|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út listopad 29, 2011 9:37 pm Předmět: |
|
|
Blue gym workout with papayák
Power clean
5x3x 80kg
ízy pízy
Bulharskej dřep
5/ ... up to 85kg
Čelní dřep
5x 12x 70kg
Rumuny s JC
10/ 30 40
2x 8x 50kg
Pokus o zakopávání, ale necejtil sem prostě nic
Výpony
3x 20x 30kg
břicho
decline leg raises, crunches, rotace trupu s 20kg
trening OK, enthusiasmus nic moc, síla ok, výdrž slabá... nálada tragická, protože lenost vítězí...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
papaya

|
Zaslal: út listopad 29, 2011 9:49 pm Předmět: |
|
|
Tebe nasralo hned od začátku to, že jsi musel čekat poprvé v BG frontu na klíček, co?
Jinak tohle je ono: *** ,akorát že tohle už je označení ,,native,, (nějaká jiná technologie zpracování) a já mám obyč, ale složením se to neliší
--
edit, viz pravidla fóra
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út listopad 29, 2011 9:59 pm Předmět: |
|
|
:D ten klíček mě ani nenasral...
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá prosinec 02, 2011 5:39 pm Předmět: |
|
|
dnes zas doma
Tlaky s JC na rovné
5x 30kg
5x 40kg
2x 50kg - fail, čekal jsem 3 = ( ale i tak PR, protože s 50kg jsem na to ještě nehupsnul
10x 40kg - wtf, PR - nice!
13x 37,5kg
Shyby na ručníku :D prostě se držet za ručník a shybovat
3x 16
úchop po tomhle cviku absolutně zničenej, ale pumpa šílená!
Přítahy VC v předklonu - hodně širokej úchop
10x 80kg
3x 10x 90kg
Přítahy VC na zadní delty
3x 12x 50kg
Předpažování
10x 12,5kg
10x 17,5kg
8x 20kg
Biceps s JC v sedě
3x 10x 12,5kg
Úzkej bench press (hodně úzkej)
3x 15x 70kg
Tricepsová extenze s JC
2x 10x 10kg
2x 10x 30kg - obě ruce najednou
Kladka biceps
3x 12x 30kg ...
4x 40kg ... slabej sem byl hrozně, takže peace out bye
20 minut rotoped
102 otáček/minuta ... průměrná rychlost kolem 38km/h... prdnul jsem do toho asi 5 20s intervalů, kde sem jel 56km/h :D fyzička dost lame
Před tréningem Assault (NOčko od Muscle Pharm) - žádnej efekt (ale nebyl jsem ospalej, takže oproti jiným uspávacím NOčkám pokrok) a navíc to chutnalo hnusně :D
Tréning nic moc, ale 40ky mi udělaly radost na prsa... měl jsem ale dát decline s VC = ( tam bych si boostnul ego, takže budu doufat že pumpa na JC přinese růst
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá prosinec 02, 2011 6:43 pm Předmět: |
|
|
svojho času som tiež dával zhyby na uteráku, dobrá varianta + ako píšeš pumpy sú z toho brutálne. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so prosinec 03, 2011 1:23 am Předmět: |
|
|
Turakam:... mluvíme-li o pumpě
Teď se mi povedlo vypumpovat dneštní PTN a veřeři do záchodu vrchním otvorem, kterej normálně slouží k přísunu jídla, nikoli k vyvrhování...
nvm co se děje, wtf...
snídaně: 200g vloček, 15g protein, 300ml mléka
svačina: banán
oběd: kuře na kari (HODNĚ kari!) + těstoviny
před tréningem Assault (NOčko)
PTN - 45g protein + 50g malta
odpolední jídlo kuře na kari + těstoviny
večeře 19:00 - kuře na kari + rejže
.... od tý doby sem nic nejedl a byla mi docela zima + jsem neměl chuť...
teď jsem se naložil na 40 minut do vany s tím, že se zahřeju hupsnu do postele, spotím se a ráno OK
.. po 30s v posteli sliny do pusy - "áááá Honzík bude zvracet" a hurá na záchod a šlo to ven - tolik jsem toho nikdy nevyzvracel!
A teď wtf.... jídelníček absolutně normální - pravidelně mám každý den stejný maso + těstoviny/rejže/brambory.... jednou tj kuřecí, pak krůtí, jindy zas ryba...
Dokázal by to způsobit nakopávač, kterej jsem měl před 12h?
... půjdu spát a snad to bude ráno v pohodě a zvládnu jíst... ale nechápu, co se děje... nezvracel jsem asi 8 let
(ne... náhodou jsem dneska nepil alkohol)
dobrou noc
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so prosinec 03, 2011 12:53 pm Předmět: |
|
|
A to se vam jako nikomu nestalo, ze vam proste bylo spatne? To snad zase neni nic tak neobvykleho a nejak moc bych se nezalomoval nad hledanim pricin a uz vubec ne v koreni  Nesedlo nejake jidlo nebo to klidne muze byt nejaka strevni viroza...
Jeste poradnou sracku k tomu a mas idealni detox, co ja bych za to dal jednou za mesic se poradne vyblit a vy*rat :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so prosinec 03, 2011 1:09 pm Předmět: |
|
|
Taky jsem dnes v noci používal nestandartní otvor a nicmoc teda... Vůbec nevím co to bylo
edit: Mě bylo jasný že s tím někdo přijde, když jsem si to pak přečetl :D _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
Naposledy upravil Wojtkingson dne so prosinec 03, 2011 4:14 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
smoke
|
Zaslal: so prosinec 03, 2011 1:11 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Taky jsem dnes v noci používal nestandartní otvor a nicmoc teda... Vůbec nevím co to bylo |
spadl do tebe kamarad?
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so prosinec 03, 2011 1:15 pm Předmět: |
|
|
tak to vypadá, že se odedneška můžu řadit mezi lidi, kterými pohrdám.... i na malého velkého guru nejspíš něco zaútočilo a on padl... bolí mě hlava, nemám chuť k jídlu, bolí mě bříško... a můj streak let bez nemoci je nejspíš u konce... aneb stres + duševní nezdraví => fyzicky v hajzlu....
5 vajíček a 200g pěčiva ve mě, snad aspoň tohle nepůjde ven... zkusím do sebe ještě nacpat nějaký nutritions a doufejme, že to bude co nejdřív OK
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so prosinec 03, 2011 1:25 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | vole jako kdybychom se o tom spolu nebavili jak nechapem ty chcipliny tady co sou furt nemocny a je to tady |
:D nvm jestli to je 6 nebo 8 let , ale tyhle lidi jsem měl vždy za děsný losery... a teď budu mezi nima, achjo :D aspoň že nemám kašílek a rýmičku, to bych byl na nervy
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po prosinec 05, 2011 1:23 am Předmět: |
|
|
Hmmm....
tak to vypadá, že nemocnej nejsem... bolej mě jen záda a to proto, protože necvičím (tak to má asi dost lidí... dva dny necvičej a cejtěj to v zádech).
Jediný, v čem je problém, je to, že prostě nemůžu jíst...
dneštní jídelníček vypadal tak, že
ráno 2 vejce + 70g pečiva
v 11 hodin 2 vejce + 70g pečiva (protože sem to ráno nedokázal sníst celý)
14 hod - pudink  protože na nic jinýho sem neměl chuť
18 hod ... hmmm... cca 20g masa a 100g rejže... z masa se mi chtělo zvracet
a teď sem do sebe vylil 250g tvarohu + granko + půl litr mléka a čekám, co to semnou udělá
posilka tenhle dnes a zítra asi padá a budu doufat, že to pak půjde, protože je mi z lenošení fakt nanic... navíc mám depku z toho, že nejím
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|