spát... při přítazích a následných rumunech to bylo dost zajímavý :D

Ta hyperextenze byl díky té ospalosti asi nejtěžší cvik tréningu, ikdyž... ty 4 poslední cviky byly fakt tvrdý s krátkejma pauzama a technicky fakt parádní. No snad jsem v Brně chytil druhej dech a bude to v pohodě ;) Nejspíš si dám pauzu od velký trojky a třeba to poroste i bez toho.. ráno byl pokus o snězení 250g vloček, ale fail... padlo jich tak 200g

Koukám, že spamuju zas, takže pokračovat nebudu =) Oficialně jsem přes víkend v Brně,ale tréningy budu psát zas z domácí posilky :-P

PS: Ten ležící člověk v šatně, o kterém psal drejprt, tak ten tam ležel tak 20 minut, protože já ho tam potkal taky :D Byl dost KO... já usnul radši až doma
Draper

PříspěvekZaslal: st říjen 12, 2011 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A ptal ses ho co mu je? Mozna jste byli "sjeti" ze smradu z te barvy, proto to zivani :) ale je fakt, ze dnes tam byl v pr*eli skoro kazdej (krome me , ja zivu ted a to fakt krute. Chtel jsem jit uklizet a ani nejsem schopnej odlepit prdel ze zidle:) )

Mimochodem jit cvicit po porci 250g vlocek, coz je nejakych minimalne 160g sachru a beztak jeste s mlikem nebo necim, takze dalsi sachry, tak usnu za chuze, me by ty cukry odrovnaly a jeste bych se k tomu pri treninku pozvracel. Vecer pred spanim to tam narvu klidne 2x tolik :)

citace:
Oficialně jsem přes víkend v Brně,ale tréningy budu psát zas z domácí posilky :-P

Chudak holka, takhle ji obelhavat. Myslim, ze s tim budu muset neco udelat :)
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st říjen 12, 2011 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud mi nehackneš icq, skype, maila neb mobil, tak s tím nic neuděláš =) Ale můžeš mi najít nějakou volejbalistku :D
Já nikdy neměl problém jíst třeba půl hodiny po jídle... mám slaboučký tréningy, takže zblití nehrozí :D

Jinak já jak přišel z posilky tak sem do sebe s problemy dostal oběd a pak hodku spal :D Ted ve škole usínám... ty hamy mě rozsekaly
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt říjen 13, 2011 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

13. 10. 2011
Ramena + ruce + břicho

Přítahy osy v předklonu (na zadní delty
10x 35kg
4x 10x 45kg - s pokládáním na zem

lehký, ale dobrý!

Upažování
10x 10kg
10x 12,5kg
10x 15kg
2x 14x 12,5kg

ok, příště na šikmý lavičce... tohle není hardcore

Military press
5x 35kg
5x 45kg
5x 55kg
5x 60kg
5x 62,5kg
10x 62,5kg - push press

ach ta zápěstí= ( ach ta ztracená síla u ramen, kdy sem dával 3x 70kg lehce

Bulharský dřep
4x 10x 62,5kg

asi takhle....
1. tenhle cvik mi dělá tréning
2.
3. kdo nezná, ať zkusí...
4. lehký silově, těžký stabilitou.. koleno se mi tam kymácelo ze strany na stranu

Čelní dřep
5x 62,5kg
5x 85kg
2x 95kg - fail fail fail... prostě to neudržím a padá mi to na biceps
4x 5x 95kg

... radši bez komentáře... tenhle cvik prostě technicky neumím. 95kg je šíleně lehký, ale... ostuda.

Předkopávání (single leg)
4x 30x 25kg

Mohammedy
3x 15x 25kg

Přítahy kolen v sedě
3x 35x guruhonza

lehkej tréning dneska, ale ty bulhary jsou náročnější a národnější.. přední delty asi budu muset cvičit fakt lehce, už se to nedá = (

Jídelák dnes
8:30
200g vloček + 500ml mléka + 15g Combatu

11:30
5 vajec + 3 kaiserky - wtf? v Bille neměli chleba můj oblíbenej..... a světý housky nejím takže sem měl poprvé kaiserky... pěknej humáč :D

15:20
150g krutích prsou + 150g těstovin

17:00
100g krutích prsou + 150g těstovin

19:40
50g Chow proteinu + 60g maltodextrinu

20:30
200g krůtích prsou + 200g těstovin

24:00-2:00 (podle toho kdy půjdu spát)
250g tvaroh + 3 lžičky granka

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Guru a jeho posilovací log =] Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 43, 44, 45  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: