Guru a jeho posilovací log =]

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 43, 44, 45  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Guru a jeho posilovací log =]  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Guru a jeho posilovací log =]
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2011 11:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Středa 9. 11. 2011
Blue Gym, Brno
(u cviků přidávám na každou stranu 1,25kg, aby se tak nějak vyvážily ty lehký železa :D, nepřipočítávám tu váhu k celkové váze)

Mrtvý tah
2 x 5 x 160kg - přidal jsem 10kg místo 5kg... přecijen to minule bylo fakt lehký
14 x 5 x 140kg

GS - furt dost v poho
BS - od 4. série totálně zničený mozoly, že ruka nešla narovnat.... od 9. série už fakt hodně velká bolest
Silově v pohodě, technicky asi nejlepší za celýho beara... ale i přesto to bylo šíleně hardcore! Fakt šílená zabíračka jak na úchop, tak na moje "well-being"... vydejchával jsem ty série snad tak, jako cokoliv po HIIT (kolo, běh...) .... příští tejden bude fakt brutální. Tím spíš, když budu myslet jen "technika guru, drž ty záda" jestli semnou v posilce budou drejpr s kubazem

Čelní dřep
12x 5 x 95kg

"nejlepší" FSQ za tu dobu, co to poslední dobou cvičím... jakto? protože mi to ani jednou nesjelo na delty... ale už po první sérii hrozně rudá kůže nad klíčníma kostma.
1-7 úplně v pohodě..
9-12 šílenej hardcore, ale přesto furt v pohodě, protože se to drželo tam, kde se mělo a nesjíždělo to
Parádní pocit =)

Výpony v sedě
20/ 17,5kg ... 22,5kg.... 27,5kg.... 22,5kg
25x 17,5kg

fuuuuuj to bolelo! Neskutečně striktní opakování s výdrží nahoře... prsk

crunches
4x 20

dlouho jsem je nejel... sedly skvěle!

Rotace s závažím ve stoje
4x 20x 15kg

opět jeden z nejtěžších tréningů v životě... šílenej objem na můj vkus a to bude hůř.... :D docela sem přemýšlel o tom, jestli jsem byl někdy blízko z omdlení, nebo zvracení (né, že bych byl dnes) ... ale dokážu si představit, že kdyby se u tohodle držely pauzy 30s, tak po chvilce utíkám k míse

Jinak jak jsem predikoval... 3. týden a je to šíleně těžký!
150g těstovin ve mě a teď ještě těch 50g... to bude boj :D krutí steak si nechávám na konec, ten tam padne hned, ale těstoviny jsou challenge...
papaya

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2011 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink tímto tempem by mě zabil šílený váhy, šílenej objem
Klobouk dolů
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2011 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

papaya napsal:
Trénink tímto tempem by mě zabil šílený váhy, šílenej objem
Klobouk dolů

Vy se toho objemu vsichni porad bojite jak cert kříže, tedy tim nemyslim tebe gurku, ty se s tim moc neseres, pekny vykony a uz se tesim na pristi tyden, jen doufam, ze to nebude muj prvni trenink po pauze a ze tu prdel tam dostanu jeste driv.
papaya

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2011 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Vy se toho objemu vsichni porad bojite jak cert kříže, tedy tim nemyslim tebe gurku, ty se s tim moc neseres, pekny vykony a uz se tesim na pristi tyden, jen doufam, ze to nebude muj prvni trenink po pauze a ze tu prdel tam dostanu jeste driv.

Drapere.. s tebou se bohužel o těchto věcech bavit nedá Jinak nejde o to, že bych se toho bál, jen si nedokážu představit, že jedu 16 sérií MT a pak ještě 12 FSq
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2011 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já si to před měsícem taky nedokázal představit... ale vzmužil sem se a zavřel jsem hubu a cvičím :D chci nabrat tuhle zimu co nejvíc svalů, tak pro to musím taky něco udělat... a proč nezačít tím, co si lidi tolik chválí.

Je pravda, že mi trošku chyběj cviky jako přemístění, decline bench a různý další cviky s JC nebo VC, ale cvičit budu ještě dlouho, takže si je užiju tak moc, že je pak zas nebudu moc ani cejtit

Po mrtvolách dneska se mi za ty FSQ vůbec nechtělo.. byl jsem rozsekanej a unavenej a bál jsem se, abych se nezranil. Ale po první sérii to šlo... pak je to souboj vždy udělat... 1/3 opakování... pak se těším, až se dostanu do půlky... a pak to jde rychle. "Jo, už mám šest, tak ještě šest a hotovo"
Nakonec zas nejhorší (zabijárna) byly ty lejtka, kde mě zabíjela kyselina mléčná.
papaya

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2011 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když už jsem v tom zasírání tvýho logu, tak mě napadl dotaz - doporučil bys beara po kortem a dvou týdnů GVT?
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2011 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

papaya napsal:
Když už jsem v tom zasírání tvýho logu, tak mě napadl dotaz - doporučil bys beara po kortem a dvou týdnů GVT?

po dvouch letech cvičení nebudu doporučovat nic :D tím spíš, když jsme na foru, kde jsou stovky zkušenějších borců

Ale názor, kterej je založenej jen na tom, jak mě baví cvičit, nikoliv na zkušenostech, který mám minimální:

GVT ani korte jsem nikdy nejel....
GVT ani nikdy v životě nepojedu, protože má na můj vkus moc vysokej počet reps... (10 se u dřepu.... u dřepu občas taky, ale u mrtvoly mě to fakt nebaví)
korte je zajímavý, ale nelíbí se mi cvičení velký trojky v jeden den.... v tomhle mám radši fullbody tréning ve stylu... každopádně od lidí, co cvičit umí, jsem asi nezaznamenal negativní reference na korte

varianta 1 dřep + incline bench +goodmorning
varianta 2 bulharskej dřep + mrtvola + decline bench
varianta 3 čelní dřep + rumunská mrtvola + bench press

+ k tomu zas vybrat cviky na ostatní partie, který se střídaj
Draper

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2011 4:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gurek uz neco napsal, tak jen reknu svuj nazor. Ne a to z mnoha duvodu. Tyhle rutiny jsou porad dokola jen zakladni cviky a bear, korte i GVT v celkem vysokem objemu a celkem podobne intnezite (bear pracovni serie 60-70%. korte to same, GVT taky nejaky 60% 1MO). U korte je jen rozdil, ze je vyssi frekvence tehle cviku a mensi objem v jednotlivych treninkovych jednotkach. Rutiny jsou sice vec hezka, muzou cloveka nakopnout dal, pokud stagnuje, ale podle me je blbost jet porad jednu za druhou, zvlast kdyz maji podovne principy. Proto bych zvolil trenink, kde bude sirsi vyber cviku a nemusi to byt nutne ty nejzakladnejsi. Pripada mne, ze jsou tu nekteri tak trochu zdegenerovani tim, ze svaly rostou jen ze zakladnich cviku, coz je samozrejme nesmysl, obzvlaste kdyz jsi nektere cviky dele necvicil, tak na ne bude telo reagovat pekne, i kdyz to bude "blba" kladka. Proto bych v tomto pripade zvolil klidne nejak rozumne sestaveny split, kde klidne ty nejzakladnejsi cviky DL, SQ, BP vynechas a nahradis je jinyma cvikama s volnyma vahama, zbytek doplnky. Pokud ti je lito cvicit sval 1x tydne, muzes dat AB split a nebo chod do posilovny 4x tydne a procvic sval 1x za 5 dni v ramci 3 denniho splitu (telo si rozdelis do 3 casti) a drz se klidne tech vecne odsuzovanych nejzakladnejsich kulturistickych principu, co znas z MF, protoze telo na to bude reagovat krasne. Toho se drz par tydnu a pak bych zase najel na nejakou "slavnou" rutinu.
papaya

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2011 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky oběma
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá listopad 11, 2011 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pátek 11 . 11 . 20 11
Fitness centrum Kutná Hora

shyby
2 x 5x 12,5kg
14 x 5x 10kg

těžší, než bych chtěl.. příští tejden nechám váhu u BS a přidám jen GS

bench press s JC
2 x 5x 40kg
14 x 5x 35kg

těžký docela :D ale na krev ještě ne... pauzy furt docela krátký, hlavně oproti tomu cviku nahoře

pullover
3x 12x 32,5kg

vražda...

Upažování
10/ 12,5kg.... 15kg.... 17,5kg.... 12,5kg.... 10kg....

Superset na biceps úzkej bench + eZ biceps
4x 15x 60kg + 4x 15x 35kg

zničenej.... bench se nedal, protože hodně krutě bolely zápěstí... bál jsem se zranění

Tréning tvrdej, těžkej... ale... nuda docela = (
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so listopad 12, 2011 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sobota 12. 11. 2011
Fitness centrum Kutná Hora

dřep
2 x 5 x 132,5kg
14 x 5 x 117,5kg - nechal jsem stejnou váhu

... dneska lehčí jak minule, ale stejně boj

Předkopávání 40x 22,5kg

military press
2x5x 62,5kg
14x 5x 55kg

16 sérií za 22 minut... těžký z důvodu bolesti u obou zápěstí - je to snima víc, než špatný = ( a regulerně se bojím, kdy to prdne

Rumuny s JC
4x 20x 25kg

sickening!

Výpony ve stoje na MP
3x 15x 105kg
2x 20x 65kg

šílený výdrže nahoře a hned se těžko chodí

3. týden a umírám.... jsem zvědavej, jak zvládnu poslední týden
Jinak už ani není co psát o tréningu, protože únava > emoce
Blbý je to, že je vidět, že sem nabral i tuk = ( Takže mám maličko depku a nejradši bych hodil dietu, protože pokud mě na posilování něco nebaví, tak je to jídlo... a už mě to vyloženě s*re

dnešní "motivační" video =)

Draper

PříspěvekZaslal: so listopad 12, 2011 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Blbý je to, že je vidět, že sem nabral i tuk = ( Takže mám maličko depku a nejradši bych hodil dietu, protože pokud mě na posilování něco nebaví, tak je to jídlo... a už mě to vyloženě s*re

V tomhle se nejak ztracim.
Pred par dny sis stezoval, jak nemuzes pribrat, jak tam rves 200g vlocek na stnidani atd a ted si stezujes, ze jsi pribral tuk a ze bys dal nejradeji dietu.

Pises, ze te na posilovani sere jidlo, proto chces dat dietu. Co te sere presne? Ze musis jist moc? Tak zer min a nebudes pribirat tuk (a hned budou vyreseny 2 problemy). Nebo te sere jidlo, ktere jis? To je preci v diete to same, jen je ho mene.

Nechapu, proc hned z objemu, ktery jsi zacal nedavno, chces skocit na dietu. Proste jez mene, abys nenabiral tuk, pripadne si dej obcas trochu aerobky a bude to.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so listopad 12, 2011 5:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

když jsem jedl míň třeba o 200g těstovin/rejže, tak jsem se držel na stejný váze tři tejdny ...

Spíš to myslím tak, že dieta je skvělá, protože mám furt chuť, můžu jíst míň, cejtím se skvěle apod... a tenhle objem, kdy do sebe musím pát tolik sachrů, tak mě prostě sere. A to nemluvím o tom, že v objemu nemám chuť na nic... jen po tréningu bych se najedl a pak bych už jíst nemusel.

Jinak já to zas přeháním, sice jsem asi nabral trošku tuku na břichu, ale žíly snad ještě vylezly, takže tam bude i dost svalů z těch 3kg+ ... (tohle je stejně depka z počasí :D venku je zima, nehraju fotbal a sere mě to)
Apofis

PříspěvekZaslal: so listopad 12, 2011 5:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jsou ty tvoje emo chvilky. Musíš přestat brečet, nekecat a cvičit
Jinak kalorie doháněj oříškama a semínkama..Zkus si dát jeden večer třeba od 17 do noci bez sachrů a uvidíš jakej budeš mít druhej den apetit, zas tě to nahodí..
.U MP máš moc širokej úchop, a proto ti to killuje zápěstí -> think about it!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po listopad 14, 2011 12:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pondělí 14. 11. 2011
Mišmaš fitness

Bench-press
5 x 92,5kg
5 x 92,5kg
5 x 82,5kg
5 x 82,5kg
5 x 82,5kg
5 x 82,5kg
5 x 82,5kg
5 x 82,5kg
5 x 82,5kg
5 x 82,5kg
5 x 82,5kg
5 x 82,5kg
5 x 82,5kg
5 x 82,5kg
5 x 82,5kg
5 x 82,5kg
5 x 82,5kg
5 x 82,5kg

... tady by se 1 týden dal určitě... ale zápěstí bolelo = ( od 11. série šílený píchání v kozách - né bolest, spíš nějaká směs kyseliny mléčný a snahy o vykonání opáčka

přítahy v předklonu
5 x 105kg
5 x 105kg
5 x 90kg
5 x 90kg
5 x 90kg
5 x 90kg
5 x 90kg
5 x 90kg
5 x 90kg
5 x 90kg
5 x 90kg
5 x 90kg
5 x 90kg
5 x 90kg
5 x 90kg
5 x 90kg
5 x 90kg
5 x 90kg

tady už se přidat nedá... technika sice né špatná, ale už sem to cejtil fakt špatně... a úchop úplně blbej

Upažování
15x 11kg
12x 15kg
20x 11kg
20x 11kg

.... já byl mrtvej po těch bear cvikách ....

Biceps s eZ
10x 30kg
8x 40kg
8x 45kg
8x 50kg

... už jsem psal, že sem byl mrtvej?

Stahování kladky tricepsem - jednoruč
20x 6kg
20x 6kg
25x 6kg

tady sem už vůbec neměl sílu na nic

víc psát nebudu, byl bych sprostej... od příštího týdne dám něco ve stylu HST - na dva tejdny tak - málo sérií vysoký reps.... nuda největší, ale zvýším si sebevědomí s malejma váhama

Jo a =) už v další posilce si ze mě udělali uklízečku.... zas sem po sobě musel utírat magnézko :D Už mi to prochází jen v Blue gymu

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Guru a jeho posilovací log =] Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 43, 44, 45  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: