Hacken drep

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hacken drep  Úvodní stránka -> Trénink -> Hacken drep
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
secret78

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja sem si tu formulaci nevymyslel....ale vicemene to vystihuje
btw...ked cvicis tricepove extenzie tak ides len do praveho uhlu alebo az k ramenam??
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CIZO

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 10:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

secret78 napsal:
ja sem si tu formulaci nevymyslel....ale vicemene to vystihuje
btw...ked cvicis tricepove extenzie tak ides len do praveho uhlu alebo az k ramenam??

nevim kdo tu formulaci vymyslel ale je celkove nesmyslna... kdyz jdes do hlubokeho drepu tak se v zavislosti na sirce postoje vic zapojuji hamstringy, gluteus, adduktory atd. ale zapojeni kvadricepsu se urcite nesnizuje! v pripade vzperacskeho drepu pracuji temer vyhradne kvadricepsy i kdyz vzperaci dole vyuzivaji nekdy odrazeni od lytek...

a tricepsovy extenze necvicim, mozna tak jednou za pul roku, nemam cas ani energii na zbytecne cviky :)

Derek Poundstone
secret78

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a co cvicis na triceps??
abych nebyl OT tak tento tyden to nekde v odb. lit. pohledam snad neco mame na skoly potom uvidim....
CIZO

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

secret78 napsal:
a co cvicis na triceps??
abych nebyl OT tak tento tyden to nekde v odb. lit. pohledam snad neco mame na skoly potom uvidim....

na triceps uzkej benc a kliky se zatezi, nic jinyho neni potreba... teda obcas jeste rehabko: band pulldown 1-2x50-100 opakovani

Derek Poundstone
secret78

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

aj tak je tento topic uz zapomenuty....cvicis zhyby??? potreboval by sem poradit jaky uchop je najlepsi myslim sirka a pod/nad hmat abych co najvic ich spravil a jak sa k temu dopracovat treningem...ci cvicit zhyby alebo radsi tazke pritahy v predklone a obcas zhyby....na ten drep sa optam...snad nas neojebavaju hned ze zacatku jak buducich treneru....
CIZO

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

secret78 napsal:
aj tak je tento topic uz zapomenuty....cvicis zhyby??? potreboval by sem poradit jaky uchop je najlepsi myslim sirka a pod/nad hmat abych co najvic ich spravil a jak sa k temu dopracovat treningem...ci cvicit zhyby alebo radsi tazke pritahy v predklone a obcas zhyby....na ten drep sa optam...snad nas neojebavaju hned ze zacatku jak buducich treneru....

pokud chces delat shyby ciste kvuli tomu abys udelal co nejvetsi pocet opakovani tak shybovat, shybovat , shybovat... porad dokola 3-4x tydne a stridat trenink se zatezi a trenink bez zateze... uchop ti nereknu, to si musis vyzkouset sam, nekomu pujdou lip podhmatem na uzko, nekomu nadhmatem nasiroko

Derek Poundstone
secret78

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

thx
Robb

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkoušel tady někdo Jeffersonův dřep?
ursus.

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

maria napsal:
ursus. napsal:
hackeny na stroji ...nejazdit drepy ....pekne krasne az na zem

vieš ako mi napumpuje nohy na stroji?idem až na päty a posledné opakovania pár sekúnd počkám a idem od nuly

okej, nexcem ti kecat, ale co ma pumping a secky tie feel the burn veci spolocne s rastom?

to mas jak pekdeck na kozy..
secret78

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 11:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

r-z napsal:

ja....ale bylo to zrale do natocto
Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

přesně ursus. Maria taky se divím, že ti tolik záleží na napumpování a pálení, které není zdaleka to hlavní určující pro růst. Na druhou stranu....k tvým výsledkům není co dodat...jsou vynikající.
Iron Lung Power

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 12:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

secret78 napsal:
r-z napsal:

Ty si Slovák alebo Čech???
secret78

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 1:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron Lung Power napsal:
secret78 napsal:
r-z napsal:

Ty si Slovák alebo Čech???

zahorak..to mi pripomenulo slovensko hlada superstar...jak sa ho pytali...ty si rom alebo mulat...a on ze cigan
marcos23

PříspěvekZaslal: st duben 11, 2012 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám dotaz: nejsou hacken dřepy a dřepy na multipressu totožné cviky? Ono když na multipressu dám nohy víc dopředu a v podstatě se tím trochu opírám o tu osu, tak mi ten pohyb přijde podobný (na hackenu se taky opírám o podložku a nohy jsou vepředu). Včera jsem jel dřepy na multipressu poprvé, vůbec jsem nevěděl jakou váhu si tam mám dát. Je dobré dát v jedné tréninkové jednotce hacken dřepy a dřepy na multipressu? (klasické dřepy nemůžu jezdit ze zdravotních důvodů, mám zakázané vzpěračské techniky).
drlift_

PříspěvekZaslal: st duben 11, 2012 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

marcos23 napsal:
Mám dotaz: nejsou hacken dřepy a dřepy na multipressu totožné cviky? Ono když na multipressu dám nohy víc dopředu a v podstatě se tím trochu opírám o tu osu, tak mi ten pohyb přijde podobný (na hackenu se taky opírám o podložku a nohy jsou vepředu). Včera jsem jel dřepy na multipressu poprvé, vůbec jsem nevěděl jakou váhu si tam mám dát. Je dobré dát v jedné tréninkové jednotce hacken dřepy a dřepy na multipressu? (klasické dřepy nemůžu jezdit ze zdravotních důvodů, mám zakázané vzpěračské techniky).

Teda nejsem doktor, ale kdyz mas zakazany drepy jakozto vzperacskou techniku,jsi si jistej, ze hacken drepy a drepy na multipresu jsou pro tebe to pravy? Mne to totiz prijde jako kdybys napriklad misto vzperacskeho drepu delal liftersky....

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hacken drep Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: