|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá listopad 04, 2011 2:25 pm Předmět: |
|
|
Drejpe, chci zkusit zjstit, jestli to na mě bude mít nějakej efekt... přecijen furt poznávám, co funguje, co ne... co je blbost, co je fajn. A zajímalo by mě, jestli mi BCAAčka s něčím pomůžou. Třeba právě s regenerací, která je teď dost divoká... tyhle svalovky jsem měl jen tehdy, když sem s cvičením začínal.
Bear je pro mě opravdu něco jinýho. Na CNS jsem měl asi o dost těžší tréningy, ale nikdy sem sval neničil takovým způsobem, jako tady. 5x5 bylo max... nebo 3Ky nějaký. Ale třeba ty čelní dřepy, to je šílený zlo a to tam nejedu goldeny. Kdybych si k tomu měl brát ještě fotbal apod, tak se určitě odpálím.
A ten tréning je právě těžkej i v posilce, což jsem sice zažil, ae většinou to bylo proto, že po nějakým cviku byl slabší ten jinej... tady vidím, jak ten sval atakuju jedním cvikem a dostává víc a víc zabrat, to je taky nový. A je to skvělý =)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá listopad 04, 2011 6:10 pm Předmět: |
|
|
átek 4.11. 2011
Fitness centrum Kutná Hora
shyby
2 x 5x 10kg ,
12 x 5x 7,5kg
5 sérií nadhmatem a 7 podhmatem... nadhmatem to prostě nedokážu tahat zádama... podhmat byl skvělej
bench press s JC
2 x 5x 37,5kg,
12 x 5x 32,5kg
furt lehonký = (
pullover
3x 10x 32,5kg
Upažování
2x 15x 10kg
3x 15x 12,5kg
Superset na biceps Kladiva s JC + francouzskej tlak
4x 10x 20kg + 4x 20x 30kg
... ono je to dost naprt, když je ve středu absolutně úžasnej tréning spodku a v pátek zas ten nudnej vršek... takže asi ani nemá smysl cokoliv psát
Naposledy upravil guruhonza dne pá listopad 11, 2011 3:58 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá listopad 04, 2011 6:23 pm Předmět: |
|
|
To se ani nedivim, tohle fakt vypada celkem nudne :)
Jinak s tema BCAAckama to beru, clovek si to musi zkusit sam. Ja jsem jich do sebe rval celkem dlouhou dobu tuny, narval jsme do nich zbytecne hrozny prachy. myslel jsem, jak paradne funguji a ze diky nim vydrzim dlouhe treninky, pak jsem je brat prestal a vydrzel jsem jeste vic _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá listopad 04, 2011 6:28 pm Předmět: |
|
|
Mě zajímá čistě ta regenerace. Že bych vydržel tréning dýl, to nevím... nikdy sem si takhle nehrábl. Jediný, co je vždy na limitu je úchop a ten tím neposílím.
Jinak po dnešní nudě následujou dřepy zejtra, takže si to vynahradím =)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so listopad 05, 2011 4:43 pm Předmět: |
|
|
Sobota 5. 11. 2011
Fitness centrum Kutná Hora
dřep
2 x 5 x 127,5kg
12 x 5 x 117,5kg
Po 5. sérii opasek... nedalo se to.... s opaskem lehký zas
Legpress
52x 140kg :D:D:D:D
Kámoš, co cvičí dřepy v seriích po 75kg dává 12x 140kg s problémy... já si dal 52 reps... snad sem tím neznehodnotil ten tréning nohou. Ale napumpovalo mě to neskutečně a nemohl sem pak minutu stát na vlastních :D
military press
2x5x 60kg
12x 5x 52,5kg
lehký... super krátký pauzy.. ale zápěstí bolí už fakt hodně moc
Rumuny s JC
5x 12x 32,5kg
zas paráda
Výpony ve stoje na MP
20x 65kg
20x 95kg
3x 20x 125kg
... jako.. už jsem je procejtil líp
na ty dřepy se mě fakt nechtělo.. ale docela hardcore workout
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so listopad 05, 2011 5:24 pm Předmět: |
|
|
to byly jen ty dynamický :D kdybych chtěl i takový vydřený, tak 70ka taky padne... ale na masochismus času dost :-P ale pamatuju jak sem dával 30ky... minulej tréning 4x40... teď 52... nebezpečně se blížím k vysněné 100ce
|
|
| nahoru |
|
 |
Apofis

|
Zaslal: so listopad 05, 2011 8:11 pm Předmět: |
|
|
Mezi GS a BS na dřepu máš krutě malej rozdíl, chce to ubrat váhu na BS.
Na lepší rege kreatin. Pokud mas prachy tak i BCAA ve velkym mnozstvi, ty mi vzdycky dost pomohly, ale stacil by i ten kreatin. Nepridavej tolik a cvic to tak 6-7 tydnu a budes mit vysledky. Papa
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne listopad 06, 2011 10:00 am Předmět: |
|
|
Taky mi to tak začíná připadat... nemám s tímhle přidáváním zkušenosti a jakmile to první tejden bylo brutálně lehký, tak jsem tam dal víc no. Příští týden BS nechám a nahoru půjdou jen GS, je to ok? Nebo přidat třeba 2,5kg BS a GS normálně 5? Týdny to půjdu 4 a zkusím i 5. ... pak nějaká pauza asi v podobě lehčího tréningu s víc reps... a pak nejspíš něco jako 3ky. Bear by pak byl někdy v únoru asi
Kreatin je zákázanej pro mě tak do 22 let, to víš =) (a pak zas stejně budu mít kecy, že nechci mít tolik a tolik kilo a proto nebudu nabírat vodu :D) BCAAčka tam budu měsíc cpát ve velkejch dávkách a uvidím..... buď je už nikdy v životě nepoužiju, nebo je třeba budu využívat u takovejhle rutin.
btw, v diskuzi u Vaniše na mainwebu nějakej totální re**rd... :D píše tam takový kktiny, jako když se hádá sparťan se slávistou (no offence), že kdopak to nesnáší trenéra Straku víc...
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne listopad 06, 2011 10:05 am Předmět: |
|
|
takovym zjebum bych automaticky u prispevku ukazoval ip adresu.. neskutecne co si ti lidi dovoli pod anonymitou
jinak rikal si neco, ze 16. listopadu budes urco cvicit v bg , takze predbezne dopoledne jo i s tim mimozemstanem odvedle
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne listopad 06, 2011 10:10 am Předmět: |
|
|
jasný =) pojedu 4. tejden mrtvol a čelních dřepů, takže se mi můžete pěkně smát...
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Apofis

|
Zaslal: ne listopad 06, 2011 10:51 am Předmět: |
|
|
U GS přidávej podle pocitu, aby si se silově zlepšil (obecně platí 2,5 - 5).
Být tebou bych už na BS nepřidával váhu vůbec a jen bych přidával série.
Pokud máš něco vyloženě lehký jako jednoručky, tak tam jo, ale třeba u dřepů vůbec na BS. BCAA zkus, ale neboj se jich tam házet hodně.
Jinak do 22 let by ses neměl dotknout tak AS, ale Kreatin můžeš kdy chceš ty ťuňťo
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po listopad 07, 2011 10:04 pm Předmět: |
|
|
Pondělí 7. 11. 2011
Mišmaš fitness
Bench-press
2 x 5 x 90kg
14x 5 x 80kg
nejlepší pumpa prsou v životě... bezkonkurenčně.. a překvapivě furt dost lehký =) supr
přítahy v předklonu
2 x 5 x 103kg,
14 x 5 x 88kg
těžký! zabíračka šílená, ale braly zo záda skvěle...
Upažování
10x 11kg
2x 10x 15kg
2x 17x 11kg
dneska hodně dobrý!
Biceps s JC Pyramida
6x 11kg
6x 17kg
6x 20kg
6x 17kg
20x 11kg
zas jedno z nej napumpování ever... supr
Stahování kladky tricepsem (jidne než normálně)
4x 20x 55kg
tady sem už vůbec neměl sílu na nic
Jeden z nejlepších tréningů vůbec. Tréning trval i s rozcvičením asi 85 minut.
Bench - 90ky lehký, 80ky taky docela.. a hlavně sem cejtil prsa a to u mě moc zvykem není.
Přítahy taky dost dobrý, sice ten úchop fakt špatnej i s magnézkem, ale furt to je paráda. Ale váhy sem asi přestřelil, tady už 5. týden nepůjde... u benche půjde asi i 6.
Ramena skvělý, ruce taky fakt dost dobrý, prostě mě to bavilo. A teď zregenerovat na středu, která bude vražedná... 12 sérií čelních dřepů, o tom se mi bude zdát
Jo a... v Mišmaši byli i docela známí lidé z Brna, nevím teda jestli z tohodle fóra, ale z jinejch jo =) Docela sranda je pozorovat. Odposlouchal jsem tam pár super informací
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: út listopad 08, 2011 6:40 am Předmět: |
|
|
To jsou neskutečný objemy tréninku
Pěkně šlapeš. Držím palce
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|