|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Izman
|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 8:07 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: |
Kdybys ho křísnul, mohl jsi platit bolestné. Ať se chová jak chce, za činku máš odpovědnost ty |
Nezapomen ze posilovna neni verene pristupne prostranstvi.
Za posilovnu zodpovida majitel. Jinak Ty mas povinnost pouzivat stroje, k tomu k cemu jsou urcene. A zaroven davat pozor aby jsi svym chovanim neohrozoval ostatni cvicici. Tzn pokud pri benchi pobihas kolem cinky narazis si o ni kouloe ale borcovi ta cinka vypadne z ruky a rozdrti mu hrudnik nebo neco takoveho, muzes za to ty.
Pokud cvicis na miste k tomu urcenem tak podle toho jak se cvicit ma tak pripadny uraz nekoho jineho je jeho problem (teda pokud mu cinku schvalne nehodis na hlavu). A nikde neni urcene jak se cvici s cinkami. Ty jedine co muzes pokud by jsi byl poskozeny prokazat nejak umysl
Btw v tomto ohledu je velmi zajimava prace: http://is.muni.cz/th/107912/pravf_m/DIPLOMKA-Michal.pdf
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 5:41 pm Předmět: |
|
|
| Izman napsal: | | Mablung napsal: |
Kdybys ho křísnul, mohl jsi platit bolestné. Ať se chová jak chce, za činku máš odpovědnost ty |
Nezapomen ze posilovna neni verene pristupne prostranstvi.
Za posilovnu zodpovida majitel. Jinak Ty mas povinnost pouzivat stroje, k tomu k cemu jsou urcene. A zaroven davat pozor aby jsi svym chovanim neohrozoval ostatni cvicici. Tzn pokud pri benchi pobihas kolem cinky narazis si o ni kouloe ale borcovi ta cinka vypadne z ruky a rozdrti mu hrudnik nebo neco takoveho, muzes za to ty.
Pokud cvicis na miste k tomu urcenem tak podle toho jak se cvicit ma tak pripadny uraz nekoho jineho je jeho problem (teda pokud mu cinku schvalne nehodis na hlavu). A nikde neni urcene jak se cvici s cinkami. Ty jedine co muzes pokud by jsi byl poskozeny prokazat nejak umysl
Btw v tomto ohledu je velmi zajimava prace: http://is.muni.cz/th/107912/pravf_m/DIPLOMKA-Michal.pdf |
Tahle diplomka se zabývá kolektivními sporty a zraněními vyplývajícími z kontaktů spolu/protihráčů. To nelze aplikovat na posilovnu.
Jak sám píšeš, musíš dávat pozor abys nezranil ostatní. Neboť v absolutní většině případů nejsou vyhrazená místa pro daný cvik a není vyloučeno že se nějaké střevo bude pohybovat v prostoru cviku, stojím si za svým že jsi za to odpovědný. Stejně jako když pojedeš na kole na cyklostezce (s povoleným vstupem pro pěší) a sejmeš nějakého běžce.
|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 6:42 pm Předmět: |
|
|
typek si jede bench na multi pressu a kdyz uz nemuze, tak jako dopomoc si pod cinku strci kolena a jeste tam 1-2 opacka dotlaci :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st srpen 01, 2012 7:49 am Předmět: |
|
|
Aaaale včera opäť prídem a v silovom stojane týpek drtí odušu bicáky s prázdnou osou, ked sa pýtam, že reku, koľko toho ešte má, tak, že 6! sérií...klud, pohoda, dobre som sa zatiaľ rozcvičil no. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st srpen 01, 2012 7:58 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Aaaale včera opäť prídem a v silovom stojane týpek drtí odušu bicáky s prázdnou osou, ked sa pýtam, že reku, koľko toho ešte má, tak, že 6! sérií...klud, pohoda, dobre som sa zatiaľ rozcvičil no. |
Do posilky nechodivam, ale tohle nechapu, to jako tolik lidi nedokaze zvedat cinku na bicaly ze zeme ? magori
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: st srpen 01, 2012 8:17 am Předmět: |
|
|
| jir.ka napsal: | | typek si jede bench na multi pressu a kdyz uz nemuze, tak jako dopomoc si pod cinku strci kolena a jeste tam 1-2 opacka dotlaci :D |
jsi si jistej, že to je ve správným topicu?
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: st srpen 01, 2012 8:25 am Předmět: |
|
|
| kuše napsal: | | jir.ka napsal: | | typek si jede bench na multi pressu a kdyz uz nemuze, tak jako dopomoc si pod cinku strci kolena a jeste tam 1-2 opacka dotlaci :D |
jsi si jistej, že to je ve správným topicu? |
úrčitě to má dobře...co se Ti nezda..... je to hloupost, je....
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st srpen 01, 2012 8:34 am Předmět: |
|
|
Asi taková ta klasika: Kámoš "cvičí", dalo by se říct, že jen ruce a kozy, cvičí v domácí, posilce kde je věž, bench, nějaký lehčí JČ, EZ a nějaké obouručky. Samozřejmě ještě cvičí tím stylem, že si dá pár sérek bench, pak si jde zapálit cigo. Pak si v vzpomene, že cvičí.
A nedávno cvičil a bavil se se mnou, nějak jsme se dostali k jedné posilce, kam chodím já, on říkal, že by tam chtěl chodit taky, ale že dostává jen 700,-/měs. tak jsme mu řekl, že permice stojí 400 na měsíc a on, že to ne, že by mu zbylo jen 300,- na chlast a na cíga, že si prej radši koupí ten kreatin (o kterým 5 minut předtím říkal že je to sračka a jako kdyby to bylo škodlivé, přitom hulí jednu za druhou !). Je to ten klasickej pavouk 190cm a 60-65kg, tvrdí jak jí celý den, ale ve skutečnosti se sotva naobědvá a navečeří. No ale kdo chce kam, pomůže si sám. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st srpen 01, 2012 8:44 am Předmět: |
|
|
Mě zas teď viděl v posilovně jeden 16ti letej kluk a chce po mě jídelníček, kterým udělá kostky na břiše. Tak jsem mu řekl, že když mi pošle svůj přesnej jídelák, tak mu hodím pár vzorovejch. Podle jeho slov jí hrozně moc a nemá třeba někdy chuť na snídani, nebo na večeři.
No a mail došel a:
"> > Zdárek :)
> >
> > Tak v úterý jsem měl snídaně: 2 topinky+sýr. pomazánka, oběd: hranolky a
> > vajíčka, večeře: nejsem si jistý, ale myslím si že asi nic.
> >
> > Středa : snídaně: jogurt a musli, oběd: bramboráky (co nejvíc osušené od
> > omastku), večeře, myslím, že vajíčka.
> >
> > Čtvrtek : snídaně: chleba s máslem a zelenina, oběd: pizza + kofola 0,5l
> > večeře: kus kus se zeleninou (kus kus je těstovina, prodává se v čajovně,
> > dává se do něj koření, červené fazole, kukuřice, zelí, balkánský sýr,
> > okurka, mrkev a hrášek)
> >
> > Pátek : snídaně: nic - vstal jsem dost pozdě, takže jsem počkal na oběd,
> > oběd: jablkové knedlíky s cukrem, skořicí a rozp. máslem, večeře: kus kus
> >
> > Piju především vodu a čaj (né pytlíkáč, ale listovej z Dobrý Čajovny),
> > maximálně 2x za týden si udělám šťávu.
> >
> > Bylo by fajn, kdyby to byl dietně stavěný jídelák. :)"
... ten kluk může mít tak 170/75, ruce tak 35 a na břiše záložní padák.
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: st srpen 01, 2012 8:49 am Předmět: |
|
|
Dva týpci, asi kamarádi, neboť si mezi sériemi povídali...Jeden klasické dřepy s rozsahem pohybu asi 7 cm (plitší dřep sem snad nikdy neviděl) a druhý kliky na bradlech s kotoučem na řetězu kolem pasu s rozsahem pohybu asi 3 cm...a já se ptám proč  .
týpci kolem 30-40 let.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: st srpen 01, 2012 9:56 am Předmět: |
|
|
jnerez: tohle me nechava chladnym :) to se deje dle meho vsude a na kazdym treninku. Spis by me zajimalo bench u MP, jelikoz MP nejedu, treba je to normalni.
Klučina u nas v posilce MP hlavou nahoru a ty zarazky s perama dole nastavil tak, aby se mu na nich cinka zastavovala. Od prvniho opakovani cinku, prakticky zezhora pustil a ty pera ji odrazila nahoru. Neskutečny bomby :), ale rikam si treba ten MP je k tomu urcenej.
|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
Zaslal: st srpen 01, 2012 12:17 pm Předmět: |
|
|
| kuše napsal: | | jir.ka napsal: | | typek si jede bench na multi pressu a kdyz uz nemuze, tak jako dopomoc si pod cinku strci kolena a jeste tam 1-2 opacka dotlaci :D |
ano jsem si jisty. Kam bys to zaradil ty
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: st srpen 01, 2012 12:27 pm Předmět: |
|
|
| jir.ka napsal: | | kuše napsal: | | jir.ka napsal: | | typek si jede bench na multi pressu a kdyz uz nemuze, tak jako dopomoc si pod cinku strci kolena a jeste tam 1-2 opacka dotlaci :D |
ano jsem si jisty. Kam bys to zaradil ty |
tak jestli to jel čistě a vymáčkl poslední dvě na krev, neviděl bych v tom problém.... spíš bych to viděl jako šikovnost :)
|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
Zaslal: st srpen 01, 2012 12:33 pm Předmět: |
|
|
| kuše napsal: | | jir.ka napsal: | | kuše napsal: | | jir.ka napsal: | | typek si jede bench na multi pressu a kdyz uz nemuze, tak jako dopomoc si pod cinku strci kolena a jeste tam 1-2 opacka dotlaci :D |
ano jsem si jisty. Kam bys to zaradil ty |
tak jestli to jel čistě a vymáčkl poslední dvě na krev, neviděl bych v tom problém.... spíš bych to viděl jako šikovnost :) |
sikovnost? Tak kdyz uz vi ze nebude moct, tak proc si nekomu nerkne. Bych rek, ze si takle akorat oddela zada nebo kdo vi co jeste. Na lavicce mas lezet, popripadne mostovat, ale ne se celej sroloval pod cinku.
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|