Guru a jeho posilovací log =]

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 43, 44, 45  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Guru a jeho posilovací log =]  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Guru a jeho posilovací log =]
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt prosinec 08, 2011 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

30g protein+ 2 banány
5 vajec + 120g pečiva
30g protein + 2 banány
Banán
teď chystám 5 vajec a 120g pečiva
a večer snad tvaroh mlíko granko, aby se mi dobře spinkalo....

maso furt nejde :-/ je to tragický, cejtím se jako sra*ka... takže z ejtra jdu cvičit a uvidíme.... to je zatrest tohle, zrovna když sem měl v plánu začít fakt pořádně cvičit
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá prosinec 09, 2011 3:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tréning po týdnu..

Power clean
5x5x 81kg

PR, takže ok

Incline bench press
4x 56kg
4x 76kg
4x 86kg
2x 4x 91kg

docela fail, čekal jsem víc

Dumbell bench press
10/ 22,5kg ... 30kg... 35kg ...

síla evidentně v pr*eli

Upažování
2x 12x 10kg

Biceps s JC

Shyby nadhmatem
20x guru
16x guru
15x guru

Stahování kladky v kleče
3x 20x 20kg

tréning slabej... pocity všelijaký a teď si jdu udělat pěknej hovězí steak, kterej jestli do sebe nedostanu, tak budu naštvanej...

edit: ... maso ve mě, blbě mi není... tak snad =) guru is back
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne prosinec 11, 2011 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fitness centrum Kutná Hora
Spodek

Předkopávání
50x 15kg (každá noha zvlášť)

Legpress
10/ 140... 200... 240... 270... 300kg
100x 115kg

i 300ka lehká... ale dneska šlo o 100 reps... mohl jsem to odjet i s 130kg... ale i tak od 70. rep brutální war (guruhonza :-P)

Výpady - na každou 5
5/ 20... 50... 60... 65.. 70... 75.. 80...85kg

tak tohle byla pecka...
od 75kg fakt vražda... chvilku po tom mě začal brutálně bolet zadek... brrrr skvělá věc

Rumuny s JC + Výpony v sedě
10x 12kg + 20x nic
10x 20kg + 20x 20kg
10x 30kg + 20x 30kg
10x 40kg + 20x 30kg
2x 8x 45kg + 2x 20x 30kg

nádhera

Kai Greene's glutes+hams machine super awesome exercise aka exercise for women
15/ 12,5kg ... 17,5kg... 20kg... 22,5kg....
3x 15x 25kg

poslední série asi do selhání :D

Legraises (crossfitacky nohama až nahoru ) + knee raises
10+0
8+5
4+10
0+12

Standing cable crunches
20x 15kg
2x 20x 25kg

Rotace s 20kg závažím
3x 40

dneska tak nějako bez zájmu, ale byla to jako maličko sranda.... 100 reps parádní věc... příště zkusím těch 130kg...
výpady takhle těžký asi úplně to samý, jako když sem jel + 15 reps na každou tehdá... stejná vražda....
a břicho taky sedlo

tenhle týden zkusím tréningové principy High Performence Mass tréningu podle Christiana Thibaudeaua... a pokud mě to bude bavit, tak do toho půjdu.
Rachela

PříspěvekZaslal: ne prosinec 11, 2011 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
tenhle týden zkusím tréningové principy High Performence Mass tréningu podle Christiana Thibaudeaua... a pokud mě to bude bavit, tak do toho půjdu.

No som na to zvedavy, ja sa na to chystam buduce leto
Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne prosinec 11, 2011 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem na to taky zvědavej... pokud z toho nebudu mít výsledky, jaký očekávám, tak nastane ve cvičení velká změna.
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: ne prosinec 11, 2011 10:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Četl jsem si nějaký články od Thiba a celkem tomu rozumí, hlavně se mi líbí, že to cvičení bral z více pohledů. Budu to tady sledovat, tak s tím chvíli vydrž, ať to pochopím
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út prosinec 13, 2011 12:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

9:30 =) shout-out od Jasona.... a mám novou motivaci do tréningu, paráda!
papaya

PříspěvekZaslal: út prosinec 13, 2011 12:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Guru kavalír??? co to? jak to? Nechápu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: út prosinec 13, 2011 8:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Guru, ty se taky seres uplne vsude
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út prosinec 13, 2011 10:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Guru, ty se taky seres uplne vsude

sickening
Rachela

PříspěvekZaslal: út prosinec 13, 2011 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Honza "Guru" Kavalir. yeah!
Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út prosinec 13, 2011 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

13. 12. 2011
Mišmaš fitness - aka nejlepší posilka na světě =) nebo aspoň v republice

Tréning s Tetsuem, kdy mě učil a vysvětloval základy High performence mass tréningu od Christiana Thibaudeaua... Tetsuo mi dal pěkně do těla! Aspoň že mě v zimě konečně lilo!

Čelní dřep
5/ 20 40 50 60 70 75 80
3/ 95 100 105 107,5
3/ 100 105 107,5
3/100

možná kecám, ale tuším, že to bylo nějak takhle... asi by šla i vyšší váha, ale byl tam maličko strach, do toho rozm*daný klíční kosti od osy apod

Military press + assistance work (AW) Trap-bar shrugs
5/20 30 40 50
3/ 55 60 62,5
2/ 65
3/ 60 62,5
2/ 65

asi takhle... netuším... každopádně v bearovi 5x67,5 úplně v pohodě a teď takovejhle fail

Incline bench press
+ AW stahování gumy (Rhomboids)
5/ 60 65
3/ 70 75 80 82,5 85 87,5
3/ 80 85 87,5
3/ 80

asi?

Bench press + AW - Kettbell na zadní delty
3/ 80 85 87,5 90 92,5
2+fail 95
3/ 87,5 90 92,5
3/ 87,5

pak reverse band bench press (nebo jak se to jmenuje)
13x 90kg asi

upažování+předpažování+upažování v předklonu s řetězy

Stahování bandu tricepsem
Stahování bandu tricepsem nad hlavou
"Jednoručný motýlek s bandem na prsní svalstvo"
"tricepsová extenze v leže s bandem"

.... šílenej tréning, ale svaly jsem cítil parádně... zítra záda+biceps na to jsem zvědavej

[/b]
Rachela

PříspěvekZaslal: út prosinec 13, 2011 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tetsuo je riadny manik na CTho, uc sa od neho a bude z teba skutocny guru
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st prosinec 14, 2011 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska brutální zničení latů + bicepsů
Mišmaš

Asi 30 sérií na laty (26 na kladkách) a 10 na bicepsy
k tomu do supersérie lejtka ve stoje a v sedě a pullovery s kettbellama

Z tohodle tréningu mám hodně špatnej pocit, protože kladky nesnáším, nevěřím jim a nebaví mě. Z 95% je můj tréning z volnejch vah. A je u toho tragická síla.
Nadruhou stranu jsou záda moje přednost + to je úplně něco jinýho, než co sem kdy cvičil a cejtím u toho záda totálně jinak. Takže tři měsíce "give it a shot" a uvidíme... ale víc asi lats+bicepsy tímhle stylem ne.
saleb

PříspěvekZaslal: st prosinec 14, 2011 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

koukam ze tu jsou nejaci priznivci CT a jeho treninku skvela zprava! a dokonce chodi do stejneho fitka.

HP performance mass jsem jel temer devet mesicu jako zaklad treninku. Postupne se tam potom ucis pridavat vice serii a delat takove vlny skoncil jsem az nekde na 20 seriich na pushpress a 20ti seriich na benchpress a 10 serii na pinpress 2-3 krat tydne. Prvni mesice sla svalova hmota nahoru a tuk dolu (mereno inbody) pak peak a pak uz to prestalo fungovat zacal sem postupne zarazovat dalsi veci od CT:

1) complexy - zkusenost: dobre na snizeni tuku a zvyseni fyzicky (hlavne squat complex) ale na budovani svalstva nevhodne

2) specialni clean a snatch trenink - zkusenost: dobre na zvyseni vahy na tyto cviky, zlepseni trapezu, vybusnosti a fyzicky, zmenseni tuku

3)pridavani eccentric less treninku (tahani prowleru na trx) - skvele na biceps a triceps

4)kombinace performance treninku (jako hp mass) a kulturistickeho treninku (izolovane cviky vetsi pocet opakovani superserie a active rest) - zkusenost: toho se drzim doted nejvice se to osvedcilo

5) High frequency str. training - HFST - to je novinka od tohohle zari, trenink ke kteremu meli pristup jen uzivatele suplementu Indigo - jde o to ze se tri az pet cviku (napr: military press, trap bar deadlift, partial lat pulldown a biceps curls) cvici kazdy den jen nekolik serii s vahou kterou dokazes zrychlit a nezatizi te prilis (bud 3x3 nebo 5,4,3,2,1 opakovani; vaha bud stejna nebo se zvysuje), po teto casti je Foundation cast treninku kdy jedes pouze castecne provedeni via ramping (pridavani kazdou serii jako v HP mass) a v posledni casti treninku je structural work alias izolovane - zkusenost : ucinkuje prvnich par tydnu potom prilisna narocnost na regeneraci a zpomaleni az zastaveni progresu (military press 6x tydne mi pekne odrovnal spodni zada), kazdopadne jsem si z toho neco vzal a taky to ted pouzivam ve svem treninku

6) clean and snatch, Functional isometric, overcoming isometric, holds, rings - soucasny princip trenovani CT jaky byl predstaven uzivatelum boot camp2 : zatim jeste plne nevyzkousene ale s gymnastikou na kruzich jsem koketoval jiz o prazdninach a ma to velmi dobre vysledky co se tyce zad, stredu tela a bicepsu, ted se k tomu chystam vratit, funkcni izometrie je taky novy stimul pro telo a pouzivam ho

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Guru a jeho posilovací log =] Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 43, 44, 45  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: