Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 183, 184, 185  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st únor 01, 2012 11:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

idoktor napsal:
Z jiného soudku: Viděl jsem borce, který se v šatně omotával potravinovou folií než šel cvičit.
Další ale opravdu velká hloupost jsou fakani v posilovně, kteří se motají pod nohy. A to tam, kde je dětský koutek. Nejhorší je, že se tak jedna baba inspiruje od druhý a když může ona, tak já taky. Rozmáhá se to jako mor. Pak to v posilovně vypadá jak v mateřské školce. Jednou se stane kurva průser a nechci vidět tu matku, jak si jde to svoje děcko vyškrábnout zpod stokilovou činku.

B1F?

Dnes tam byly a já chodil přes celou posilku s jednoručkama a bál sem se, abych to děcko nenabral někde do hlavy. Bylo by KO nejspíš
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: st únor 01, 2012 11:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a já jsem si říkal, že to mám doma nahovno, že můžu při neopatrnosti pochroumat nějakej nábytek starej a jak tak čtu, tak se mám ještě dobře
pavel.hladik

PříspěvekZaslal: čt únor 02, 2012 12:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ty vole nam litat po posilovne urvany decka tak se tam asi zblaznim... nevim jak vy, ale ja si docela potrpim na atmosferu pri treninku a ty haranti to museli sakra kazit....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt únor 02, 2012 6:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co je to za posilovnu kam pustí haranty, resp. kde je na ně odkládací plocha? Fitness Olgy Šípkové? :P
idoktor

PříspěvekZaslal: čt únor 02, 2012 8:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
idoktor napsal:
Z jiného soudku: Viděl jsem borce, který se v šatně omotával potravinovou folií než šel cvičit.
Další ale opravdu velká hloupost jsou fakani v posilovně, kteří se motají pod nohy. A to tam, kde je dětský koutek. Nejhorší je, že se tak jedna baba inspiruje od druhý a když může ona, tak já taky. Rozmáhá se to jako mor. Pak to v posilovně vypadá jak v mateřské školce. Jednou se stane kurva průser a nechci vidět tu matku, jak si jde to svoje děcko vyškrábnout zpod stokilovou činku.

B1F?

Dnes tam byly a já chodil přes celou posilku s jednoručkama a bál sem se, abych to děcko nenabral někde do hlavy. Bylo by KO nejspíš

JO
xCROWx

PříspěvekZaslal: čt únor 02, 2012 8:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

K nám občas někdo s děckem přijde, většinou si je hlídají, případně s nima i cvičí. Ze začátku jsem z toho byl nervózní, teďka je mi to jedno - buď se ty děti zvládnou chovat tak, aby to přežily ve zdraví, nebo si na ně holt někdo odloží činku, nebo se na něco napíchnou (jeden rad leze po stojanech na kotouče), případně vypadnou z okna ...
kuše

PříspěvekZaslal: čt únor 02, 2012 9:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

minulej rok se mi stala jedna věc - chodíval jsem cvičit do jedný rodinný posilky, znáte to - na všechny úsměv, na všechno je času dost (sralo mě třeba 15 minut čekání na klíče, než se recepční uráčila přerušit rozhovor na druhém konci tělocvičny)... jednou tam měli děcko (shodou okolností matkou byla recepční) a když jsem byl jednou pod stokilovým benchem (na mě dost) a rvu tam poslední opakování, dítě mě začne píchat klackem do břicha... nebejt jednoho pána, kterému jsem moc vděčnej, asi bych nepřežil... po dlouhé debatě s majiteli, kteří samozřejmě dali za pravdu mámě toho dítěte, jsem tuhle posilku víckrát nenavštívil... fakt děs!
Petey

PříspěvekZaslal: čt únor 02, 2012 9:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

keby si tu cinku hodil dole decku na hlavu,mohlo byt o blba menej
e-witch

PříspěvekZaslal: čt únor 02, 2012 9:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

... hm, často sice řeším "kam s ním", ale brát dítě do posilovny je podle mne totálně nezodpovědné a bezohledné
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt únor 02, 2012 9:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kuše napsal:
po dlouhé debatě s majiteli, kteří samozřejmě dali za pravdu mámě toho dítěte

COŽE??????!!!!!!!!!
kuše

PříspěvekZaslal: čt únor 02, 2012 9:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

je to smutný, ale je to tak...
pavel.hladik

PříspěvekZaslal: čt únor 02, 2012 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jestli znas nekoho kdo tam cvici tak bud zm*d a udelej jim pekny obrazek :D precejen to zahreje u srdce kdyz jim za tuhle svinarnu seberes par zakazniku :D
cipinek

PříspěvekZaslal: čt únor 02, 2012 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pavel.hladik napsal:
jestli znas nekoho kdo tam cvici tak bud zm*d a udelej jim pekny obrazek :D precejen to zahreje u srdce kdyz jim za tuhle svinarnu seberes par zakazniku :D

ano, tak se na ně musí... , jinak se nikdy nic nezmění...
e-witch

PříspěvekZaslal: čt únor 02, 2012 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

... nebo dodáš ... pár matek
Milan.svk

PříspěvekZaslal: čt únor 02, 2012 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

som tu uplne novy ... ale tato tema, kedze uz 6stym rokom byvam na intrakoch, stoho 3 roky som precvicil (ked som mal 15-17 a teraz cvicim posledneho pol roka, budem mat 21)

ospravedlnte mnoho textu ale bez mnohych zdanlivo zbytocnych detailov by to uz nebolo ono

asi by som mal zacat od seba ako som prveho pol roka siel pondelok - stvrtok iba Hrud+biceps, niekedy dvojfazovo :D postupne som ktomu pridal aj pritahy k brade ...
moje prve pritahy v predklone - vystrete nohy, ohnuty chrbat ze som mal hlavu takmer na urovni kolien, ked to videl kamos tak sa ma ujal a vsetko mi vysvetlil, zaco som mu dodnes vdacny, odvtedy som poctivo cvicil cele telo a taktiez drepy,

- mam aj par prihod, kedze na intraku je posilovanie spolocneska udalost kam chodia takmer vsetci, cvicil som bench a kamos sedel oproti na posteli (posilovna bola len cinkami doplnena velka izba) ked som robil posledne opakovanie benchpressu vytrestil zacal mi klepat mobilom po rozkroku, jasne ze som sa smiechom takmer posral a cinku nedotlacil, v momente ku mne skocil moj sparing, ktory mal ale vlastny sposob pomahania, kedze nebol nijak zvlast silny v ramenach tak mi sadol na hlavu a cinku nadhodom dostal hore...

- neviem ci toto je smiesne, ale ked som si robil prvu maximalku na bench bolo to 72kg, ktore som nevytlacil kvoli zlej kondicke, este som sedel na lavicke a vtom prisiel kamos (vyska asi 175cm a vaha do 50kg) pohlad nevydany, moc nevychadzal z izby a len sedel na riti ... potavil sa ku cinke so slovami "ukaz scim to cvicis" chitil ju do ruk ze spravi bicepsovy zdvi ... a cinka sa ani nepohla ... hej jasne ze sme sa vsetci zacali rehotat a on odisiel ... ja pouceny neuspechom som do konca tyzdna kazdu volnu chvilu skakal cez svihadlo a tu cinku nakoniec bez mensich problemov vytlacil :)

- asi sa to stalo uz viacerim, na BP na cinke nalozene privela u mna vtedy 92kg cize max vaha co sa nam dala nalozit, ja som pre rozcvicku ale potreboval prazdnu os ... tak som zacal skladat kotuce, popritom som kecal s kamosom, ked tam ostal posledny 10kg kotuc, ktory vyvazoval druhu stranu kde ostalo cez 30kg, akonahle som ho dal dolu tyc nezavahala a takmer mi rozbila papulu, mozem byt rad ze mam take dlhe ruky...

- zlaty kliniec programu, je to prihoda spred asi dvoch mesiacov ... moj klasicky trening (bench - drepy - tlaky nad hlavu - mrtvy tah - doplnky)
som musel pozmenit lebo na lavicke sedeli dvaja chalani - asi je to ironia ze vzdy je jeden vysoky a chudy a ten druhy nizsi zato pevnejsi, tak som si povedal ze ked tam cvicia nebudem ich rusit a tak som siel na drepy, tie su vecne volne - aj ked obcas sa o stojan delim s ludmi co side drepuju polovicu ale nerobi mi problem im po kazdej mojej serii zlozit a sebe zase nalozit kotuce (kondicka sa zide) ... ale vratme sa ktim dvom ... oni necvicil bench ako som predpokladal oni len rozoberali nasledujuci "Tvrdy trening" kim som sa ja rozcvicolval, oni zacali stahovat hornu kladku ... pre mna bolo dost smiesne to ze ten vacsi pouzival trhacky :D ... po pritahoch kladky si tam odcvicili aj Bench press, to uz som si ich chcel natocit ale ja bohuzial mobil do posilky neberem. aspom to opisem ktomu mohutnejsiemu sa nejdem vyjadrovat, na nom mi bolo smiesne iba tolko ze cele telo odcvicil prave tam a ze radil tomu chudsiemu ktory aj tak po chvili odisiel, pretoze mu nalozil zjavne vela, vahu ktoru sam nedokazal podlacit ani raz, takze sa postavil oproti nemu sparing a zacala sa nevidana sou, on cvicil pritahy k pasu v stoji a ten druhy zadrziaval dych, samozrejme za vydatneho povzbudzovania takto nasolili tri opakovania, pak ten chudsi odisiel ze nevladze ... ale to uz mi prisli pracovne serie drepov a ja som vdaka obsencii kyslika nedovidel dalej od vlastnej cinky

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 183, 184, 185  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: