|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lunreal

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 6:54 pm Předmět: |
|
|
Stejna demence mi prijde drtit ty rambovy kapky aby ho to pak tyden bolelo a on si jeste mysli ze to roste... _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
r@mbo

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 7:11 pm Předmět: |
|
|
| r@mbo napsal: | tak to si piš - nemám foťák abych to vyfotil, nemám metr abych to změřil ale pocitově: kyne to jako kráva |
A teď pravda: nevyrosly ani o 0,5cm. Promiň, že jsem tě zklamal, ale život je krutý. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
r@mbo

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá leden 06, 2012 8:15 pm Předmět: |
|
|
| r@mbo napsal: | ba ne - rostou, rostou a ještě maj velkou rezervu a potenciál - není všemu konec |
žejo, ráno to bude už na první soutěž v kulturistice
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 8:53 pm Předmět: |
|
|
Tady někdo ještě neví, že je to vtip?
|
|
| nahoru |
|
 |
r@mbo

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 8:53 pm Předmět: |
|
|
no to zas ne, plážovou (chcete-li soutěžní) formu mám přesně naplánovanou na měsíc srpen, kdy bude také probíhat finální rýsovačka / zkvalitňovačka
do té doby mě ještě čekají celkem 4 objemové fáze a jedna zkvalitňovačka uprostřed - tolik k misi Hajzelhof
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 8:59 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Tady někdo ještě neví, že je to vtip? |
Bohuzel asi ne, Koudy rikal ze je to stejny pako i v realu... _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
r@mbo

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 9:05 pm Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | Johncreasy napsal: | | Tady někdo ještě neví, že je to vtip? |
Bohuzel asi ne, Koudy rikal ze je to stejny pako i v realu... |
já s Koudym žádný real neprovozoval
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 9:08 pm Předmět: |
|
|
Aspoň že nás nechce jako popshoit všechny trénovat a učit striktní technice upažování v předklonu _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
avanti

|
Zaslal: po leden 09, 2012 4:50 pm Předmět: |
|
|
Anorektička ve fitku ke své otylé kámošce:
"Před posilovnou se musíš najíst. Teď máš hlad co? Měla sis dát hranolky." _________________ "Hubené holky vypadají dobře v šatech, fitness holky vypadají dobře svlečené."
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
avanti

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po leden 09, 2012 5:00 pm Předmět: |
|
|
:D se nesmějte... já furt stagnuju proto, že si nedávám tyhle "nezdravý" a "kalorický věci"....
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po leden 09, 2012 5:10 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | :D se nesmějte... já furt stagnuju proto, že si nedávám tyhle "nezdravý" a "kalorický věci".... |
to je nejaka hlaska, co jsi slysel v posilovne nebo to pises o sobe, ze furt stagnujes? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|