Kdyby ten v tom prvním videu vzal držák oběma rukama, bylo by to jako "chopping wood", kde zabírají šikmý břišáky.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
_________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
druhe video, uz zada zkurveny ma, tam neni co pokazit :D
a treti jestli nema epilepticky zachvat tak nechapu co dela ... :)
matejkorvin:
jestli to neni naka recese nebo tak, tak i tak je tech 160 kilo docela masakr :D
_________________ Bolest je jen psychická záležitost.
V posilovně máme podobného, rozsah pohybu na volných vahách pár centimetrů, a triceps na stroji (sedíš, madla vedle těla a stačuješ je) jede tak, že to stlačuje ramenama a v lokty skoro neprohne. Ale natáčet to nebudu, na to nemám. :)
videl som jedneho cloveka cvicit neidentifikovatelny cvik - nalozil si 60kg cinku na stojan na drepy ako keby isiel cvicit vypony v stoji na lytka a...... dvihal SPICKY noh namiesto toho aby dvihal paty. Cela posilka prestala cvicit a pozerali nanho
_________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru