Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 183, 184, 185  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cmtr2©®

PříspěvekZaslal: st leden 18, 2012 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie_one napsal:
marash:

něco tě sere ?

Tak s tim neco udelej a nebreč tady

občas tady ty posty nechapu ...

A já nechápu tyhle.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Luster

PříspěvekZaslal: st leden 18, 2012 12:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jedinej kdo tu breci ses ty arnie a ano tenhle topic je na odlehceni, jestli to nechapes, tak je problem v tobe
koubic

PříspěvekZaslal: st leden 18, 2012 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

demong60

PříspěvekZaslal: st leden 18, 2012 1:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Není to náhodou slavný sendrei team?

nějakou dobu jsem do delty chodil a tohle mě vždycky pobavilo někdy tam předváděli fakt neuvěřitelný věci
Spashett

PříspěvekZaslal: st leden 18, 2012 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

demong60 napsal:
DiamonD123 napsal:
Není to náhodou slavný sendrei team?

nějakou dobu jsem do delty chodil a tohle mě vždycky pobavilo někdy tam předváděli fakt neuvěřitelný věci

z te fotky a tricek jsem pochopil proc sendrei team ale jelikoz nejsem misti tak nevim o co jde. To se jako prihlasis do klubu, narvou na tebe jejich tricko a cvicis "za klub" jo?
demong60

PříspěvekZaslal: st leden 18, 2012 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no je to rodinnej team a musíš pro něj mít příslušnou barvu takže asi nebude sranda se k nim dostat...navíc určitě neberou zelenáče,už to musí za něco stát
Spashett

PříspěvekZaslal: st leden 18, 2012 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V te posledni vete citim horkou pachut ironie
mladej beda

PříspěvekZaslal: st leden 18, 2012 10:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Snad to tu uz nebylo
Spashett

PříspěvekZaslal: čt leden 19, 2012 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tohle videjko shrnulo takovejch 70% vsech predeslych prispevku do jednoho :)) Podle me to musela bejt docela prdel to tocit :))) Nejvic se mi libilo to s tim benchem a pripomnelo mi to, kdyz jsem byl cvicit bez sveho sparinga a jistil me nejakej chlap. a presne jak v tom videu.. rikam ze chci 5 opacek ale mam posledni serii a nejsem si jistej tim poslednim opakovanim ale chci doject serii.. takze prvni opacko v poho sam a 2-5 opakovani jsem pod tou tyci ani nemusel lezet :)) Pan tam poslal 4x mrtvej tah a bylo vymalovano a pak rika: hezky ciste :))

ta druha varianta uz by byla asi drsnejsi nekomu rict 3 opk. a on te primacknul a ze jich pojedes vic, ze na to mas bez ohledu na tvuj vykon, treninkovej plan atd :))

A tedka jsem si vzpomnel na jednu scenku u nas v gymu s benchem. Jedu na kole a koukam na bench lavici. Je tam kluk, ma nalozino asi kolem 100kg +- a jede si svoje v pohode. Bohuzel u nas ve fitku je jeden z benchu pomerne blizko rotopedum, stepperum a podobnejm vecem takze byla otazka casu kdy se neco stane. Holka na stepperu, zvoni ji telefon, tak zastavi, veme telefon a proste se ani nepodiva a sleze z toho stroje a proste zacne couvat jako aby se protahla nebo nevim protoze k tomu ani nedoslo, protoze samozrejme si rozbila drzku tim ze spadla primo na toho kluka co tam jel ten bench. Rana jako svine jak mu zacaly koutouce padat na zem, jelikoz byl linej a nepouzil zarazky, klipsny (neviim jak se tomu odborne rika ale proste aby ti nespadlo zavazi z cinky). Takze hezky vsechno popadalo na jednu stranu a zakonite po prevazi cinky i vsechno na druhou stranu. Nejvetsi peklo ale ta holka... zvedla se, koukla jak mu to vsechno pada s tim ze v ruce porad telefon. A kdyz bylo temer po predstaveni, tim mam na mysli ze bylo videt, ze kluk prezil tak se otocila a bez jedinyho slova si vlezla spatky na ten stepper . Podle me ten kluk musel bejt bud neuveritelnej klidas nebo to proste vubec nepochopil co se stalo... slezl z benche, poskladal vsechny koutouce zpatky do stojanu a proste odesel bez nejaky pohledu na tu holku, bez jedineho slova za to ja cumel jak puk

btw: a tedka me vubec napada. Ja jsem priznivce tech zarazek hlavne na VC ale vubec nevim jestli by ten kluk nedopadl mnohem hur, kdyby tam ty zarazky byly a byly pevne utazeny. Takhle mu to sklouzlo a spadlo coz jasne neni vubec prijemny ale mit tam ty zarazky a prevazit se "hodne"na jednu stranu tak te v tom ta cinka "necha"..tezko rict..
koubic

PříspěvekZaslal: čt leden 19, 2012 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mladej beda napsal:

Snad to tu uz nebylo

dobry video
Turakam

PříspěvekZaslal: čt leden 19, 2012 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, tak to s tou babou to je na diagnózu...
Draper

PříspěvekZaslal: čt leden 19, 2012 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

koubic napsal:

dobry video

Ten borec na pase (ten co nebezi) v case 2:40 vypada uplne jak ty
koubic

PříspěvekZaslal: čt leden 19, 2012 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
koubic napsal:

dobry video

Ten borec na pase (ten co nebezi) v case 2:40 vypada uplne jak ty

hm, a ten vedle nej ses ty kazdej svoji cestou k cili
NlKO

PříspěvekZaslal: pá leden 20, 2012 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mladej beda napsal:

Snad to tu uz nebylo

you're messing with my routine!!!!
Rachela

PříspěvekZaslal: so leden 21, 2012 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 183, 184, 185  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: