_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Sice to asi nejsou potrhane svaly , jak je psano v popisu obrazku, ale jen popraskane cevky, ale i tak docela nepekne
Vtedy, keď sa mu toto stalo žiadny sveťák neprekonal, ten pokus, kde to skúšal bol už podľa predchádzajúceho dosť nad jeho sily v ten deň, veľká smola s tým zranením, riadne si všetko potrhal, pekne dlho mu trvalo dať sa opäť ako-tak dokopy.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
docela narachly typek jel mrtvoly a asi si zapomněl opasek. nahradil ho ručníkem na uzel:D a zřejmě nechal doma u magnezko tak si spocene dlaně otřel o zeď (ne poprvé a ne první podle toho jak je osrana...) což uz teda považuju opravdu za drzost oproti tomu ručníku který je jeho věc.
pak klasika, borec s cinkou schovanou fo ručníku, na ní dva kotouče na každé straně a čtvrtdrepy s kolenama někde až u zrcadla.
jo jinak toho s ručníkem místo opasku bych nechtel nasrat:D
ehm, ja používam stenu miesto magnézka už celé roky, celú som ju poamly vyhladil heh, ale zas je to v tmavej chodbe a nikoho to netankuje, plus to nijako neovplyvnilo vzhľad
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
To je celkem normal. Tuhle jsem nemel magnezko, tak jsem si dokonce kus zdi odloupnul a rozdrolil v rukach :D
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
tak tohle zas není sklepní cinkarna, je to normální fitko, tak bych očekával inteligentní chování. chtěl bych vidět jak si omatlavate doma zdi...
ved práve preto necvičíš doma, či ty sa správaš rovnako? Aj po sebe povysávaš a utrieš prach potom na cestou aj smeti vyhodíš, dúfam, či?
"Conor Bless"
není vůbec důvod turakame abys to hrál na blbečka. existuje určitý soubor slušného chování, jako např. že neposkozujes cizí věci. a ano, chovám se ve fitku jako doma. Uklidim po sobě koutouce apod. a určitě neopatlavam zdi jen abych udržel činku na kterou nemám sílu. moje chyba že sem debil a zapomněl si magnezko a teď mi to klouže.
Ale aby hezké fitko, které vychází vstříc lidem s cenou a vlastním pitím apod. mělo.opatlane zdi jako od děti v mateřské školce, tak to sorry...
není vůbec důvod turakame abys to hrál na blbečka. existuje určitý soubor slušného chování, jako např. že neposkozujes cizí věci. a ano, chovám se ve fitku jako doma. Uklidim po sobě koutouce apod. a určitě neopatlavam zdi jen abych udržel činku na kterou nemám sílu. moje chyba že sem debil a zapomněl si magnezko a teď mi to klouže.
Ale aby hezké fitko, které vychází vstříc lidem s cenou a vlastním pitím apod. mělo.opatlane zdi jako od děti v mateřské školce, tak to sorry...
ale kto tvrdí, že ja budem opatlávať stenu v dákom nóbl fitku, tu v našom to robím práve preto, lebo mi, naopak, magnézko, zakázali, tak na, zas mne ozaj nemusíš dávať lekcie slušného chovania, som ten posledný, čo by to potreboval
"Conor Bless"
Už jen vstup do nóbl fitka je chyba sama sebou.
Když tam není povolené magnézko, nemůžeš si najít posilovnu pro chlapy?
...když v šatně potkáš důchodce, to je děsný den..
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru