přemýšlím, jestli jet do Brna už dnes večer a dát si zítra dopo záda+hams, a nebo tam jet až zejtra ráno a dát si tréning až v úterý po obědě...
Nad tim vubec nepremyslej :-)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
síla nic moc, ale odcvičil jsem to parádně... asi zkusím příště 8ky.. a poslední série zas shodit a pumpa...
technicky ty 100ky moc nesedly = ( ale furt jsem cejtil záda, takže v pohodě...
Veslování (spodní kladka)
10x 40kg
10x 70kg
10x 80kg
3x 10x 85kg - skvělá technika! takhle jsem to snad ještě s velkou váhou neodcvičil...
docela to sedlo, technika mrtvol se snad lepší, už si tam dřepíííím dobrovolně - samovolně
Rumuny s JC
10x 10kg
10x 20kg
4x 10x 30kg
srandovní na tomhle cviku bylo to, že vedle mě jeden "borec" cvičil rozpažky hlavou nahoru... první sérii skončil stejně, jako já tu sérku s 10kg a druhou skončil přesně když jsem já skončil tu 4. u 30kg... celou dobu seděl na lavičce a přes zrcadlo koukal kolem :D
Jinak poslední 3 série sedly skvěle
Zakopávání
10x 20kg
10x 30x
10x 40kg
2x 10x 45kg
hamy to bralo až od 40kg, což je divný... zakopávání v leže prostě neumím :-/ ale ty tři série pak brutální
Zdvihy kolenou na hrazdě
4x 15
nádherně prodejchaný... parádně technicky... dost mě to zabilo =) chtěl sem ale dávat 20ky, ale neudržel bych se tak dlouho
Mohammedy ve stoje
15x 30kg
15x 40kg
3x 15x 45kg
vršek břicha destroyed...
Woodchoppers
15x (každá strana) 15kg
4x 15x 17,5kg (nebo 20?) (dvě série z horní kladky a dvě ze spodní)
... jel jsem to podruhý v životě a přišlo mi, že technika byla parádní... hlavně ty z horní kladky..
=) ještě že ty váhy v Blue gymu jsou takový maličký, jinak by to bylo docela špatný.... ale tréning se povedl, doma na bytě jsem měl ještě napumpovaný břišní svaly :D
:D Supr tréning... vejdu do posilky a draper v absolutně nejlepší formě za dobu, co ho znám...
Mozna tak nejvic vysekany, ale rozhodne ne nejlepsi, i kdyz pocitove pro me asi vazne jedna z nej, hlavne po fyzicke strance se ted citim mnohem lepe nez pri 106, co jsem mel pred mesicem.
Jinak ten woodchoppers vypadal hodne dobre. Priste ti ukazu jeden prefektni cvik na cele telo, co me v sobotu ukazala Tracey. Na ten se uz tesim.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Škoda, že jsi nedorazil i já bych mrknul na něco novýho, z toho co si vyváděl na tréniku, co čtu.
Draper je chodící spocená žíla, aneb vodník
Určitě dojdu na ronnie training day, jestli ho někdo zas letos/po Novým roce uspořádá v Brně, tam snad taky budeš, ne? =) Možná, že pokud něco v BG bude ještě dřív, tak přes víkend zůstanu v Brně a zajdu =) Přecijen znám z BG cvičenců jen Drapera a viděl jsem Madballa.
Jinak já ty cviky právě "vyvádím" - snažím se učit nový cviky, zkoušet, jak u nich dokážu zapojit jaký svaly, jak se cítím - popř i jaká je regenerace (kvůli tomu už necvičím side bends, protože z nich cejtím druhej den víc spodní záda než břišní svaly), když to dokážu určit .... určitě bych si netroufl někoho něco učit, co se týká techniky těch cviků =) Zatím to je fakt jen tak, že to zkouknu na youtube u někoho na videu a vyzkouším. Takže cirkus :D Mám teď asi 20 cviků (spíš variace těch známejch) a hodlám to vyzkoušet...
Jinak zítra pojedu bulhary :D To na mě zas budou lidi divně koukat
rozdíl 3 opakování, když si to podám sám, nebo když mi s tím helpne drejpr... zajímavý... 9x 35kg je pecka! hrozně lehký to maj v BG =)
ale přišlo mi to stejně těžký :D jinak po dlouhý době do selhání... 10. opáčko sem zkusil, ale nedal
Tlaky s VC za hlavou
10x 20kg
10x 40kg
3x 10x 50kg
15x 50kg - push press před hlavou
zas novinka... po třetí sérii zrasený zápěstí, tak ještě lehkej push press - technicky pecka aspoň to, mno
Upažování
10x 10kg
3x 10x 12kg
tady mi to zas přišlo nějaký až moc těžký... techniku sem měl už lepší, ale cítil jsem tu boční deltu dobře
Předpažování s VC
10x 20kg
10x 30kg
2x 10x 35kg
to bylo možná i předpažování spářený s high pullem... zajímavej cvik ale
Bulharský dřep - na jedné noze s nohou opřenou na lavičce
10x 35kg
10x 50kg
4x 10x 55kg
... silově v pohodě... ale ta rovnováha, tj vražda!!! Příště ale 60kg. Technicky vyšly poslední tři série, kde sem snad regulerně vše šel
na paralel... a zadek jak z toho bolí ještě teď!
Čelní dřep
5x 55kg
5x 80kg
3x 90kg
3x 100kg
včera jsem si ještě myslel, že tohle bude první cvik tréningu... nakonec ne, protože sou nohy fakt slabý a chci jim dát zabrat až doma. Tohle byla zas taková
zkoušla zdatnosti jsem docela překvapenej. Silově to je v pohodě, ale tu činku tam prostě neudržím. Příště pokus o 3 reps s 110kg - kdyžtak to spadne na stojan :D
Dřep
30x 80kg
prej se potím, říkal draper, když jsem odcvičil těch 30 opáček.... nebo možná říkal, že dělám, že cvičím :D docela vražda ale no =) sranda ... nevím estli je to
v objemovce nej způsob, jak zatížit quads, ale je to funny způsob
Shrugs
10x 80kg
2x 10x 100kg
2x 10x 80kg za tělem + 2x 10x 80kg před tělem
... už jsem byl unavenej
Decline leg raises - special cvik takovej, popíšu videem :D
4x 15
jeden z nejtěžších cviků, které jsem kdy jel!
Crunche s nohama (kolena) opřenýma na lavičce
4x 25
dost cardio, od 17 jsem nezvládal správně dejchat :D
Mohammedy na šikmé bříšní
2x 15x 25kg
tenhle cvik dneska vůbec nesedl, takže návrat v WC
Woodchoppers
2x 20x 20kg - horní kladka
2x 20x 20kg - dolní kladka
... zas maličko jinak než minule a opravdu povedenou technikou! To sedlo!
Tréning trval 100 minut, což je na mě opravdu dost. Ale užil jsem si ho. Určitě nejlepší tréning od ukončení poslední rutiny.
Ty ramena jsem procvičil dost dobře, výjimečně vůbec necítím triceps, ale fakt jen delty, takže pecka. Co taky cítím, tak jsou nohy. Nestalo se mi, že bych měl
po tréningu problém dojít domů :D Teda... nestalo se mi to od jara, kdy jsem nohy drtil fakt pořádně. Ale ani výpady před 2 měsíci mě tak nezabili. Ale tohle
připisuju spíš tomu, že byl ten tréning moc dlouhej na mě a asi došly zásoby glykogenu, nebo co já vím :D Bulhary maličko o hubu, ale pecka... je to takovej
supr pokročilej výpad. Čelní dřepy mě potěšily a břicho bylo hrozný kardio, který jsem si užil. Zas je napumpovaný :D
Jinak poznal jsem Tracey, je to taková malá velká žena =) Je maličká, ale cvičí fakt parádně. V životě jsem neviděl, aby holka cvičila přemístění + tlak nad hlavou
a už vůbec, aby tam měla víc, než 2 kila =) Tracey tam měla snad přes 20kg. Pak ukazovala drejpovi jeden cvik, kterej jsem předtím taky zkoušel... je to
takovej supr obtížnej cvik na šikmý svaly a střed těla. Ona to jela s loktem na zemi, já to zkoušel s nataženou rukou a skoro sem si vykloubil rameno - cejtil jsem
jak zapadlo dozadu a pak dopředu, takže 2 reps a konec
Pecka tréning ale dneska! Teď se ještě naučit cvičit zábavně kozy a ruce
Jinak poznal jsem Tracey, je to taková malá velká žena =) Je maličká, ale cvičí fakt parádně. V životě jsem neviděl, aby holka cvičila přemístění + tlak nad hlavou
Děkuji Jeden z mých oblíbených cviků, ale je fakt, že na mě u něj koukají jako bych byla z jiné planety, takový Draper v dámském provedení Ráda jsem Tě poznala
_________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
takovej lehčí tréning dneska, nechtěl jsem to po včerejších ramenech hrotit - ale u toho incline byly stejně dost znát = (
Decline bench press pecka... chodím s tím pěkně na spodek koz a nahoru to leze dynamicky - lehonkej odraz od hrudníku. Překvapily mě 5ky u 100kg. 20x 75kg
je taky docela šílenost. Z tohodle sem ramena necejtil a o to šlo.
Ruce byly dneska silný, hlavně biceps teda. Zkusím příště ještě tu rovnou osu, protože tam je aspoň negativka dost zajímavá.
Zítra záda - těším se. A dám si dost do těla...
Původně jsem myslel, že půjdu trénovat nasranej, protože měl vlak zpoždění -> nestihl jsem bus -> šel sem 3km domů pěšky (20 minut :D) s velkou taškou na zádech
spocenej jak vůl. Ale v posilce sem na to zapomněl a trénovalo se stejně dobře... a pozdějc snad fotky formy, pokud na nich zas nebudu vypadat jak magor :D a pokud
je sparing stihne hodit do kompu
edit: tak ty fotky sem ani dávat nebudu... je to zas focený moc zespodu a vypadá to příšerně ... navíc tam nemám ani vidět celý nohy ... takže "forma" bude jen tamta fotka z vážení před závody...
nejlepší cvik tréningu.. jel sem to poprvé v životě a doslova mi to zachránilo tréning. Negativní fáze pohybu totální zlo! Zničený hamstingy a hlavně zadek! Jsem fakt rád, že jsem pobral tu techniku jen z koukání na youtube, protože tenhle cvik mě fakt baví a cítím ho.
Decline leg raises - jako minule
3x 20
Crunches/b] - kolena na lavičce
3x 20x 15kg
[b]Woodchoppers
4x 20x 10kg
unás v posilce to ale cvičit nepůjde. Jsou tam na tohle blbý kladky, nedá se to totiž jezdit dynamicky, protože by to vyskočilo... takže te cvik ztrácí smysl.
Původně sem chtěl zkusit side bends (nebo side crunches??) na balonu,ale nedalo se na tom udržet :D
... ráno sem se probudil, otevřel okno a.... zděsil se, jaká tam je zima a jak hnusně je. Vypadá to, že už se letos venku v tričku neprojdu... takže odedneška jsem oficiálně otravnej... nudnej... zapruděnej spratek. A bude to tak ještě měsíc. Protože za měsíc bude taková zima, že už ani na kraťasy nebude. Pak budu i nasranej. A tak to bude zas tak do půlky března
Celej den rozsekanej... znuděnej. Nezregenerovaný nohy, přitom sem jim zabrat ani nedal v tu středu. Hmmmm...
Tréning byl... divnej. Něco supr, něco tragédie... aspoň že mě ten cvik Kaie Greena bavil. Ale stejně sem to chtěl tak 5x zabalit... a bude hůř.
Ty pritahy JR mas mozna prepaleny diky tem shazovackam, co jsi porad jezdil a proste ti odesla technika, sila a nasledne i chut. Ja to takhle mivam pravidelne u zakladnich cviku, pokud je cvicim nejak intenzivneji a delsi dobu.
Ty shyby pro me naprosto nepochopitelne jako pro cloveka, co se nevytahne sam ani jednou
Jo a kolik ze je tvuj letosni cil na MT pro 5x5? Nedavno jsi to psal. Pokud se nekdy zadari a potkame se v posilovne ve stejnou dobu pri cviceni MT, o cemz sice pochybuji :D , tak bych si je rad dal s tebou, protoze me taky strasne hecuje a motivuje, kdyz je scvicim s nekym.
A posledni vec, ta tva celkova nechut do treninku. Mam pocit, ze je to takova houpacka, jednou Ok, jednou na houby, pak nejaky prumer, pak zase treba 2x v pohode, pak zase uplne na houbec, u nekerych cviku klesa vykonnost i kdyz treba jinde stoupa, horsi regenerace atd. Z vlastni zkusennosti muzu rict, ze je to prvni faze pretrenovani, casto jsem se z toho dostal, protoze jsem chopny unavu potlacit a casto jsem pak zase jel nejakou dobu v pohode, ale na 99% si bud jistej, ze ten vlak je uz rozjetej a jen tak sam od sebe se nezastavi, maximalne zpomali. Rozhodne to neber jako nejake kazani, sam to nemam rad a vsechny ty kazatele v meme logu, i kdyz to mysli dobre, fuckuju, to vis sam :) ale jen jsem to chtel napsat.
Nejdřív to lehký :D
Cíle... 5x5 jsem neměl asi žádnej. Ale cíl 210kg na mrtvolu, kterej byl do konce roku, je už splněnej. 5x5 bych mohl mít tak 170kg... což bych asi dal, ale... né technicky tak, jak bych chtěl. Ikdyž v BG =)... s těma lehkejma 20kama...
... je dost možný, že jsem to opravdu přepálil. Přecijen to fullbody bylo poslední týdny opravdu dost tvrdý a já do toho přidával ještě fotbal. Tuším, že mě i madball varoval, že to nebude taková sranda...
Jinak ... ty mě znáš. Snažím se cvičit základní cviky... a jedu je vlastně pořád a né nějako lehce. Nemám u nich 2 minuty pauzu, takže ty tréningy jsou dost těžký... to je možná další důvod, že to je trošku těžší, než by asi mělo být. Navíc za poslední rok a půl mohla být pauza dohromady tak 2 tejdny, což asi taky není dobře. Bohužel varianta, že bych cvičil víc na stojích... lehčí váhy apod. je trošku mimo. Z 80% cvičím proto, že mě posilování baví... a na stojích by mě to nebavilo.
A máš pravdu... je to houpačka. Hrozná! Bavil mě naposled tréning prsou.. a teď mě nebavěj záda. Nohy slabý... ale bulhary sem si užil. Víšco... furt to může být tím, že se na podzim nudím. Nemůžu hrát fotbal... běhat venku a užívat si tepla. Nedostatek slunečního záření mi leze na nervy a je to naprt... nebo to může být opravdu náznak toho přetrénování. Nejhroší je, že to asi nepoznám, co? V Brně mě s tebou v BG zas příště budou kozy určitě bavit.. a den na to může bejt tréning zas naprt.
Co bys radil?
edit... btw, třeba přeháním.... i tady na foru čtu, jak někoho tréning stál zaprt... že nestojí za to, aby ho vůbec zapisoval apod...
Mě ale sere, že sem tohle ještě nezažil :D
A máš pravdu... je to houpačka. Hrozná! Bavil mě naposled tréning prsou.. a teď mě nebavěj záda. Nohy slabý... ale bulhary sem si užil. Víšco... furt to může být tím, že se na podzim nudím. Nemůžu hrát fotbal... běhat venku a užívat si tepla. Nedostatek slunečního záření mi leze na nervy a je to naprt... nebo to může být opravdu náznak toho přetrénování. Nejhroší je, že to asi nepoznám, co? V Brně mě s tebou v BG zas příště budou kozy určitě bavit.. a den na to může bejt tréning zas naprt.
Co bys radil?
Tak v prve rade bych ti radil psat "naprd" misto "naprt", ale jen tak mimo A co se tyka tveho "problemu", samozrejme nejlepsi by bylo si dat asi si pauzu, ale nevim, jestli na tohle pristoupis. Myslim, ze nejsi jeste zdaleka pretrenovany, zatim je to jen pretazeni nebo prepaleni nekterych cviku, coz sice je prvni znamka zacinajiciho pretrenovani, ale z vlastni zkusennosti, pokud moji osobu lze brat jako bytost s normalima regeneracnima schopnostma :) ,muzu rict, ze tohle je jen prechodny stav a prakticky vzdy jsem se z toho dostal a takzvane jsem chytl druhy dech. Casto to souviselo i s pocasim (napr. v destivem obdobi bez slunce ). Samozrejme ale se ta unava bez nejakeho delsiho odpocinku (delsi = minimalne tyden, lepe dva) pomalu ale jiste kumuluje a pokud se tyhle stavy budou opakovat, tak to pretrenovani vypukne. Ty ted v zime asi nebudes mit tolik fotbalu, coz bude plus, protoze budes mit vice prostoru pro regeneraci a take by ti mohly pomoct i ruzne psychicke aspekty jako treba to, ze budes cvicit s nekym. Ja bych s tebou v Brne rad cvicil, ale bohuzel se malokdy casove shodnem.
Jeste by me zajimalo, jak se citis mimo trenink v beznem zivote. Jsi unaveny, nekdy i otraveny ci podrazdeny, nechce se ti do beznych veci jako uklid, nakup atd (neplect ale lenosti:) ), kdyz mas jit na trenink tesis se nebo se ti nechce a beres to pouze jakoze musis?
Táákk... dneska fotbálek 3 a půl hodiny. Respektive 2 a půl hoďky kopání na branku a u toho pokec a pak hoďka fotbálek s takovejma tragédama, takže nebezpečná exhibice :D
Moocha: =) video nebude asi, takže jedině, jestli přijedeš na nějakej budoucí ronnie training day..... kameru nemám a můj mobil je rád, že posílá smsky :D což mi připomíná, že už 21 měsíců nebyl dobitej kredit :D
Drejp:
Kámoš mi teď radil deload týden a pak pauzu... zítra tomu jdu dát poslední šanci. Pokud bude tréning špatnej, tak určitě tu pauzu hodím... pokud ne, tak asi ještě ne.
Jinak začnu jíst ještě víc... začnu tam posílat aspoň 600g sachrů a uvidím, co to semnou udělá.
Mimo tréning jsem právě vždy tak od března do týhle doby absolutně - až šíleně - hyperaktivní a pak podzim zima sice otrávenej z počasí, ale jinak mě všechno baví. Na tréning jsem se v životě netěšil asi jen 3x ... a to bylo třeba jen proto, že jsem byl zabitej od rýmy, nebo proto, že sem měl na večer nějaký plány. Pocit "musím jít" jsem nikdy neměl a tréning jsem vynechal už několikrát a těžko mi z toho fakt nebylo. Přecijen v létě šel tréning stranou a primární bylo zahrát si fotbal - z tohodle pohledu si myslím, že přetrénování to zdaleka není.
Na zítřejší tréning se taky těším... kašlu na dřepy, protože ty mě teď poslední tři týdny nebavily a nešly mi a hodím tam jiný cviky a vím, že si je užiju. Otázka bude jen to, jaká bude síla - což mi teď tréningy kazilo.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru