Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 132, 133, 134 ... 183, 184, 185  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
raw

PříspěvekZaslal: čt říjen 10, 2013 4:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zztop napsal:
Ivo posing !

posloucham, ze ma neco se zazivanim
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bajkonur

PříspěvekZaslal: čt říjen 10, 2013 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vypadá jak mladej Nick Nolte
Novic

PříspěvekZaslal: pá říjen 11, 2013 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Debil jede přítahy VČ v předklonu, nebo alespoň se to tomuto cviku nejvíc podobá. Na každou stranu si přihodí 60kg, neznatelně se předkloní, dráha pohybu 5-6cm... Takhle odjede 5 sérek, mezi kterými samozřejmě obejde celou posilovnu (ruce 10 cm od těla), při každém kolečku vrhá obdivné pohledy do zrcadla (od pohledu sračka - tohle chování v posilovnách nesnáším, proto ne začátečník, ale sračka...). A co je nejhorší, kotouče nechal naložené na čince a šel se kurvit a třískat s dalším nářadím.
neis

PříspěvekZaslal: pá říjen 11, 2013 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To se nedá nic dělat, když je posilování nejnarcističtější sport co kdy byl. U nás zase chodí borec v minikraťascích na bocích roztrhnutych až ke gumě s vyplandaným tílečkem jako bonus a ty pózy to je děs...
shooter

PříspěvekZaslal: čt listopad 07, 2013 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska jsem po dlouhé době potkal kámoše. Bavili jsme se o mé soutěži a ptá se mě: A budeš odvodňovat že? Říkám jo a on na to: ale ty přece nebereš AS, bez AS tě klepne říkám tak jo

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
strejda.

PříspěvekZaslal: čt listopad 07, 2013 2:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

týjo, dlouho sem nečetl nic tak vtipnýho.
zztop

PříspěvekZaslal: so listopad 16, 2013 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

u nás ve školní posilovně je to někdy opravdu sranda,vždy se rozcvičuju s lehkými jednoručkami dokud necítím ,že partie je připravena na seriózní trénink.. a učitel mi řekne proč se nerozcvičuji na veslovacím stroji, že je to proti základům fyziologie ..pak mi řekne, že bych mohl jít cvičit "mrtvé dřepy". Nebo když jsem cvičil biceps na scotově lavici s jednoručkou (každou ruku zvlášť) ,tak přišel a řekl mi ,proč cvičím každou ruku zvlášť a proč to necvičím na stroji, ať jdu ke stroji ,že dělat to s jednoručkama je velmi nebezpečné,mohl bych si vykloubit ruku. Tam mám prej fixaci. Při rozpažkách mi zase řekne, ať jdu na peck deck, že takhle si můžu natrhnou sval. Když jsem při tlacích dojel sérii s velkou vahou, že už jsem nebyl schopen se s tím posadit, tak to opatrně odhodím do boku a on hned přiletí ,at se uklidním, že je to opravdu rána a něco takového ještě nezažil. Vrcholem toho všeho je ještě vemi motivujicí plakát u vchodu do posilovny na nějaký creatin nebo podobnou neúčinnou sračku. A podle řečí, které proslýcham je tato proměna s tímto doplňkem opravdu možná :D Kamarád kamaráda vyzkoušel..znáte to ;)
tezzy196

PříspěvekZaslal: so listopad 16, 2013 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevim jestli je to v ramci telocviku nebo ne, ale v tomhle pripade bych si nechal vystavit uvolneni z hodin a nebo chodit cvicit nekam jinam. By me jeblo aby na me dohlizel takovyhle expert.
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: so listopad 16, 2013 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tu sracku chci, esi ze me za 17 tejdnů udělá kultíka (jak z pána na fotce)
raw

PříspěvekZaslal: so listopad 16, 2013 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vsichni telocvikari jsou zasrani idioti... na zakladce i stredni sem se setkal jen s kokotama co si mysleli jak vsemu nerozumi kdyz umi posrany kotrmelec, nebo premet. A kazdy umel pouzit jen jedno slovo pro sval - bicak. Nejlepsi jak nam jednou ukazovali cviceni ve skolnim fitku. Sem se u toho malem pocural od smichu. Bradla na bricho. Triceps kladka na biceps a kozy:D

Nebo si pamatuji vetu: jdeme otestovat silu paži a delali sme shyby na siroko na pocet opakovani. Vysvetlujte pak staremu chujovy, ze tam jde prevazne o svaly zad a vytrvalostni silu.
zztop

PříspěvekZaslal: so listopad 16, 2013 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

s těma shybama máš naprostou pravdu, to samé jsem měl na střední :) měnit si tělocvikáře nebudu,vyhovuje mi to časově, ale pro jeho radost si teď dávám na začátek veslování.. abych nebyl za černou ovci ve skupince a jako jediný nešel hned k činkám. Nebo jednou jsem jedl banán v šatně a on jak to viděl z dálky, tak přišel a zas dělal chytrého, že banán je dobrý zdroj cukrů, že to je dobrý nápad si ho dávat, že mě chválí..atd Nebo se mi vybavuje ,že když jsem končil trénik, jako jediný jsem jel břicho (zkracovačky na rovné lavičce) a on těm ostatním řekl ať taky nezapomenou břicho, že tam je fúra strojů na procvičení břicha..pak přišel a prý jaký to má význam, že zvedám jenom hlavu..že sedy lehy jsou lepší.. (nebo můžu ke stroji-na co tam asi jsou) /opravdu si tam připadám jako někde v kameňáku a i ten učitel vypadá a mluví jak Václav Vydra

Naposledy upravil zztop dne so listopad 16, 2013 3:03 pm, celkově upraveno 2 krát
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: so listopad 16, 2013 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Osobně mi vadí málo lidí - s tělocvikáři mám ale také problém.
Freimen

PříspěvekZaslal: so listopad 16, 2013 2:52 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

přidávám se do klubu, tělocvikáři na základce a na gymplu to byla kapitola sama pro sebe, často vousy s aurou bývalých vrcholových sportovců sedící v teplákovkách s unuděným výrazem a spoustou chytrých řečí jinak nedávno tu bylo to video "mr. těplákovka", nemáte to někdo, to bylo bomba
Pete_GSG

PříspěvekZaslal: so listopad 16, 2013 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to já měl na tělocvikáře štěstí. Na střední jsme měli učitele, který učil občanku/tělák a do toho podnikal, takže nějaká škola mu byla dost u pr****. Takže jeho komunikace s náma se většinou omezila na dáme fotbal/floorballl případně: "Hoši klíííd", když jsme se začali těma hokejkama už fakt hodně řezat :D

No a ještě jako malý špunt jsem chodili do jednoho takového sportovního oddílu, který spadal pod Baník a byla to snad nějaká odnož Sokola? Chodilo tam jen pár děcek a cvičil nás takový starší pán, kterému jsme říkali krůťa.

Vždycky jsme jeli třeba šplh na tyči, lanech, házení balónem do dálky, stojky, skákání přes kozu, skoky snožmo přes lavičku, různé věci s žebřinama, běhání sprintů, člunkových běhů, kliky a na konec se dorazili floorballem.

Jen když jsme se flákali, tak nás třeba tahal za kotlety, ucho nebo nám když jsme chodili jako krabi šlapal trochu na prsty.
Dneska by to rodiče brali asi jako týrání jejich nebohých dítek

Ale ten člověk to dělal snad zdarman ebo za nějakou minimální almužnu, dal mi dobrý základ a přivedl mě ke sportu. Díky mu za to.
finte

PříspěvekZaslal: so listopad 16, 2013 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Typek na bicak: scottovka stroj, stridave zdvihy, kladivove zdvihy a aby toho nebylo malo tak tam jebne scotta s EZ....

Jak na schval si zapomenu sluchatka a co neslysim typek radil klukovi ktery mel 50 kg i s posteli v zivote snad neslyšel slovo sport a najednou se objevil v posilovne: nikdy necvic bic a tric ve stejny den, kdyz pojedes triceps pak budes slabsi na biceps vždycky jezdi ramena a triceps jak ja, jezdi to to a to.
... chtelo se mi brecet a bylo mi lito i toho kluka ze narazil na takového mentala jinak ten chlap ma srandovni X kladky na prsa kdy si stoupne o 2 metry do predu predkloni se (div ze nesedre ksichtem koberec) samozrejme nalozeno na max...

a dalších xx lidi co si kur** zdravi u mt, drepu atd...

Jinak pred rokem dva kamosi byli na benchi a jeden ho "jistil" jen do te doby nez se po leve strane objevila buchta a zacla v predklonu rozpazovat, tanga venku pulka prdele taky a kamos priskrceny na benchi, ten pohled na ne pres celou posku k nezaplaceni, jasne neni to sranda, ale ten pohled...

Typek nalozeny kotel na mt a v pulce tahu se zastavil a zacal sebou skubat a trhat at to da asi po 10 sekundovem boji to zdolal ale vypadalo to hrozne komicky a zacal rvat na pul posky jooo osobaaak...doufam ze se bude tak radovat az bude vypadat jak quassimodo.....

Typek shakerujici 5 minut v satne jeden protein??? Neskutecny nervy...

Cvik na trapezy proc u toho vubec zvedat ramena zejo?? Zaklonit hlavu a zvednout je o 1mm i tohle vidim casto od 2 expertů. ...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 132, 133, 134 ... 183, 184, 185  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: