Guru a jeho posilovací log =]

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 43, 44, 45  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Guru a jeho posilovací log =]  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Guru a jeho posilovací log =]
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Arnie_one

PříspěvekZaslal: po listopad 14, 2011 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady je to samej stěžovtel, nefňkuej a makej sokolíku

ad magnézko, nemáš používat kostku, ale tekutý co mám já. Zůstane jen na rukách, udělá tenkej film, jak zaschne nikde nic nemaže
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: po listopad 14, 2011 1:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnieho neposlouchej, ten se z toho jeho treninku ala stahovani tricepsove kladky na milion zpusobu nikdy pretrenovat nemuze

Jinak ty ten delaod nebo uplnou pauzu pomalu potrebujes stejne tak jako jsem ji potreboval ted ja :)
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po listopad 14, 2011 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

:D Arnieho neposlouchám ... dokud nebude pravidelně cvičit dřep, mrtvolu, přítahy v předklonu a tlaky na ramena s VC a další skvělý cviky, tak je to jen člověk s neskutečně úžasným benchem a pumpovač pracek :D (ale za zařazení shybů má + =) )

A jako deload beru ty první dva týdny beara... pauzu bych dát nemohl, ikdyž bych asi měl :D Já se pak cejtím nemožně-nepoužitelně-blbě-vše mě bolí-tragicky.... navíc v zimě, když není co dělat :D

Jinak přemýšlím, jak udělat poslední tréning beara... v sobotu budu od 12 do 7 večer cca mimo... a to tak, že by bylo i vysoce nekomfortní brát si sebou jídlo. Takže ten tréning nejspíš přesunu na neděli, aby to za to stálo.
Draper

PříspěvekZaslal: po listopad 14, 2011 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
:D Arnieho neposlouchám ... dokud nebude pravidelně cvičit dřep, mrtvolu, přítahy v předklonu a tlaky na ramena s VC a další skvělý cviky, tak je to jen člověk s neskutečně úžasným benchem a pumpovač pracek :D (ale za zařazení shybů má + =) )

S timhle moc arnieho neser :-) Pro mrtvoly a drepy ma, rekneme, trochu padne duvody, proc je necvicit nebo cvicit jen omezene, takze chapu.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po listopad 14, 2011 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jsem nevěděl =) Ale i tak si z něj nějak musím dělat srandu, když si jí on dělá ze mě
Arnie_one

PříspěvekZaslal: po listopad 14, 2011 4:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V klidu pánové, mě ty Vaše tréniky nerozhodní. Stejně po většinu času nevím, co ty Vaše zkratky, kterejma mě nadaváte, nevím co sou.

Je jasný, že sem línej , jak vandrácká hůl a s menší váhou jde cvičit vše, takže i u mě

Ale prdel si z Vás dvou nepřestanu dělat
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st listopad 16, 2011 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Středa 16. 11. 2011
Blue Gym, Brno
(u cviků přidávám na každou stranu 1,25kg, aby se tak nějak vyvážily ty lehký železa :D, nepřipočítávám tu váhu k celkové váze)

Mrtvý tah - dneska bez přídávání ale s regulerně těžkým železem... bylo to sakra znát
2 x 5 x 165kg
16 x 5 x 145kg

sranda to nebyla... ale bylo to pekelně těžký a dlaně rozsekaný

Čelní dřep
14x 5 x 100kg

od nějaký 8. série se mi kroutila záda...
Od 1. série kolena v prdelli a hned v 1. sérii taky skončila osa na bicáku a v dalších sériích to nebylo o moc lehčí
14x5xmetrák je max.... 14x5x 101kg bych nedal a ani 15x5x metrák.... prostě mrtvej

Výpony v sedě
15 x 40kg
3x 15x 30kg

hrůza.. mrtvej

k tréningu nvm co napsat... 4. týden Beara a bylo to prostě těžký jak p*ase! Pauzy né tak krátké jak dřív, síla zbytková žádná.... po PT Jídle s draperem a kubazem celej stuhlej... lejtka ruined... nohy double ruined....
prostě tréning, jak má být =) na břicho jsem se vykašlal po těch dřepech, už tam zabíralo dost...

Naposledy upravil guruhonza dne čt listopad 17, 2011 11:01 am, celkově upraveno 1 krát
Arnie_one

PříspěvekZaslal: st listopad 16, 2011 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
(u cviků přidávám na každou stranu 1,25kg, aby se tak nějak vyvážily ty lehký železa :D, nepřipočítávám tu váhu k celkové váze)

Na ja, stále podváženo.

Imho u nas 52ky na ramena nedam u Vas v BG sem nahodil sam 55

Tak bud u Vas sou JR z papíru, nebo u Nás neumí počítat
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st listopad 16, 2011 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie_one napsal:
Tak bud u Vas sou JR z papíru, nebo u Nás neumí počítat
Prdlajs, byls psyched, že tam byli celebrity :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Draper

PříspěvekZaslal: st listopad 16, 2011 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie jdi s tim uz do prdele U nas vazi JR tolik, kolik vazit maji, dokonce tam neni zapocitana osa, takze vazi jeste vic To u vas neumi pocitat.

Jo a ty kotouce jsou podvazeny, to je obecne znama vec. Ja si tam uz pridavam navic 5kg, ktere nepocitam.

edit: daymoon:
Arnie_one

PříspěvekZaslal: st listopad 16, 2011 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Daymoon napsal:
Prdlajs, byls psyched, že tam byli celebrity :-)

ááááááááá, Ležím pod stolem, to se povedlo

Draper napsal:
Ja si tam uz pridavam navic 5kg, ktere nepocitam.

Tohle me taky pobavilo :)

Trochu Vám to Vaše ego musím schodit, kleine Junge
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st listopad 16, 2011 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

podvážený nepodvážený... úžasně si s tím zacvičím, zvedám váhy... tělo reaguje snad, protože už mám přes 86 kilo, takže 4kg za 4 týdny beara nahoře... žíly tam jsou, šikmý břišní svaly tam jsou - narozdíl od Dana Hilla na jedný jeho tuším letní pro show... nohy jsou větší... takže i ego jde nahoru...
A ať je to lehký.... sice mi jde o sílu, ale lifter nejsem. Teď chci prostě vyrůst a klidně ať těch 165kg v realu váží 130kg... pokud budou po každým tréningu vzpřimovače blíž tomu, co měl na jedný fotce Cizo, tak to účel plní.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá listopad 18, 2011 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pátek 18.11. 2011
Fitness centrum Kutná Hora

shyby
2 x 5x 15kg
16x 5x 10kg

- váhu jsem u BS nechal, bylo to dost správný rozhodutí... poslední 4 série dost těžký a tahaný dost rukama

bench press s JC
2x5x 45kg
4x 40kg
5x 37,5kg
7x 35kg

ták....asi takhle... OMFG!!!! Nemáme 42,5, takže takhle...

.......
1. GS - 4 čistý dynamický... poslední s brutální dopomocí
2. GS ... 4 v pohodě a poslední s lehčí dopomocí
Zbytek... prostě sem musel shodit váhu, nedalo se to. Opakování na 45. s dopomocí mě brutálně zabily...

pullover
3x 20x 27,5g

nádhera

Upažování v sedě dnes
20x 7kg
3x 15x 10kg

zas pecka

Superset na biceps kladiva s JC + extenze JC nad hlavou
10x 12,5kg + 10x 12,5kg
9x 17,5kg + 10x 12,5kg
7x 20kg + 10x 12,5kg
6x 22,5kg + 10x 12,5kg

nice!

tréning úplně šílenej... a ohromná zkušenost do budoucna!
Tlakovat s JC s váhama většíma než je moje váha, to je něco, co jsem dělal poprvé v životě, takže sice dnes fail, ale pořád pokrok... zítra radši volno a SQ a MP v neděli

A kucí se mi smějou, že prej určitě nemám větší lejtka jak Dennis Wolf = (

Jinak dneska totálně šílenej den... od rána a .. bude to pokračovat, dokud nepůjdu spát. Insane
Turakam

PříspěvekZaslal: pá listopad 18, 2011 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pekne tie tlaky, ale aj celkovo tréningy
Draper

PříspěvekZaslal: pá listopad 18, 2011 10:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
inak dneska totálně šílenej den... od rána a .. bude to pokračovat, dokud nepůjdu spát. Insane

Co je, poradas doma swingers party nebo co?

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Guru a jeho posilovací log =] Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 43, 44, 45  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: