30g protein+ 2 banány
5 vajec + 120g pečiva
30g protein + 2 banány
Banán
teď chystám 5 vajec a 120g pečiva
a večer snad tvaroh mlíko granko, aby se mi dobře spinkalo....
maso furt nejde :-/ je to tragický, cejtím se jako sra*ka... takže z ejtra jdu cvičit a uvidíme.... to je zatrest tohle, zrovna když sem měl v plánu začít fakt pořádně cvičit
dneska tak nějako bez zájmu, ale byla to jako maličko sranda.... 100 reps parádní věc... příště zkusím těch 130kg...
výpady takhle těžký asi úplně to samý, jako když sem jel + 15 reps na každou tehdá... stejná vražda....
a břicho taky sedlo
tenhle týden zkusím tréningové principy High Performence Mass tréningu podle Christiana Thibaudeaua... a pokud mě to bude bavit, tak do toho půjdu.
tenhle týden zkusím tréningové principy High Performence Mass tréningu podle Christiana Thibaudeaua... a pokud mě to bude bavit, tak do toho půjdu.
No som na to zvedavy, ja sa na to chystam buduce leto
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Četl jsem si nějaký články od Thiba a celkem tomu rozumí, hlavně se mi líbí, že to cvičení bral z více pohledů. Budu to tady sledovat, tak s tím chvíli vydrž, ať to pochopím
_________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
13. 12. 2011
Mišmaš fitness - aka nejlepší posilka na světě =) nebo aspoň v republice
Tréning s Tetsuem, kdy mě učil a vysvětloval základy High performence mass tréningu od Christiana Thibaudeaua... Tetsuo mi dal pěkně do těla! Aspoň že mě v zimě konečně lilo!
Tetsuo je riadny manik na CTho, uc sa od neho a bude z teba skutocny guru
Asi 30 sérií na laty (26 na kladkách) a 10 na bicepsy
k tomu do supersérie lejtka ve stoje a v sedě a pullovery s kettbellama
Z tohodle tréningu mám hodně špatnej pocit, protože kladky nesnáším, nevěřím jim a nebaví mě. Z 95% je můj tréning z volnejch vah. A je u toho tragická síla.
Nadruhou stranu jsou záda moje přednost + to je úplně něco jinýho, než co sem kdy cvičil a cejtím u toho záda totálně jinak. Takže tři měsíce "give it a shot" a uvidíme... ale víc asi lats+bicepsy tímhle stylem ne.
koukam ze tu jsou nejaci priznivci CT a jeho treninku skvela zprava! a dokonce chodi do stejneho fitka.
HP performance mass jsem jel temer devet mesicu jako zaklad treninku. Postupne se tam potom ucis pridavat vice serii a delat takove vlny skoncil jsem az nekde na 20 seriich na pushpress a 20ti seriich na benchpress a 10 serii na pinpress 2-3 krat tydne. Prvni mesice sla svalova hmota nahoru a tuk dolu (mereno inbody) pak peak a pak uz to prestalo fungovat zacal sem postupne zarazovat dalsi veci od CT:
1) complexy - zkusenost: dobre na snizeni tuku a zvyseni fyzicky (hlavne squat complex) ale na budovani svalstva nevhodne
2) specialni clean a snatch trenink - zkusenost: dobre na zvyseni vahy na tyto cviky, zlepseni trapezu, vybusnosti a fyzicky, zmenseni tuku
3)pridavani eccentric less treninku (tahani prowleru na trx) - skvele na biceps a triceps
4)kombinace performance treninku (jako hp mass) a kulturistickeho treninku (izolovane cviky vetsi pocet opakovani superserie a active rest) - zkusenost: toho se drzim doted nejvice se to osvedcilo
5) High frequency str. training - HFST - to je novinka od tohohle zari, trenink ke kteremu meli pristup jen uzivatele suplementu Indigo - jde o to ze se tri az pet cviku (napr: military press, trap bar deadlift, partial lat pulldown a biceps curls) cvici kazdy den jen nekolik serii s vahou kterou dokazes zrychlit a nezatizi te prilis (bud 3x3 nebo 5,4,3,2,1 opakovani; vaha bud stejna nebo se zvysuje), po teto casti je Foundation cast treninku kdy jedes pouze castecne provedeni via ramping (pridavani kazdou serii jako v HP mass) a v posledni casti treninku je structural work alias izolovane - zkusenost : ucinkuje prvnich par tydnu potom prilisna narocnost na regeneraci a zpomaleni az zastaveni progresu (military press 6x tydne mi pekne odrovnal spodni zada), kazdopadne jsem si z toho neco vzal a taky to ted pouzivam ve svem treninku
6) clean and snatch, Functional isometric, overcoming isometric, holds, rings - soucasny princip trenovani CT jaky byl predstaven uzivatelum boot camp2 : zatim jeste plne nevyzkousene ale s gymnastikou na kruzich jsem koketoval jiz o prazdninach a ma to velmi dobre vysledky co se tyce zad, stredu tela a bicepsu, ted se k tomu chystam vratit, funkcni izometrie je taky novy stimul pro telo a pouzivam ho
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru