|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po prosinec 10, 2012 9:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
Zaslal: po prosinec 10, 2012 9:05 pm Předmět: |
|
|
Uniká mi ten zásadní zázračný rozdíl oproti obyčejným bradlům. V čem je rozdíl Horste (kromě ceny  )?
Naposledy upravil Vidlák dne po prosinec 10, 2012 9:05 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
|
No jasne, to jsem myslel. Maji to v Bigu, jen teda ne hammer stength, ale tricaky to masakrovalo pekne :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po prosinec 10, 2012 9:08 pm Předmět: |
|
|
| Vidlák napsal: | | Uniká mi ten zásadní zázračný rozdíl oproti obyčejným bradlům. V čem je rozdíl Horste (kromě ceny*a20*)? |
0) je to stejně těžký, jako normální...
1) někdo neudělá normální, tady si může naložit třeba 30kg
2) tělo je zafixovaný na jednom místě - lepší izolování svalů
3) nemusíš řešit stabilitu - bezpečnější
4) nemusíš si brát váhu na sebe (opasek + železo, nebo řetězy), ale naložíš váhu... pro někoho je docela nepraktický dávat na sebe desítky kg, když dá hodně opakování
My jedeme 5ky na bradlech jako komplexní silový cvik
Tohle je pro nás izolovanej cvik na triceps - aspoň se o to teda snažíme, tzn vyřadit co nejvíc prsa a ramena za hry.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
Zaslal: po prosinec 10, 2012 9:35 pm Předmět: |
|
|
Možná jsem omezenec, ale právě neřešení stability mi přijde jako velká nevýhoda (když pominu lidi se zraněním, nebo kulturisty). Stejně tak mi přijde nelogické udělat z komplexního cviku izolovaný, když existuje x izolovaných cviků na daný sval. Je to ale asi věc pohledu na obecnější věci než samotné kliky.
Ale hlavně sedět už i u kliků mi přijde fakt šílené, za chvíli budou chlapi sedět i u chcaní, protože je to pohodlnější
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: po prosinec 10, 2012 9:48 pm Předmět: |
|
|
| Vidlák napsal: | Možná jsem omezenec, ale právě neřešení stability mi přijde jako velká nevýhoda (když pominu lidi se zraněním, nebo kulturisty). Stejně tak mi přijde nelogické udělat z komplexního cviku izolovaný, když existuje x izolovaných cviků na daný sval. Je to ale asi věc pohledu na obecnější věci než samotné kliky.
Ale hlavně sedět už i u kliků mi přijde fakt šílené, za chvíli budou chlapi sedět i u chcaní, protože je to pohodlnější |
Jak ti psal Guru v předchozím příspěvku - kliky na bradlech jezdíme taky, každý týden, takže se nemusíš bát, že budeme ochuzeni o komplexní cvik na triceps. A ono by nebylo od věci si to zkusit, pak bys třeba změnil názor
|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
Zaslal: po prosinec 10, 2012 9:51 pm Předmět: |
|
|
no o vás dva se kluci fakt nebojím, spíš mám strach, co všechno na nás ještě vymyslí
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: po prosinec 10, 2012 9:52 pm Předmět: |
|
|
V Praze chodim do fitka, kde ty hammer strength maji, je to fakt takový pecka jak spousta lidí píše? Já jen, jestli to mám zkoušet.
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: po prosinec 10, 2012 9:53 pm Předmět: |
|
|
Jo !  o vás dva se tady nikdo nebojí  vy jste velký hoši !
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po prosinec 10, 2012 9:55 pm Předmět: |
|
|
| Vidlák napsal: | | no o vás dva se kluci fakt nebojím, spíš mám strach, co všechno na nás ještě vymyslí |
Já jsem z těch lidí, co vždy cvičili s velkou osou a občas s jednoručkama. No jsem díky tomu silnej (vzhledem k tomu, jak vypadám), ale pro lidi jako rostislaw, kubaz a asi hrozně moc dalších vypadám jako žák základní školy... takže teď za ten měsíc kulturistickýho (na můj vkus) tréningu vážně nic nedám. Hůř vypadat nebudu, sílu taky řešit nemusím, protože jde nahoru po pauze a duševní degradace na člověka, co cvičí jen na strojích, taky nebude.
Loudy: podle toho, jak cvičíš a jaký máš cíle. Já při první návštěvě vyzkoušel úplně všechny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: po prosinec 10, 2012 10:15 pm Předmět: |
|
|
Teď se snažim cvičil spíš silově, hlavně základní cviky. Zítra mám v plánu mj. bench a military, takže bych moh dát nějakej pumping prsou a ramen na těhle strojích
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: po prosinec 10, 2012 10:20 pm Předmět: |
|
|
Ńení divu, že vypadáš, jak vypadáš. Držels dlouho naturálně dietu a ono se to na svalové hmotě prostě podepíše. Vypadal bych podobně jako ty.
Pro mě max dieta 2 měsíce.
Chválím jídelníček, jednoduchý, ale účelný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: po prosinec 10, 2012 10:39 pm Předmět: |
|
|
Tak tohle si počtu  pokračujte :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|