|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
GodlikeX
|
Zaslal: út prosinec 24, 2013 2:58 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | klik na jedne ruce neudelam a shyb se zatezi.. no s desitkou jednoruckou bych asi par dal, vypadam snad ze to s cvicenim neberu vazne ? strcte si takove kecy doprdele jakmile nekdo nesplnuje nejake vase radoby kriterie tak malem nepatri do sveta cvicencu, uvedomte si ze kdyz nekdo cvici ciste na svaly tak ma takove veci absolutne na haku |
souhlas
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: út prosinec 24, 2013 3:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: út prosinec 24, 2013 3:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: út prosinec 24, 2013 3:12 pm Předmět: |
|
|
Zajímalo by mě k čemu jsou takové ty kreace provedení kliku, zrovna včera jsem byl v posilovne a byli tam kluci cca stejně staří jako já. Kromě toho, že se na mě pořád dívali, což mě dost znervoznovalo, jsem se na konci tréningu hrudníku šel lehce napumpovat klikama a hned tam začali po mě dělat ruzne kliky u kterých poskakovali, rozpažovali rukama pod. Myslel jsem, že když pro někoho jsou kliky lehké tak si přidá zátěž nebo to dělá na jedné ruce.
Zlepšuje tenhle styl kliku nějak dynamiku nebo tak něco?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: út prosinec 24, 2013 3:17 pm Předmět: |
|
|
Tak každej cvičí z jinýho důvodu žejo, ale nevěřím že by třeba kubaz nedal pár shybu se zátěží... dyť to je takovej základní cvik, který cvičí snad i kulturisti ne? Navíc sílu na to musíš mít. Nikdo nechce abys dělal planche apod.
Tady jsou všichni tak háklivý na všechno
Naposledy upravil Riku dne út prosinec 24, 2013 3:19 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: út prosinec 24, 2013 3:18 pm Předmět: |
|
|
Obecně vzato je klik na jedné ruce k ničemu...stejně jako 40 cm přes biceps...stejně jako dřepnout tříkilo nebo uběhnout maraton :-)
takže mír a každý ať si dělá, co ho baví _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: út prosinec 24, 2013 3:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: út prosinec 24, 2013 3:42 pm Předmět: |
|
|
tak na lekci shybu uz tady vazne nemusim byt , to uz mam taky par let za sebou..
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út prosinec 24, 2013 3:46 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | tak na lekci shybu uz tady vazne nemusim byt , to uz mam taky par let za sebou.. |
verim, ze ty treba ne, ale jsou mezi nami taci, co mezi vychozi a koncovou pozici dokazi predvest vazne hodne zajimave divadlo!
apropos, jisty Milan suchy delal pri 115kilech 10-12 cistych opacek s dvackou na opasku _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|