Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 183, 184, 185  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Izman

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Mě ve fitku vadí, když lidi cvičí biceps v kleci, benchpress na rovné na jediné polohovatelné lavici v gymu, když baby cvičí 3 série na legpressu a prokládají to ležíc na legpressu telefonáty a smskami, kdy jim 3 jejich série trvají jak běžných deset sérií někoho jiného a blokují tak přístroje.

Kecas :D u nas ve fitku je ve vetsim zastoupeni zenske pokoleni a musim rict ze ty baby drou 2x usilovneji nez chlapi (respektive nikdy se mi nestalo ze by zenska okupovala nejaky cviciste a pritom telefonovala teda krome zinenky a tam musim uznat ze mi to vubec nevadi kdyz se tam vali pekna holka a telefonuje :) )
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rachela

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Cvičíš v Nitře ?

U nás je jeden a přes bicepsáře se tam někdy na dřepy ani nedostanu - teda je víc případů že se tam nedostaneu než že bych si tam zacvičil.

Jojo, v bodyworld fitness mlyny. 3 Power Racky, bandy, boardy, kedysi dokonca SS Bar a pritom sa vsetci radsej tlacia pri strojoch a beziacich pasoch.
Raj na zemi.
btw. Niekedy mam pocit, ze ludia tu cast posilky s rackmi pokladaju za miesto na jogu a strecing, lebo to sa tam robi najviac
Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 10:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Izman napsal:
Deadlift napsal:
Mě ve fitku vadí, když lidi cvičí biceps v kleci, benchpress na rovné na jediné polohovatelné lavici v gymu, když baby cvičí 3 série na legpressu a prokládají to ležíc na legpressu telefonáty a smskami, kdy jim 3 jejich série trvají jak běžných deset sérií někoho jiného a blokují tak přístroje.

Kecas :D u nas ve fitku je ve vetsim zastoupeni zenske pokoleni a musim rict ze ty baby drou 2x usilovneji nez chlapi (respektive nikdy se mi nestalo ze by zenska okupovala nejaky cviciste a pritom telefonovala teda krome zinenky a tam musim uznat ze mi to vubec nevadi kdyz se tam vali pekna holka a telefonuje :) )

Bohužel nekecám a ještě čím méně vybavená posilovna a čím starší - tím tam lidi mě se zdá více cvičí. V Goldu tam polovina lidí necvičila vůbec - jen vykecávali s trenéry a protahovali se na balonech ( pokud pominu opačný extrém typu Hájek, Rumler, Kopečná apod.)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 10:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rachela napsal:
Deadlift napsal:
Cvičíš v Nitře ?

U nás je jeden a přes bicepsáře se tam někdy na dřepy ani nedostanu - teda je víc případů že se tam nedostaneu než že bych si tam zacvičil.

Jojo, v bodyworld fitness mlyny. 3 Power Racky, bandy, boardy, kedysi dokonca SS Bar a pritom sa vsetci radsej tlacia pri strojoch a beziacich pasoch.
Raj na zemi.
btw. Niekedy mam pocit, ze ludia tu cast posilky s rackmi pokladaju za miesto na jogu a strecing, lebo to sa tam robi najviac

Tak to z Galanty není tak daleko, ne? Přemýšlel jsem o Trnavě - tam je prý taky slušné fitko. Zkusím někdy tu Nitru.
secret78

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 10:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja som rád za našu kôlňu v škole. Sú tam tri olympijské tyče a dve pódiá, dva stojany, jedna lavička, hrazda a kopec kotúčov. Plus tam majú vzpierači dve svoje činky plne naložené. Ešte sa nám nestalo, že by niekto na niečo čakal.
Draper

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
idoktor: zvládl bys naučit techniku mrtvoly bez toho, aby šla váha o 75% dolů?

Ja do toho lidem moc nekecam, jen nekdy, ale do BG chodi uz dlouho takovy snazivy kluk, hodne hubeny a porad stejny bez progressu, i kdyz je videt, ze se snazi (chyba bude asi ve strave, ale to je jedno...) Vek cca 18, cvici vse - zakladni cviky, celkem pekne, ale z jeho mrtvoly mne vzdy naskakovala husi kuze. Jednou jsem mel nahodou dobrou naladu , tak jsem mu rekl, ze ma strasne kulaty zada (opravdu je mel snad do pulkruhu). Videl jsem zakladni chyby. Zadny set up, proste stupl si k cince a zvedal, hned od prvniho opakovani silene kulaty zada, ale porad tahal a tahal vetsinou 8-10op. Sice tam bylo videt, ze jde pekne i nohama, ale stejne ty zada byly hrozne kulaty, nohy mel skoro prilepene u sebe a jeste k tomu spicky vytocene jaksi divne k sobe a odlepoval paty od zeme a uplne hrozne bylo, ze celou dobu cumel do zeme. Tak jsem mu jen rekl, at, nez zacne, si vzdy zkontroluje zada v zrcadle, at trochu vic rozkroci nohy a neodlepuje paty a hlavne at kouka pred sebe nikdy ne do zeme. Tak malo stacilo a aniz by musel ubirat vahu mel najednou z naprosto otresne techni naprosto precizni, kterou se tam muze chlubit malo kdo. Az me to celkem prekvapilo, jak rychle to pochopil.
Rachela

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Tak to z Galanty není tak daleko, ne? Přemýšlel jsem o Trnavě - tam je prý taky slušné fitko. Zkusím někdy tu Nitru.

Urcite Trnava, sem: http://power-sport.sk/o-ttbarbell
Je to ale sukromne fitko, cize by si asi mal napisat majitelovi, klucik od fitka maju aj miestni lifteri, cize mam pocit, ze sa musis s niekym dohodnut.
Problem je v zime, nekuri (netopi) sa tam a je tam velka zima, neviem, kedy sa do GA dostanes, ale snad na jar :D
Cize ak ti mozem odporucit, TT barbell je podla mna volba cislo jeden, hardcore posilka so skuseymi liftermi, monoliftom, platformmai, prowlerom atd.
A ak nie tam, tak asi sem do NR to bude najlepsie, neolutujes

Inak nepochybujem o tom, ze aj v Galante je nejake fitko
Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V GA jsem každý týden tak PO - ST.
Mrknu na ten odkaz.
Díky moc.

V GA je fitko - občas jsem tam chodil. Asi se tam taky příští týden podívám.
S mýma současnýma výkonama bych byl v takovém hardcore gymu spíš ostuda:o (
e-witch

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 10:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:

Bohužel nekecám a ještě čím méně vybavená posilovna a čím starší - tím tam lidi mě se zdá více cvičí.

... o tom jsem přesvědčená

… zábavný byl jeden starý sokol, co se u nás kdysi objevil … šlachovitý, dobře stavěný týpek, 75let … dokázal zablokovat většinu stanovišť naráz, mezi nimi v uličkách vybudoval „opičí dráhu“ z činek, kotoučů a zbývajících laviček a mezi tím pak lítal rychlostí fretky a předváděl skvělou formu … všichni s úctou sledovali a přemýšleli, jak dlouho mu může trvat, než se vyblbne (či zkolabuje) … zkusila jsem aspoň peck-deck, který neměl na trase, ale po první sérii přiskákal po jedné noze a odrovnal mě dotazem, jak dlouho prý tam ještě budu, že by si rád zacvičil
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To na tom fitku, kam chodím v Brně je fajn, že tam se ke stojanu na dřepy nikdo ani nepřiblíží
Izman

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
To na tom fitku, kam chodím v Brně je fajn, že tam se ke stojanu na dřepy nikdo ani nepřiblíží

Tak schvalne kam? Union to asi nebude protoze kdyz jsme tam kdysi chodil tak u klece na drepy jsem byl bud jen ja a kdyz uz tam byl nekdo jinej tak to nebyla klec na drepy ale klec na odkladani rucniku pripadne na bicepsove zdvihy. (pak jsme tam ale prestal chodit lidi tam bylo jak sr.... takze byly fronty uuuplne vsude :) jeste mam porad 32 vstupu a pouziju je asi tak za dalsich 15 let : ( )

Deadlift napsal:

Bohužel nekecám a ještě čím méně vybavená posilovna a čím starší - tím tam lidi mě se zdá více cvičí. V Goldu tam polovina lidí necvičila vůbec - jen vykecávali s trenéry a protahovali se na balonech ( pokud pominu opačný extrém typu Hájek, Rumler, Kopečná apod.)

BTW nevim ted momentalne chodim do Stracku na Holandske. Neni to HC busirna ale ja si tam zacvicim absolutne dostatecne (jen by mohli mit trosku vetsi prostory pro cviceni s volnyma vahama). A nevadila by mi tam klec na drepy (multipress neni uplne ono a nechce se mi krast z benche cinku a pak v nem drepovat )
Turakam

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rachela napsal:
Deadlift napsal:
Cvičíš v Nitře ?

Raj na zemi.

Inak aktuálne odtiaľ točil videá pre protein.sk Igor Illées, a výnimočne mi sedeli, bo na nich fakt tvrdo maká, chlapec bude v horizonte rok/dva profík, na to si vsaďte.
Rachela

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jojo, bol som tam, ked odchadzal. Ved on je zo Zamkov, to ma blizko.
A profik tak skoro nebude, kym nezacne sutazit v IFBB, vkuse sa serie vo WABBA ci kde.
Turakam

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nie Miško, tento rok už bude štarovať v sakfst teda v ifbb súťažiach, so ostatnými po sklamaniach skončil, ale tak povyhrával tam čo sa dalo, takže mrzieť ho to nemusí, inak trénuje v Šuranoch hlavne. Hranica juniorov sa posunula, takže kľudne sa môže stať, že pôjde na MS...
Rachela

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak potom mu drzim palce urcite. Paci sa mi, aky je ambiciozny, urcite na profi dosiahne.
A ked sa ti posilka pacila, tak kedy dojdes na trening? :P

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 183, 184, 185  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: