Beru že každý pokročilejší už má svou vlastní vychytanou techniku, ale brždění těžké činky při DYNAMICKÉM provádění mrtvoly je o plotýnky a nevím co ještě.
Osobně pokládám po každém opakování a rozjíždím od nuly, to mi samozřejmě umožnují používané kotouče o průměru 40cm=>osa je 20cm nad zemí.
A nepomohlo by ti koupit si pryžovou desku? Cvičím ve sklepě s betonovu podlahou a taky je právě musím používat, jinak bych si nemohl dovolit pouštět na podlahu...
Guru: Není to náhodou ten borec, který v jednom ze svých videí zmínil tvoje jméno? Postoval jsi to asi 3 měsíce zpátky, ale už to nemůžu nikde najít..
Ano je
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Beru že každý pokročilejší už má svou vlastní vychytanou techniku, ale brždění těžké činky při DYNAMICKÉM provádění mrtvoly je o plotýnky a nevím co ještě.
Osobně pokládám po každém opakování a rozjíždím od nuly, to mi samozřejmě umožnují používané kotouče o průměru 40cm=>osa je 20cm nad zemí.
A nepomohlo by ti koupit si pryžovou desku? Cvičím ve sklepě s betonovu podlahou a taky je právě musím používat, jinak bych si nemohl dovolit pouštět na podlahu...
Nejedu to nijak dynamicky, jen nahoru trochu ano, dolu normalne, jen pohyb zastavim cm nad zemi. Nic kupovat nebudu, zaprve opravdu mne to takhle vyhovuje, protoze je to velka draha pohybu a diky tomu, ze cinku nedotknu zeme, tak napeti ve svalech po celou dobu cviku a daleko lepe to tak procitim, o coz mi ted jde nikoliv o to, abych zvedl nejakou vahu a zadruhe stejne by to i s deskou byly otresy. Opravdu tohle menit a nijak resit nehodlam.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Guru: Není to náhodou ten borec, který v jednom ze svých videí zmínil tvoje jméno? Postoval jsi to asi 3 měsíce zpátky, ale už to nemůžu nikde najít..
Ano je
Jsem jeho "fan buddy", dost kecáme na facebooku a jako jeden z mála se mu tam snažím pomáhat. Bohužel Jason má svojí hlavu a ikdyž mu někdo radí, tak to často nepomáhá jako tady:
17:40 (ale vlastně celý video)
Každopádně za poslední 3, co cvičí a má youtube acc, tak udělal dost pokroků. Nabral na sebe odhadem tak 10kg svalů a zhubl u toho i něco. Na bench by byl schopnej dát určitě 130kg na mrtvolu 200kg a dřep no... možná 150kg. Hlavně je asi trošku nemocnej. Zaprvé je dislektik, proto ten projev a pak tam asi bude i něco ohledně té sebereflexe apod. Má trošku svůj svět.
Nejedu to nijak dynamicky, jen nahoru trochu ano, dolu normalne, jen pohyb zastavim cm nad zemi. Nic kupovat nebudu, zaprve opravdu mne to takhle vyhovuje, protoze je to velka draha pohybu a diky tomu, ze cinku nedotknu zeme, tak napeti ve svalech po celou dobu cviku a daleko lepe to tak procitim, o coz mi ted jde nikoliv o to, abych zvedl nejakou vahu a zadruhe stejne by to i s deskou byly otresy. Opravdu tohle menit a nijak resit nehodlam.
Já jsem dlouho jel kvůli fitku bez pokládání a teď po změně fitka jsem začal pokládat. Jedu se stejnými vahami a více záda procítím když pokládám.
Tipl bych si že to je díky změně stereotypu. Jak u tebe, tak u mě.
Jason aka semi-pro ufc fighter/semi-pro bodybuilder je hustej capek.Jeho chuze ala mam v podpazi melouny a pistole posing mi vzdycky zvedne naladu.Je jinej ale kazdopadne na sobe maka a jde si za svym snem.
Je tady hodně flame, jakej máte názor na tuhle techniku ww w.youtube.com/watch?v=M6fI_XKvb3E&feature=youtu.be ??? (odstraň jednu mezeru), btw. nejsem to já, myslím že to jede dost "na lýtka"...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru