|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá duben 13, 2012 7:28 pm Předmět: |
|
|
To budou libry, vzhledem k tomu že jde pravděpodobně o stupidní Amíky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Reiben

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 7:39 pm Předmět: |
|
|
V crossfitu se hodně používají tzv. kotouče "bumper". Nejsem si jistej, ale myslím, že to je nějak speciálně upravený, že se s tím dá libovolně házet (ideální pro vzpěračské cviky atd..), proto jsou kotouče o hodně větší než klasické. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
LuxyS
|
Zaslal: pá duben 13, 2012 7:43 pm Předmět: |
|
|
| idoktor napsal: | | Kolik ty jejich kotouče váží? 230kg zecher sq neuvěřím nikomu. Pavoukovi v pantoflích už vůbec ne. |
Maj to podle barviček, čim víc barev duhy máš na tyči, tim si větší však víte co :D .. Ale ne, taky jsem na to koukal jak blázen
|
|
| nahoru |
|
 |
honzik833

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 7:51 pm Předmět: |
|
|
vcem je prinos zechera proti klasickemu drepu? krom strhani loktu a uponu bicepsu?:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 7:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá duben 13, 2012 8:27 pm Předmět: |
|
|
| honzik833 napsal: | | vcem je prinos zechera proti klasickemu drepu? krom strhani loktu a uponu bicepsu?:-) |
jaks přišel na to, že si "strháš" loket a úpon bicepsu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
honzik833

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 8:32 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | honzik833 napsal: | | vcem je prinos zechera proti klasickemu drepu? krom strhani loktu a uponu bicepsu?:-) |
jaks přišel na to, že si "strháš" loket a úpon bicepsu? |
z tech videii jsem na to prisel. mozna se pletu,ale radeji to cvicit nebudu:-) max jako prupravu na trongmany, za nejaky cas..
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá duben 13, 2012 8:40 pm Předmět: |
|
|
"Zercher-dřepy pomáhají rozvíjet sílu právě v nejspodnější pozici dřepu, která obvykle bývá tou nejproblematičtější. " - je to pravda? Kvůli tomu bych je možná znova zařadil.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 8:46 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | "Zercher-dřepy pomáhají rozvíjet sílu právě v nejspodnější pozici dřepu, která obvykle bývá tou nejproblematičtější. " - je to pravda? Kvůli tomu bych je možná znova zařadil. |
Tak zrovna tomuhle bych moc nevěřil. Zercher může být zajímavej hlavně pro strongmany, ale jako nějakej seriózní doplněk co by měl zvýšit výkon ve dřepu bych to teda neviděl. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 8:49 pm Předmět: |
|
|
zerchery jsem nikdy necvičil, ale když se na ten cvik kouknu, tak to musí být hlavně slušná nálož na core... a silný core se hodí všude, nejen do strongmanů _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá duben 13, 2012 8:54 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Octopuss napsal: | Muscle & Fiction
Ne díky, rád bych si zachoval nezlomený ruce a celkově funkční pohybovej aparát |
To jako jen proto, ze je to MF? To snad nemyslis vazne. Zacinam byt na tohle kolektivni odsuzovani MF docela alergickej. Chtelo by to byt trochu objektivni. Obcas jsou tam bludy to ano, ale stejne tak jsou tam i kvalitni clanky a rady. Tady na foru se kolikrat vyplodi mnohem vetsi nesmysly nez v celem MF. |
Já ti nevím, upřímně řečeno vůbec nemám chuť to zkoumat. Stačilo mi těch prá nahlídnutí do různých čísel během let, a pak koukat na lidi v posilovně co mají z MF vytrženou stránku a podle toho cvičí ty svoje bicepsohrudníkový splity.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá duben 13, 2012 8:54 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | guruhonza napsal: | | "Zercher-dřepy pomáhají rozvíjet sílu právě v nejspodnější pozici dřepu, která obvykle bývá tou nejproblematičtější. " - je to pravda? Kvůli tomu bych je možná znova zařadil. |
Tak zrovna tomuhle bych moc nevěřil. Zercher může být zajímavej hlavně pro strongmany, ale jako nějakej seriózní doplněk co by měl zvýšit výkon ve dřepu bych to teda neviděl. |
Core z něj cítím skvěle, ale tak kvůli tomu mám teď pravidelně čelní dřep a planky. A pokud mi to tu mou problematickou spodní fázi dřepu nevylepší, tak to za ty modřiny nestojí. Díky ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 9:00 pm Předmět: |
|
|
Což o to, cvik na core to bude dobrý, ale pochybuju že tady bude problém co se týče tvého dřepu. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|