K nám teď začali chodit dva borci, kuchaři, a ti si skoro po každé sérii dají lžičku hořčice .. když jsem se jich zeptal proč to dělají, tak mi odpověděli, že jim šéfkuchař řikal, že právě po hořčici rostou svaly
K nám teď začali chodit dva borci, kuchaři, a ti si skoro po každé sérii dají lžičku hořčice .. když jsem se jich zeptal proč to dělají, tak mi odpověděli, že jim šéfkuchař řikal, že právě po hořčici rostou svaly
V jednom článku bylo jak Ed Coan vešel do restaurace, následován dvěma začínajícími powerliftery, kteří chtěli objevit tajemství jeho jídelníčku. Ed si objednal několik Hot Dogů s hořčicí a začal se ládovat. Oba dva na sebe chvíli zírali a poté jeden z nich prohlásil: "Přecházím na hořčici".
Nevím jestli mi rozumíte...
Jeden z nich musel být ten šéfkuchař
Já se taky rád zasměju lidem, co evidentně neví co dělají v posilovně, stejně jako lidem co půl roku cvičí se stejnejma ( mizernejma ) váhama a něco k tématu, dneska v posilovně byl ( asi ) na půl rom a napůl číňan, tak 175cm, 75kg, 30% tuk a cvičil snad 20 cviků způsobem 2-3 série po random opakování s váhou nepřesahující 20kg u žádného cviku a nejvíc mě pobavilo, když si vzal pásek k přítahům v předklonu s prázdnou tyčí a druhej týpek co zrovna přišel do posilky mu ho jen tak zabavil a šel dřepovat
Mu budou dávat nějaké prototypy, protože je to vyjde levněji než si platit lidi na kterých můžou testovat a očividně na Jasonovi se už další škoda vzhledem k jeho stavu (fyzickému a duševnímu) poznat nedá
Spousta lidí z něj má prdel, ale na druhou stranu je to frajer, protože si plní vlastně svůj sen, sice nikdy nebude profi nebo co to chtěl být, ale zase si zaténuje se spoustou lidí, jako nedávno, když jsem dával guru ten trénink nohou.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru