Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 180, 181, 182, 183, 184, 185  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Olejnas

PříspěvekZaslal: pá září 09, 2016 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jezis borci, Prygl je recesisticka stranka. Podobny clanek jde napsat na kohokoliv, kolobzkare, pejskare, taxikare. Trosku nadhledu...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
JPS1

PříspěvekZaslal: po září 12, 2016 9:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ok, tak dál. asi jsem nějak moc vnímavý vůči okolí.
Sobota ráno. Asi to měl být nějaký core trening, nebo co, ale vypadalo to jako když obrátíte chrobáka na záda ..
bokem o loket na lavičce každou nohu na jednom míči. Zběsilá snaha nespadnout a po každé "serii" nějaká ta kurva nebo píča, příp. prdel.. hrozná dřina, frajer ohnutej, bez nejmenší formy, ale prostě drsňák.
Bavil bych se, kdyby do těch balonů pak nekopal a neházel činky na zem zvýšky. Jasně a kladky je také potřeba pustit v polovině zdvihu aby všem došlo kolik tam bylo..
JPS1

PříspěvekZaslal: čt září 15, 2016 7:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jsem citlivka, už je to tak.
Uprostřed šatny nahej chlap a čte si noviny. Každej kdo jde dovnitř musí projít těsně kolem..
naštěstí žádnej gaycontact jak by řekl Decarabas..
Berserk_Grom

PříspěvekZaslal: čt září 15, 2016 8:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

JPS1 napsal:
jsem citlivka, už je to tak.
Uprostřed šatny nahej chlap a čte si noviny. Každej kdo jde dovnitř musí projít těsně kolem..
naštěstí žádnej gaycontact jak by řekl Decarabas..

A bol aj stary? Co si ja vsimam, taketo veci vzdy stari robia, jednoducho to maju v pici :D
JPS1

PříspěvekZaslal: čt září 15, 2016 9:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

právě! starý a moooc chlupatý..
a holky žádný,, asi chodím špatnejma dveřma.
Bombay

PříspěvekZaslal: čt září 15, 2016 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já teda na vojně nikdy nebyl, ale přijde mi, že dneska jsou kluci dost hákliví na jiné chlapy.

Myšleno tak, že kdyby byla půlka dnešních mladých nucena bydlet na baráku s dvěma stama dalších maníků, společné sprchy, pár hajzlíků, deset lidí na pokoji, tak to psychicky nerozchodí.

Starý ujo to holt měl v píči, jak se píše výše.
JPS1

PříspěvekZaslal: čt září 15, 2016 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak na vojně jsem byl a to ještě žádný takovýhle šamponi a metrouši jako teď nebyli, nebo ne u nás.asi by s tím měli fakt problém..
Nemám problém potkat v šatně naháče. taky se převlíkám - navíc jsem v šatně nejhezčí - ale takhle exhibovat?
Berserk_Grom

PříspěvekZaslal: čt září 15, 2016 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
Já teda na vojně nikdy nebyl, ale přijde mi, že dneska jsou kluci dost hákliví na jiné chlapy.

Myšleno tak, že kdyby byla půlka dnešních mladých nucena bydlet na baráku s dvěma stama dalších maníků, společné sprchy, pár hajzlíků, deset lidí na pokoji, tak to psychicky nerozchodí.

Starý ujo to holt měl v píči, jak se píše výše.

minule sa taky tlsty chlpaty dedo prehol a videl som mu jeho scvrkle vraskave chlpate vajca, to nemusim :D
dogeatdog

PříspěvekZaslal: ne září 18, 2016 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pripadam si fakt jako magor - zacinam sam sebe podezrivat, ze neco delam spatne, protoze zazitek s tlustym hejhulou dnes prodelal resuscitaci.
POLOPRAZDNE fitko v byvale hale, prostoru jako krava.
Lezim, jedu si tezke tlaky s jednoruckama, posloucham nezne romanticky hardcore, a nahle pocit vetru, rikam si "asi zapli ventilator..?"
Hovno.
Padesatikilovej typek si v tom prazdnym fitku stoupne TESNE VEDLE ME a zacne si ukrutne soustredene rozehrivat ramena kraulovym krouzenim, bedive se pozorujic v zrcadle.
A takhle je buzik nalepenej na moji lavicku dalsich deset minut, kdyz odcvicim serii malem ho sejmu, kdyz prichazim malem ho sejmu (mezi seriema jsem zvyklej chodit), kdyz cvicim tak si hraje na ventilator.

Seru na to, zacnu do fitka chodit s motorovou pilou na zadech a s maskou, snad to zabere.
JPS1

PříspěvekZaslal: po září 19, 2016 7:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nezabere. Tihle se nenechají odradit.
Sobota ráno. nikde nikdo, já u železa. Přijde chlap, už starší jak jinak. Kraťoučký trenčičky, nemít pindíka 5cm, MUSEL by viset ven.. Bosu, Balon, poloha převráceného brouka, chytání balancu, jednou rukou o zem nebo stroj, druhou 5kg jednoručka nevímco.. a hekání, funění, padání, kuravpíčaprdel, všechno to tam nechal, do míče kopnul a šel na tlaky na ramena, pár opakování v 20% rozsahu a jdu si pryč, koutouče tam nechám aby bylo jasný, že tady BYL borec.
Nemám povahu ani postavu někoho kárat, míč jsem uklidil..
JPS1

PříspěvekZaslal: pá září 30, 2016 7:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hele, u vás nikdo nic divnýho nedělá? Dnes si chlap v šatně vytáhnul fén a začal si fénovat boty
dogeatdog

PříspěvekZaslal: so říjen 15, 2016 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neni nad to sam ze sebe udelat okurku.
Uz jste to nekdy zazili?

Po delsi dobe jsem vytahnul pre-workout yperit, ze se trochu nabudim pred trenalem. Podle navodu 30 minut predem, fajn, do fitka autem patnact minut... kop to do sebe, taska s vecma do kufru, ruzovy svet.
Jenze je sobota a polovina namesticek ve Francii je uzavrena a neprujezdna, protoze trhy zeano a me to blbovi nedoslo.

Takze po pul hodine furt v aute na pul cesty, nasranej a naspeedovanej, do toho me sport tester zvesela povzbuzuje, ze mam tepovku 130 takze "good job, keep going!", no nez jsem prijel do fitka tak uplne vystavenej idiot jsem vypadl z auta
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: pá listopad 18, 2016 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera u nás ve fitku, čtyři kluci tak patnáct stojí na baru ve frontě za sebou. První říká ...jeden čokoládovej protein. Holka na baru mu ho namíchá. Druhej postoupí a řekne... to samý. Stejnej příběh. Postoupí třetí a řekne ... to samý. Čtvrtej čeká v řadě a mlčí, tak se ho obsluha zeptá, ty si dáš taky... jo ... říkám si, to sakra nemůžou říct všichni najednou že si daj čtyři proteiny, poprosit, poděkovat ... mluvit v celejch větách ?? Jdu dolů na tatami, když se vracím jdu si chvíli sednout na bar a povídám se známejma, za chvíli se objeví a vrací půllitry. Ptám, se to jsou ještě tady? A ona, jo si to vzali a šli s tím cvičit, to je ale přece nesmysl ne? ... Příště jim asi budu muset vysvětlit, že když už chtějí utrácet kapesný za protein, tak ať si ho dají aspoň po tréninku a ne že to ucucavají během posilování ?!
Berserk_Grom

PříspěvekZaslal: pá listopad 18, 2016 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co je smesny na protaku pred treninkem jako?
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: so listopad 19, 2016 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Berserk_Grom napsal:
co je smesny na protaku pred treninkem jako?

Kde píšu něco o směšnosti? Popíjet v průběhu tréninku protein podle mě byla u těhle kluků hloupost z neznalosti/nezkušenosti.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 180, 181, 182, 183, 184, 185  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: