Ja treba na boso cvicim, je to vec zvyku. Rozhodne je to lepsi jak cvicit v ponozkach a kdyz uz clovek nepouzije obuv tak by si ty nohy mel fakt umyt a nebo vzit aspon ciste ponozky, v tom mate pravdu :-) a ponozky az ke kolenum fakt nejsou krasne
Ja treba na boso cvicim, je to vec zvyku. Rozhodne je to lepsi jak cvicit v ponozkach a kdyz uz clovek nepouzije obuv tak by si ty nohy mel fakt umyt a nebo vzit aspon ciste ponozky, v tom mate pravdu :-) a ponozky az ke kolenum fakt nejsou krasne
Řekni to třeba Benymu.
Já třeba podkolenky taky moc nemusím, ale při mrtvolách to má svoje opodstatnění a velmi o nich uvažuji. Až budeš mít na holeních strupy, který nemají šanci se ti zahojit, tak to možná pochopíš. A tahat váhy bez bot není nic nestandartního. Samozřejmě, když je někdo hovado a bere jetý ponožky, tak už je to věc jiná.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Naposledy upravil madball dne út únor 14, 2012 5:33 pm, celkově upraveno 2 krát
Neviem, ci ich Benny ma naozaj rad, na sutazi su podkolienky na DL povinne.
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Nevím, jestli je má rád a ani jsem to nenapsal.
To byla jen reakce na to, že se tomu někdo na fóru o cvičení diví.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Nevím, jestli je má rád a ani jsem to nenapsal.
To byla jen reakce na to, že se tomu někdo na fóru o cvičení diví.
PWLifter v takovych je ok, ale nejaky smradoch v botach Prestige, 10 let starych ponozkach az ke kolenu, ktery misto cviceni s cinkama tanci, uz ok neni .
ja napríklad nosím podkolineky na cvičenie pod tepláky veľmi rád, nie sú to žiadné špéci lifterské, obyčajné, ale mám potom lepší pocit, samozrejme mám tenisky, aj ked nevidím nič hrozného, ked si človek sundá boty na nejakú tú ťažkú sérku mrtvol etc.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Prosba:
Velmi prosím pány, navštěvující posilovny, aby používali obuv.
Když pominu estetickou stránku věci, kdy takový jedinec, obutý pouze v ponožkách (často vytažených až ke kolenům), působí poněkud směšně, tak kdo má ty fusekle, které měl celý den v botách, čichat.
Dnes mě "obklíčilo" takových týpků hned několik. Nejsem žádná fajnovka, propocená trika a mikiny jaksi patří k věci, ale ten odér a mokré stopy už jsou fakt moc.
Ježíš, asi jsem dislektik, neb jsem četla : ....ale ten odér a mokré slipy už jsou fakt moc.
_________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
Je to v photoshop, stačí se podívat na ty nohy židle, dá se to poznat.
Ale nápad dobrej
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Prosba:
Velmi prosím pány, navštěvující posilovny, aby používali obuv.
Když pominu estetickou stránku věci, kdy takový jedinec, obutý pouze v ponožkách (často vytažených až ke kolenům), působí poněkud směšně, tak kdo má ty fusekle, které měl celý den v botách, čichat.
Dnes mě "obklíčilo" takových týpků hned několik. Nejsem žádná fajnovka, propocená trika a mikiny jaksi patří k věci, ale ten odér a mokré stopy už jsou fakt moc.
... dovolila bych si ještě takový malý dodatek pro pány v příliš volných a krátkých kalhotách na benchi:
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru