|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Arnie_one

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: po listopad 14, 2011 1:32 pm Předmět: |
|
|
Arnieho neposlouchej, ten se z toho jeho treninku ala stahovani tricepsove kladky na milion zpusobu nikdy pretrenovat nemuze
Jinak ty ten delaod nebo uplnou pauzu pomalu potrebujes stejne tak jako jsem ji potreboval ted ja :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po listopad 14, 2011 1:45 pm Předmět: |
|
|
:D Arnieho neposlouchám ... dokud nebude pravidelně cvičit dřep, mrtvolu, přítahy v předklonu a tlaky na ramena s VC a další skvělý cviky, tak je to jen člověk s neskutečně úžasným benchem a pumpovač pracek :D (ale za zařazení shybů má + =) )
A jako deload beru ty první dva týdny beara... pauzu bych dát nemohl, ikdyž bych asi měl :D Já se pak cejtím nemožně-nepoužitelně-blbě-vše mě bolí-tragicky.... navíc v zimě, když není co dělat :D
Jinak přemýšlím, jak udělat poslední tréning beara... v sobotu budu od 12 do 7 večer cca mimo... a to tak, že by bylo i vysoce nekomfortní brát si sebou jídlo. Takže ten tréning nejspíš přesunu na neděli, aby to za to stálo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po listopad 14, 2011 2:21 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | :D Arnieho neposlouchám ... dokud nebude pravidelně cvičit dřep, mrtvolu, přítahy v předklonu a tlaky na ramena s VC a další skvělý cviky, tak je to jen člověk s neskutečně úžasným benchem a pumpovač pracek :D (ale za zařazení shybů má + =) ) |
S timhle moc arnieho neser :-) Pro mrtvoly a drepy ma, rekneme, trochu padne duvody, proc je necvicit nebo cvicit jen omezene, takze chapu. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st listopad 16, 2011 5:35 pm Předmět: |
|
|
Středa 16. 11. 2011
Blue Gym, Brno
(u cviků přidávám na každou stranu 1,25kg, aby se tak nějak vyvážily ty lehký železa :D, nepřipočítávám tu váhu k celkové váze)
Mrtvý tah - dneska bez přídávání ale s regulerně těžkým železem... bylo to sakra znát
2 x 5 x 165kg
16 x 5 x 145kg
sranda to nebyla... ale bylo to pekelně těžký a dlaně rozsekaný
Čelní dřep
14x 5 x 100kg
od nějaký 8. série se mi kroutila záda...
Od 1. série kolena v prdelli a hned v 1. sérii taky skončila osa na bicáku a v dalších sériích to nebylo o moc lehčí
14x5xmetrák je max.... 14x5x 101kg bych nedal a ani 15x5x metrák.... prostě mrtvej
Výpony v sedě
15 x 40kg
3x 15x 30kg
hrůza.. mrtvej
k tréningu nvm co napsat... 4. týden Beara a bylo to prostě těžký jak p*ase! Pauzy né tak krátké jak dřív, síla zbytková žádná.... po PT Jídle s draperem a kubazem celej stuhlej... lejtka ruined... nohy double ruined....
prostě tréning, jak má být =) na břicho jsem se vykašlal po těch dřepech, už tam zabíralo dost...
Naposledy upravil guruhonza dne čt listopad 17, 2011 11:01 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: st listopad 16, 2011 5:40 pm Předmět: |
|
|
| citace: | (u cviků přidávám na každou stranu 1,25kg, aby se tak nějak vyvážily ty lehký železa :D, nepřipočítávám tu váhu k celkové váze)
|
Na ja, stále podváženo.
Imho u nas 52ky na ramena nedam u Vas v BG sem nahodil sam 55
Tak bud u Vas sou JR z papíru, nebo u Nás neumí počítat
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st listopad 16, 2011 5:44 pm Předmět: |
|
|
Arnie jdi s tim uz do prdele  U nas vazi JR tolik, kolik vazit maji, dokonce tam neni zapocitana osa, takze vazi jeste vic To u vas neumi pocitat.
Jo a ty kotouce jsou podvazeny, to je obecne znama vec. Ja si tam uz pridavam navic 5kg, ktere nepocitam.
edit: daymoon: _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: st listopad 16, 2011 5:48 pm Předmět: |
|
|
| Daymoon napsal: | | Prdlajs, byls psyched, že tam byli celebrity :-) |
ááááááááá, Ležím pod stolem, to se povedlo
| Draper napsal: | | Ja si tam uz pridavam navic 5kg, ktere nepocitam. |
Tohle me taky pobavilo :)
Trochu Vám to Vaše ego musím schodit, kleine Junge
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st listopad 16, 2011 9:50 pm Předmět: |
|
|
podvážený nepodvážený... úžasně si s tím zacvičím, zvedám váhy... tělo reaguje snad, protože už mám přes 86 kilo, takže 4kg za 4 týdny beara nahoře... žíly tam jsou, šikmý břišní svaly tam jsou - narozdíl od Dana Hilla na jedný jeho tuším letní pro show... nohy jsou větší... takže i ego jde nahoru...
A ať je to lehký.... sice mi jde o sílu, ale lifter nejsem. Teď chci prostě vyrůst a klidně ať těch 165kg v realu váží 130kg... pokud budou po každým tréningu vzpřimovače blíž tomu, co měl na jedný fotce Cizo, tak to účel plní.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá listopad 18, 2011 9:23 pm Předmět: |
|
|
Pátek 18.11. 2011
Fitness centrum Kutná Hora
shyby
2 x 5x 15kg
16x 5x 10kg
- váhu jsem u BS nechal, bylo to dost správný rozhodutí... poslední 4 série dost těžký a tahaný dost rukama
bench press s JC
2x5x 45kg
4x 40kg
5x 37,5kg
7x 35kg
ták....asi takhle... OMFG!!!! Nemáme 42,5, takže takhle...
.......
1. GS - 4 čistý dynamický... poslední s brutální dopomocí
2. GS ... 4 v pohodě a poslední s lehčí dopomocí
Zbytek... prostě sem musel shodit váhu, nedalo se to. Opakování na 45. s dopomocí mě brutálně zabily...
pullover
3x 20x 27,5g
nádhera
Upažování v sedě dnes
20x 7kg
3x 15x 10kg
zas pecka
Superset na biceps kladiva s JC + extenze JC nad hlavou
10x 12,5kg + 10x 12,5kg
9x 17,5kg + 10x 12,5kg
7x 20kg + 10x 12,5kg
6x 22,5kg + 10x 12,5kg
nice!
tréning úplně šílenej... a ohromná zkušenost do budoucna!
Tlakovat s JC s váhama většíma než je moje váha, to je něco, co jsem dělal poprvé v životě, takže sice dnes fail, ale pořád pokrok... zítra radši volno a SQ a MP v neděli
A kucí se mi smějou, že prej určitě nemám větší lejtka jak Dennis Wolf = (
Jinak dneska totálně šílenej den... od rána a .. bude to pokračovat, dokud nepůjdu spát. Insane
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá listopad 18, 2011 9:33 pm Předmět: |
|
|
pekne tie tlaky, ale aj celkovo tréningy _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá listopad 18, 2011 10:24 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | inak dneska totálně šílenej den... od rána a .. bude to pokračovat, dokud nepůjdu spát. Insane |
Co je, poradas doma swingers party nebo co? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|