| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
secret78

|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 10:36 am Předmět: |
|
|
ja sem si tu formulaci nevymyslel....ale vicemene to vystihuje
btw...ked cvicis tricepove extenzie tak ides len do praveho uhlu alebo az k ramenam??
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
CIZO

|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 10:41 am Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: | ja sem si tu formulaci nevymyslel....ale vicemene to vystihuje
btw...ked cvicis tricepove extenzie tak ides len do praveho uhlu alebo az k ramenam?? |
nevim kdo tu formulaci vymyslel ale je celkove nesmyslna... kdyz jdes do hlubokeho drepu tak se v zavislosti na sirce postoje vic zapojuji hamstringy, gluteus, adduktory atd. ale zapojeni kvadricepsu se urcite nesnizuje! v pripade vzperacskeho drepu pracuji temer vyhradne kvadricepsy i kdyz vzperaci dole vyuzivaji nekdy odrazeni od lytek...
a tricepsovy extenze necvicim, mozna tak jednou za pul roku, nemam cas ani energii na zbytecne cviky :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 10:46 am Předmět: |
|
|
a co cvicis na triceps??
abych nebyl OT tak tento tyden to nekde v odb. lit. pohledam snad neco mame na skoly potom uvidim....
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 10:57 am Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: | a co cvicis na triceps??
abych nebyl OT tak tento tyden to nekde v odb. lit. pohledam snad neco mame na skoly potom uvidim.... |
na triceps uzkej benc a kliky se zatezi, nic jinyho neni potreba... teda obcas jeste rehabko: band pulldown 1-2x50-100 opakovani _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 11:02 am Předmět: |
|
|
aj tak je tento topic uz zapomenuty....cvicis zhyby??? potreboval by sem poradit jaky uchop je najlepsi myslim sirka a pod/nad hmat abych co najvic ich spravil a jak sa k temu dopracovat treningem...ci cvicit zhyby alebo radsi tazke pritahy v predklone a obcas zhyby....na ten drep sa optam...snad nas neojebavaju hned ze zacatku jak buducich treneru....
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 11:06 am Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: | | aj tak je tento topic uz zapomenuty....cvicis zhyby??? potreboval by sem poradit jaky uchop je najlepsi myslim sirka a pod/nad hmat abych co najvic ich spravil a jak sa k temu dopracovat treningem...ci cvicit zhyby alebo radsi tazke pritahy v predklone a obcas zhyby....na ten drep sa optam...snad nas neojebavaju hned ze zacatku jak buducich treneru.... |
pokud chces delat shyby ciste kvuli tomu abys udelal co nejvetsi pocet opakovani tak shybovat, shybovat , shybovat... porad dokola 3-4x tydne a stridat trenink se zatezi a trenink bez zateze... uchop ti nereknu, to si musis vyzkouset sam, nekomu pujdou lip podhmatem na uzko, nekomu nadhmatem nasiroko _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 11:26 am Předmět: |
|
|
Zkoušel tady někdo Jeffersonův dřep?
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 11:31 am Předmět: |
|
|
| maria napsal: | | ursus. napsal: | | hackeny na stroji ...nejazdit drepy ....pekne krasne az na zem |
vieš ako mi napumpuje nohy na stroji?idem až na päty a posledné opakovania pár sekúnd počkám a idem od nuly |
okej, nexcem ti kecat, ale co ma pumping a secky tie feel the burn veci spolocne s rastom?
to mas jak pekdeck na kozy..
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 11:44 am Předmět: |
|
|
| r-z napsal: | | Zkoušel tady někdo Jeffersonův dřep? |
ja....ale bylo to zrale do natocto
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 11:46 am Předmět: |
|
|
přesně ursus. Maria taky se divím, že ti tolik záleží na napumpování a pálení, které není zdaleka to hlavní určující pro růst. Na druhou stranu....k tvým výsledkům není co dodat...jsou vynikající.
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 12:01 pm Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: | | r-z napsal: | | Zkoušel tady někdo Jeffersonův dřep? |
ja....ale bylo to zrale do natocto |
Ty si Slovák alebo Čech???
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 1:32 pm Předmět: |
|
|
| Iron Lung Power napsal: | | secret78 napsal: | | r-z napsal: | | Zkoušel tady někdo Jeffersonův dřep? |
ja....ale bylo to zrale do natocto |
Ty si Slovák alebo Čech??? |
zahorak..to mi pripomenulo slovensko hlada superstar...jak sa ho pytali...ty si rom alebo mulat...a on ze cigan
|
|
| nahoru |
|
 |
marcos23
|
Zaslal: st duben 11, 2012 11:06 am Předmět: |
|
|
Mám dotaz: nejsou hacken dřepy a dřepy na multipressu totožné cviky? Ono když na multipressu dám nohy víc dopředu a v podstatě se tím trochu opírám o tu osu, tak mi ten pohyb přijde podobný (na hackenu se taky opírám o podložku a nohy jsou vepředu). Včera jsem jel dřepy na multipressu poprvé, vůbec jsem nevěděl jakou váhu si tam mám dát. Je dobré dát v jedné tréninkové jednotce hacken dřepy a dřepy na multipressu? (klasické dřepy nemůžu jezdit ze zdravotních důvodů, mám zakázané vzpěračské techniky).
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: st duben 11, 2012 1:25 pm Předmět: |
|
|
| marcos23 napsal: | | Mám dotaz: nejsou hacken dřepy a dřepy na multipressu totožné cviky? Ono když na multipressu dám nohy víc dopředu a v podstatě se tím trochu opírám o tu osu, tak mi ten pohyb přijde podobný (na hackenu se taky opírám o podložku a nohy jsou vepředu). Včera jsem jel dřepy na multipressu poprvé, vůbec jsem nevěděl jakou váhu si tam mám dát. Je dobré dát v jedné tréninkové jednotce hacken dřepy a dřepy na multipressu? (klasické dřepy nemůžu jezdit ze zdravotních důvodů, mám zakázané vzpěračské techniky). |
Teda nejsem doktor, ale kdyz mas zakazany drepy jakozto vzperacskou techniku,jsi si jistej, ze hacken drepy a drepy na multipresu jsou pro tebe to pravy? Mne to totiz prijde jako kdybys napriklad misto vzperacskeho drepu delal liftersky....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |