Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 150, 151, 152 ... 183, 184, 185  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Kocik™

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejnebezpečnější mi na tom přijde to, že se v tom lidi vzhlídnou, a pak s činkama mlátěj zrovna tak
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Drapere, co přesně ti přijde vysloveně nebezpečný? Je tam sice tuna cheatingu, ale mě to zase jako takový zvěrstvo nepřijde. Mě snad jako nejhorší přijde to odebírání a hlavně vracení činky při tlacích na ramena, to je trošku kaskadérskej výkon to házet zpátky do toho stojanu a doufat že se trefí teda.

Ja teda nevim, ale jednak mne to pripada docela nesetrne k zadum, protoze pri tom silenem cheatingu si hodne pomahaji zadam a jednak by se bal, ze si neco urvu, protoze pri tech skubavych pohybech a jeste s pomerne velkou zatezi nad tou cinkou ztracim kontrolu. I kdyz samozrejme je to trochu neco jineho u zkusenych cvicencu a u zacatecniku ci mirne pokrocilych
Lunreal

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zranění občas bývají, ale přijde mi že mnohem míň i přes jejich cheating než my tady na foru :D
Novic

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 10:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nepřijde mi to divný. Takoví golemové, kteří jsou prosypaní různými srač*ami všeho druhu (pouze konstatuji, aby to zas nějaký trdlo nepochopilo jako urážku či co), musí mít tu tělesnou schránku vážně odolnou...
yura

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 10:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:
Tusim, ze rustak a testak jsou podavany standardne po uspesne chemoterapii, aby se telo sebralo a podporil se rust, v ramci rekonvalescence, tim spis pokud je lecba uspesna a u takhle mladeho cloveka. Natural uz jen z tohohle duvodu byt asi nemuze , ale sere pes. Vetsina z nas by takovou formu neudelala ani kdyby do sebe rvala suseny jednorozce. Navic chemo neni jako kdyz si date o odmerku Asaultu navic, takze klobouk dolu ze to jeho telo zvladlo a on prekonal tuhle zkurvenou nemoc, na nicem dalsim ani moc nezalezi.

Jak tu zaznelo, resit na fitness/bodybuilding foru, kdo je natural a kdo ne je teply. To, ze jsi natural neni omluva pro to jak vypadas :D

Zajimava uvaha hlavne lidi co vubec netusi jak AS funguji v lidskem tele, ze kdyz nekdo sype, tak za dalsich 10 let uz z nej neni natural. "Dam si jednu kuru, naberu 10kg svalu a pak to budu jen udrzovat" To si jako myslis, ze kdyz nekdo sype a pak se na to vysere, ze za rok mu to furt koluje v tele a furt je jako nasypanej nadclovek? Nebo mu to nejak zmeni DNA a sila a svaly uz dotycnymu zustanou? Prober se...
by PeITeeR

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 11:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kamos mi poslal na vocáp zajimavy video (:
Turakam

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 11:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

keby som natáčal dennodenne, čo vídam, tak by mi ani pamäťovka nestačila, ver, že toto bol síce úsmevný, no slabý odvar
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 11:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
CIZOPASNIK napsal:
Drapere, co přesně ti přijde vysloveně nebezpečný? Je tam sice tuna cheatingu, ale mě to zase jako takový zvěrstvo nepřijde. Mě snad jako nejhorší přijde to odebírání a hlavně vracení činky při tlacích na ramena, to je trošku kaskadérskej výkon to házet zpátky do toho stojanu a doufat že se trefí teda.

Ja teda nevim, ale jednak mne to pripada docela nesetrne k zadum, protoze pri tom silenem cheatingu si hodne pomahaji zadam a jednak by se bal, ze si neco urvu, protoze pri tech skubavych pohybech a jeste s pomerne velkou zatezi nad tou cinkou ztracim kontrolu. I kdyz samozrejme je to trochu neco jineho u zkusenych cvicencu a u zacatecniku ci mirne pokrocilych
Přesně tohle jsem si u toho videa také říkal. Třeba to předpažování s jednoručkama musí být na záda slušný nápor.
by PeITeeR

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 11:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
keby som natáčal dennodenne, čo vídam, tak by mi ani pamäťovka nestačila, ver, že toto bol síce úsmevný, no slabý odvar
To rozhodne nepopiram :D Ja bych to asi nedal, nekoho takhle natacet.
drlift_

PříspěvekZaslal: pá únor 07, 2014 7:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:
Tusim, ze rustak a testak jsou podavany standardne po uspesne chemoterapii, aby se telo sebralo a podporil se rust, v ramci rekonvalescence, tim spis pokud je lecba uspesna a u takhle mladeho cloveka. Natural uz jen z tohohle duvodu byt asi nemuze, ale sere pes. Vetsina z nas by takovou formu neudelala ani kdyby do sebe rvala suseny jednorozce. Navic chemo neni jako kdyz si date o odmerku Asaultu navic, takze klobouk dolu ze to jeho telo zvladlo a on prekonal tuhle zkurvenou nemoc, na nicem dalsim ani moc nezalezi.

No nevim, rustak snad sanci na rakovinove bujeni dost vyrazne zvysuje.... Bracha si tim prosel kdyz mu bylo 16 a ze by mu davali rustak a testak si tedy nepamatuju.

Mne by teda prisel jako totalni blazen, pokud by do sebe neco ladoval po tom cim si prosel. Uz jen proto, ze se rakovina rada vraci ....
Dzousif

PříspěvekZaslal: pá únor 07, 2014 8:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
No nevim, rustak snad sanci na rakovinove bujeni dost vyrazne zvysuje.... Bracha si tim prosel kdyz mu bylo 16 a ze by mu davali rustak a testak si tedy nepamatuju.

Mne by teda prisel jako totalni blazen, pokud by do sebe neco ladoval po tom cim si prosel. Uz jen proto, ze se rakovina rada vraci ....

Jo, po chemu a radioterapii se standardně používají růstové faktory pro krvetvorbu - tzv. CSF (colony stimulating faktory) - když léčba zničí kostní dřeň a je potřeba obnovit krvetvorbu. O růstovým hormonu nebo testosteronu rutinně užívaným v onkologii jsem neslyšel (jsem internista, ale stáž na onkologii mám za sebou)
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá únor 07, 2014 8:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

yura napsal:
Olejnas napsal:
Tusim, ze rustak a testak jsou podavany standardne po uspesne chemoterapii, aby se telo sebralo a podporil se rust, v ramci rekonvalescence, tim spis pokud je lecba uspesna a u takhle mladeho cloveka. Natural uz jen z tohohle duvodu byt asi nemuze , ale sere pes. Vetsina z nas by takovou formu neudelala ani kdyby do sebe rvala suseny jednorozce. Navic chemo neni jako kdyz si date o odmerku Asaultu navic, takze klobouk dolu ze to jeho telo zvladlo a on prekonal tuhle zkurvenou nemoc, na nicem dalsim ani moc nezalezi.

Jak tu zaznelo, resit na fitness/bodybuilding foru, kdo je natural a kdo ne je teply. To, ze jsi natural neni omluva pro to jak vypadas :D

Zajimava uvaha hlavne lidi co vubec netusi jak AS funguji v lidskem tele, ze kdyz nekdo sype, tak za dalsich 10 let uz z nej neni natural. "Dam si jednu kuru, naberu 10kg svalu a pak to budu jen udrzovat" To si jako myslis, ze kdyz nekdo sype a pak se na to vysere, ze za rok mu to furt koluje v tele a furt je jako nasypanej nadclovek? Nebo mu to nejak zmeni DNA a sila a svaly uz dotycnymu zustanou? Prober se...

Ty se prober...
Naturál je ten, který si nikdy nic nevezme, jakmile si něco vezmeš : včera, minulej rok, už bys o sobě neměl tvrdit, že si naturál.

Jinak je jasný, že ty látky po nějaké době z těla zmiznou...
Olejnas

PříspěvekZaslal: pá únor 07, 2014 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

yura napsal:

Vyborny, ale na co konkretne reagujes? Co z toho o cem mluvis jsem napsal? Ja o voze ty o koze, takze trochu sebereflexe...
Dzousif napsal:

Jo, po chemu a radioterapii se standardně používají růstové faktory pro krvetvorbu - tzv. CSF (colony stimulating faktory) - když léčba zničí kostní dřeň a je potřeba obnovit krvetvorbu. O růstovým hormonu nebo testosteronu rutinně užívaným v onkologii jsem neslyšel (jsem internista, ale stáž na onkologii mám za sebou)

Hadat se nechci ale GH, nebo STH se pouzivaji bezne (google), s tim testakem jsem si asi malinko spatne vylozil, co jsem cetl v diskusi o tomhle klucinovi (slabsi anglictina, eh), samozrejme jako lekar o tom vis vic, tim spis se nehadam
Dzousif

PříspěvekZaslal: pá únor 07, 2014 10:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele somatotropin (STH) se u dospělých používá pouze v léčbě prokázanýho těžkýho deficitu (nejčastěji kvůli nejrůznějším poškození hypofýzy - traumata, vyoperovanej nádor atd.), a je kontraindikovanej u nádorových onemocnění (jako nějaká odléčená malignita jinde) - mohl by provokovat toho raka, ať zase začne bujet.
Bara

PříspěvekZaslal: pá únor 07, 2014 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dzousif napsal:
citace:

pro léčku rakovin a HIV se nasazoval úspěšně Oxandrolone a to ve velmi vysokých dávkách po dlouhou dobu.Výsledky byly výborné,nicméně když lidstvo ve své nezměrné moudrosti začalo AS likvidovat,šlo i toto do háje.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 150, 151, 152 ... 183, 184, 185  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: