Guru a jeho posilovací log =]

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 43, 44, 45  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Guru a jeho posilovací log =]  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Guru a jeho posilovací log =]
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
spekounP

PříspěvekZaslal: čt říjen 27, 2011 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Napadlo me zalozit takovej kolektivni log, kde by kazdej z nas daval svoje trenaly tykajici s FSG a videlo by se aktualne jaky ma vykony a jak se k nim dostal.

co vy na to?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
secret78

PříspěvekZaslal: čt říjen 27, 2011 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Morico

PříspěvekZaslal: čt říjen 27, 2011 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
Napadlo me zalozit takovej kolektivni log, kde by kazdej z nas daval svoje trenaly tykajici s FSG a videlo by se aktualne jaky ma vykony a jak se k nim dostal.

co vy na to?

To neni špatnej nápad .. mohlo by se to rozšířit i na ostatní cviky, prostě tam vždycky někdo postne např. jenom: "Dnes tahy 2x400kg " zkuste mě překonat a je to :DD ... mohlo by se to jmenovat třeba ROAD TO WHATEVER LOG :D

Edit, teď koukam na odkaz v příspěvku pod tebou, že už je to na světě :)
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá říjen 28, 2011 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pátek 28. 10. 2011
Fitness centrum Kutná Hora

shyby
2 x 5x 7,5kg ,
10 - 15 x 5x 5kg

bench press s JC
2 x 5x 35kg,
10 x 5x 30kg

pullover
3x 10x 32,5kg

Superset na biceps francouzské tlaky + biceps s rovnou osou
4x 12x 35kg + 4x 12x 40kg

upažování bude zítra, protože mě píchá v deltě :-/

... abych řekl pravdu, tam mě tenhle tréning vůbec nebavil. Shyby se závažím - navíc nadhmatem - necejtím rozhodně tak, jako bez závaží. Tlaky s JC hrozná nuda s tak lehkou váhou... pullover byl supr, z toho sem fakt cejtil záda úžasně, který byly celej tréning skvěle napumpovaný.
Pauzy všude krátký, možná tak 45s.
Těším se na dřepy no... zítra si je užiju a hodím aspoň 12 bear sérií
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so říjen 29, 2011 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sobota 29. 10. 2011
Fitness centrum Kutná Hora

dřep
2 x 5 x 122,5kg
10 x 5 x 112,5kg

soboty budou sakra těžký.... ty dřepy nejsou žádná sranda. Ze začátku pauzy tak 80s pak ke konci možná i 40s :D Technicky nic moc, kolena střílela dopředu... musím to srovnat.

military press
2x5x 57,5kg
10x 5x 50kg

taky zajímavá věc... tady jsem cejtil triceps ze včera a po 5. sérii i vršek zad, kterej je rozsekanej ze shybů

Rumuny s JC
15x 15kg
15x 25kg
12x 32,5kg
2x 12x 35kg

skvělý!

Upažování
12x 10kg
10x 15kg
10x 17,5kg
10x 15kg
10x 10kg

... vražda. U 17,5kg cheating a ty 15ky sedly nad líp než 10ky

Výpony ve stoje na MP
4x 30x 65kg

omfg

O poznání lepší tréning. Pořádná svalovka v tricepsech a zádech ze včera... jó, dneska to šlo =) tréning tak 7/10
Apofis

PříspěvekZaslal: so říjen 29, 2011 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a kde máš předkopávání? příště o 2 série víc :P
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so říjen 29, 2011 5:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo pravda :D po dřepech 1 prokrvovací série na předkopávání
25x 25kg na každou nohu... seš skvělej Jirko ;)
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po říjen 31, 2011 10:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pondělí 31. 10. 2011
Mišmaš fitness

Bench-press
2 x 5 x 87,5kg ,
12 x 5 x 77,5kg

... jako. Nic moc. Jen dřina. Pauzy furt krátký

přítahy v předklonu
2 x 5 x 100kg,
12 x 5 x 85kg

tady bylo těch 12 sérií bearovejch šíleně hard (core)... pauzy ze začátku minuta, na konci 30s... technika skvělá, ale nějako to nepumpovalo, nechápu jak a dost mě to mrzí.

Upažování
12x 11kg
10x 15kg

3x 15x 9kg v sedě

hmmmm.... jako zas nic moc no

Biceps s JC Pyramida
10x 11kg
10x 15kg
7x 17kg
6x 20kg
9x 17kg
15x 11kg

Stahování kladky
20x 18kg
15x 30kg
20x 24kg

tady sem už vůbec neměl sílu na nic

Celej tréning za hodinu tzn dohromady.. ummmm 50 sérií dohromady (i z rozcvičovacíma na benchi a přítazích)...
Pumpa prakticky žádná v kozách a latech, přitom technika byla dobrá... nevím, čím to. Asi bych se měl vykašlat na ty krátký pauzy, nebo nevím...
Jinak tréning skvělej, takhle sem si do těla eště nedával. Vyloženě krátká pauza a jedu, ani sem se nestačil vydejchat, stačilo to, že síla byla z5
Příště u přítahů umřu, bench ještě půjde.... jo a já kkt sem si zas na bytě nechal magnézko, takže i takhle vražda
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po říjen 31, 2011 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska jsem tam urval 200g vloček, 60g malty, půl kila těstovin a 200g pečiva... jestli to ani po tomhle nepůjde nahoru, tak už nevím... teda vím, ale neci na to myslet
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st listopad 02, 2011 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Středa 2. 11. 2011
Blue Gym, Brno
(u cviků přidávám na každou stranu 1,25kg, aby se tak nějak vyvážily ty lehký železa :D, nepřipočítávám tu váhu k celkové váze)

Mrtvý tah
2 x 5 x 150kg
12 x 5 x 135kg

mnohem lehčí jak minule... tzn fakt hodně lehký :D

Čelní dřep
10x 5 x 90kg

... sakra....
první sérii sem skoro nedal, zas sem to měl na bicáku....těžký jak belgian blue
2-3 ... šílená technika, nohy hrozně od sebe... byl to takovej Goblet Front Squat (nvm esi to existuje) - což asi moc na kolena nebude
4-7 hoooodně v pohodě, lehký... že bych si věřil i na 10 reps
8-10 peklo pauzy tak 2 minuty... hrůza

na 95 si nevěřím vůbec... tím spíš, když má bejt 12 sérií

Výpony v sedě
15x 15kg
30x 22,5kg
30x 27,5kg
34x 20kg
40x 15kg *a13 *

Leg-raises
1x 10

nešlo se udržet....

Cable crunches (mohammedy)
6 20x 52,5kg - all

Woodchoppers

4x 20x 20kg

hmmmmm.... dneska mrtvola a dřep nikoliv 40, ale 55 minut s rozcvičováním

Dokonce sem měl dneska chuť s bearem skončit kvůli těm dřepům, protože to bylo peklo. Zas mi křupe koleno, takže od zítra nasazuju kloubní výživu a BCAAčka při treningu... asi. A jestli to bude takhle "hrozný" (čti těžký), tak půjdu do kreatinu... kterej sem chtěl sice zkusit až tak za dva roky, ale... je to prostě těžký.
hm.... a nemám hlad a ce se mi spát :D
Draper

PříspěvekZaslal: pá listopad 04, 2011 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
od zítra nasazuju kloubní výživu a BCAAčka při treningu...

Ty BCCAcka ti budou k cemu? Podle me v tvem pripade zbytecna investice, kloubni vyziva ano, ale pokud od toho neco chces, tak v zadnem pripade netroskarit.
A do toho kreace bych klidne byt tebou sel.
Turakam

PříspěvekZaslal: pá listopad 04, 2011 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ťa odpáli z tých drepov a mrťákov zachvíľu, bear je síce pekná vec ale neviem, pre naturálneho cvičenca sa mi to vždy videlo trošku sci-fi, aby z toho mohol byť aj nejaký rozumný progres.
madball

PříspěvekZaslal: pá listopad 04, 2011 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guru napsal:
první sérii sem skoro nedal, zas sem to měl na bicáku

Vypnout hrudnik, lokty tlacit nahoru a bude to v pohode.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Draper

PříspěvekZaslal: pá listopad 04, 2011 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Ťa odpáli z tých drepov a mrťákov zachvíľu, bear je síce pekná vec ale neviem, pre naturálneho cvičenca sa mi to vždy videlo trošku sci-fi, aby z toho mohol byť aj nejaký rozumný progres.

Ale to snad zase ne. Nehodnotim to ted z pohledu sveho!!, ale nevim, co je na bearu naturalne neuregenerovatelneho. Mas tam 1-2 zakladni cviky v treninku, kazdy nejakych 12-15 serii, intenzitu mas nastavenou tak, aby to nebylo na krev. Tak co je na tom tezkeho? Mozna ty kratke pauzy, pokud je clovek dodrzuje tomu davaji trochu HC nadech, ale jinak kdyz to srovnas s klasickym treninkem, kdy mas casto 20 i vice serii na partii , z toho je mnoho i za hranici selhani (ano jsou to z casti i kladky a izolovane cviky, coz je zase neco trochu jineho nez komlexni cviky, ale jsou tam i ty zakladni), ale i tak mne to nepripada o nic lehci.

Konkretne u tebe mam pocit, ze se vetsiho objemu treniku strasne bojis viz. tvuj log, ovsem to neber jako nejakou kritiku, protoze silu mas zase na druhou stranu paradni.
Turakam

PříspěvekZaslal: pá listopad 04, 2011 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ide mi práve o to, že na základných cvikoch ako drep, mŕtvola, čelný drep mi prijde samotný objem vzhľadom na 5kové série fakt veľký už len z hľadiska zaťaženia napríklad čisto iba spodného chrbta atd., ale tak zas ako ja nepochybujem, že to bude dosť individuálne a vychádzať z vlastnej skúsenosti možno bude akurát výnika potvrdzujúca pravidlo v tvojom zmysle.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Guru a jeho posilovací log =] Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 43, 44, 45  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: