Evidentně nemá nikoho kdo by ho jistil, tak řekl "Milanovi"
_________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
On tvrdi, ze plavanim, se zhubnout neda, coz uz jsem take slysel, ale rozhodne s tim nesouhlasim, protoze v dobe, kdy jsem hodne intenzivne a pravidelne plavaval, jsem zral jak tank a hubl jsem jako nikdy Ten vydej byl obrovsky a ta to, ze je teplota vody nizsi, podle me nema zadny markatni vliv. On tu ale dokonce trochu nestastne tvrdi, ze plavanim se pribira tuk. Omg
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Ty ho máš koukám pěkně v hlavě...proč ho furt řešíš?
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Taky nechapu, proc na to koukas... z toho cloveka jeste nevypadlo nic zajimavyho (ale je fakt, ze sem ho zvladl poslouchat jen asi 10 minut).
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Nevim proc, strsne me irituji ty jeho kecy,jeho projev a celkove mne lezi v zaludku Nemuzu za to, ale ok , zkusim to v sobe potlacit
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
On tvrdi, ze plavanim, se zhubnout neda, coz uz jsem take slysel, ale rozhodne s tim nesouhlasim, protoze v dobe, kdy jsem hodne intenzivne a pravidelne plavaval, jsem zral jak tank a hubl jsem jako nikdy Ten vydej byl obrovsky a ta to, ze je teplota vody nizsi, podle me nema zadny markatni vliv. On tu ale dokonce trochu nestastne tvrdi, ze plavanim se pribira tuk. Omg
Však se podívej na velryby, celou dobu plavou a jak jsou tlusté
Pobytem ve studené vodě se tělo adaptuje a má snahu nabírat podkožní tuk. Což znamená, že z hlediska samotného hubnutí jsou lepší sporty, ale uvážíme-li vliv plavání na záda a klouby (a problémy které většina populace s nimi má), nemá cenu ho omezovat.
Zaslal: út leden 14, 2014 5:36 pm Předmět: Termogeneze
Mablung napsal:
Draper napsal:
10:20
Pobytem ve studené vodě se tělo adaptuje a má snahu nabírat podkožní tuk. Což znamená, že z hlediska samotného hubnutí jsou lepší sporty, ale uvážíme-li vliv plavání na záda a klouby (a problémy které většina populace s nimi má), nemá cenu ho omezovat.
Myslím, že takhle zobecňovat se někdy nevyplácí, protože to může být zavádějící a dokonce chybné..adaptace organismu na chlad probíhá několika způsoby.....jako protiváhu lze uvést, že eskymáci, kteří se adaptovali mají o 25 % větší klidový metabolismus, stejně podkožního tuku jako běžný člověk apod. ....spíše někteří lidé dálkoví plavci třeba preferují být trochu tělnatější....aby bylo z čeho vytvářet energii - teplo - netřesovou termogenezí...ale byla bych hoodně opatrná na ta tvrzení.......že plaváním ve vodě nezhubneš....ve vodě v bazénu 26 a více často? navíc už pojem hubnutí je zavádějící....podstatný je tvar a materiál...odkaz jsem hodit nemůžu, mám málo příspěvků...ale na i-netu je toho dost odbornějšího....
Já když plavala na bazéně, který měl kolem 30, tak se to nedalo už..jiné vlastnosti vody, nepříjemné, unavující...stejně jako když jsem hodinu plavala v 17 v obyč. plavkách, taky nepříjemné.....takže bazénu bych se vůbec neobávala, že si tím kdokoliv nemůže zlepšit tvary - břicho, prsa, záda, ramena, paže, nohy, .... a další aspekty fyzické kondice...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru