Hubnuti bez cviceni ...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hubnuti bez cviceni ...  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Hubnuti bez cviceni ...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Culda13

PříspěvekZaslal: út únor 15, 2011 3:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Culda13 napsal:
chlapče já ,ale děti mám 12 a 8

Chudak manzelka

jestli to nebude tím ,že nejsem línej a pomáhám jí a tak vím ,že je to vše v pohodě a já mám čas na cvičení a ona taky
Mablung

PříspěvekZaslal: út únor 15, 2011 3:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:
Mablung: to je nějaká houskovo svíčková dieta?? tohle fakt ne

Neni. Ale pochybuji ze samotnou zenskou se dvema detma dokopes k necemu lepsimu nez ja doporucuji.
Tady plati stare zname "lepsi nez dratem do oka". Jestli zhubne ze 76 na 66, bude to coby uspech stacit. Diety pro postavu modelky tady sanci na uspech proste nemaji

Culda13 napsal:

jestli to nebude tím ,že nejsem línej a pomáhám jí a tak vím ,že je to vše v pohodě a já mám čas na cvičení a ona taky

Je sama Culdo. Jinak bych posilal do haje jejiho manzela, ktery sedic pred televizi chce mit z manzelky modelku aniz by ji dopral jineho pohybu nez jsou domaci prace ...

Naposledy upravil Mablung dne út únor 15, 2011 3:43 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Culda13

PříspěvekZaslal: út únor 15, 2011 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ze 76 na 66 kg bez cvičení ,úpravou jídelníčku nedokáže . a Když tak bude vypadat hrozně . To by musela její váha před porodem bejt 60 kg ,ale jestli má celej život 76 kg tak nemá šanci
jari

PříspěvekZaslal: út únor 15, 2011 3:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung: Já vim jak to myslíš, ale je spousta mamin se dvěma dětma, které ještě stihnou na sobě pracovat. Kouknou na tu výživu, když se známej (nebo kdo) zajímá o to posilování.... Nemluvim o nějakym striktnim dodržování předsoutěžní diety ale vydat se tím správným směrem a tam žádný housky omáčky nejsou....takže asi tak
U.B0B

PříspěvekZaslal: út únor 15, 2011 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:
U.BOBe, to je ten nejhorší jídelníček, co jsem kdy četl a je neuvěřitelné, že se vůbec objeví na těhle stránkách. To i v ženě a život je lepší ....

ted nevim jestli nedoslo k nedorozumeni, ale ten jidelnicek je realie kterou sem z dotycne vytahnul a ktery si behem pracovniho tydne zapisovala. pocitam ze diky tomu, ze si musela preci jen neco zapsat, tak i neco snedla. jinak to asi bude jeste horsi....
jari

PříspěvekZaslal: út únor 15, 2011 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U.B0B napsal:
jari napsal:
U.BOBe, to je ten nejhorší jídelníček, co jsem kdy četl a je neuvěřitelné, že se vůbec objeví na těhle stránkách. To i v ženě a život je lepší ....

ted nevim jestli nedoslo k nedorozumeni, ale ten jidelnicek je realie kterou sem z dotycne vytahnul a ktery si behem pracovniho tydne zapisovala. pocitam ze diky tomu, ze si musela preci jen neco zapsat, tak i neco snedla. jinak to asi bude jeste horsi....

no právě...
Mablung

PříspěvekZaslal: út únor 15, 2011 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:
Mablung: Já vim jak to myslíš, ale je spousta mamin se dvěma dětma, které ještě stihnou na sobě pracovat. Kouknou na tu výživu, když se známej (nebo kdo) zajímá o to posilování.... Nemluvim o nějakym striktnim dodržování předsoutěžní diety ale vydat se tím správným směrem a tam žádný housky omáčky nejsou....takže asi tak

Jasne, ale musis take pocitat s tim jaka je sance ze u te, nenazyvejme to dieta, ale spise zracionalizovani jidelnicku, vydrzi. Teorie jsou hezke, ale v praxi plati, jestlize ze zacatku nasadis rozumne tempo, budes mit o dost vetsi sanci ze se ti na to dotycny (-a) po tydnu nevysere
U.B0B

PříspěvekZaslal: út únor 15, 2011 3:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Culda13 napsal:
To by musela její váha před porodem bejt 60 kg ,ale jestli má celej život 76 kg tak nemá šanci

pred deckama mela urcite pod 60kg. coz je cca 10let
jari

PříspěvekZaslal: út únor 15, 2011 3:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
jari napsal:

Jasne, ale musis take pocitat s tim jaka je sance ze u te, nenazyvejme to dieta, ale spise zracionalizovani jidelnicku, vydrzi. Teorie jsou hezke, ale v praxi plati, jestlize ze zacatku nasadis rozumne tempo, budes mit o dost vetsi sanci ze se ti na to dotycny (-a) po tydnu nevysere

Chápu, to už je ale každym, co si od toho slibuje a co do toho chce dát. Jak to bylo v tom reklamnim sloganu u Magnum? "život je otázkou priorit"
Culda13

PříspěvekZaslal: út únor 15, 2011 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hele nějak to nechápu , jsem ženatej a mam dvě děti , cvičíme všichni . To je svobodná a má dvě děti a nemá na nic čas ? Jak má starý děti ? Manželka brala dceru na cvičení už od 6ti let a nebyl v tom problém , stačí jen chtít
Bombay

PříspěvekZaslal: út únor 15, 2011 4:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1) základ je trvalá změna jídeláku. Na tom se shodneme všichni. A tuto změnu musí začít dodržovat.

2) fakt, že nebude cvičit, je dost na prd. Úpravou jídeláku přestane asi kurvit tělo, nejspíš i přestane přibírat. Pokud ji nevynervuje drobný příbitek váhy způsobený tím, že bude i pravidelně pít dva litry tekutin za den.

3) cvičení je její volba. Nikdo nevíme, jak to má, krom U.BOBa
Může být nemocná, může být opravdu sama bez podpory chlapa, rodičů, permanetně ve stresu (což by byl průser). Pokud ale alespon dvakrát týdně najde 90 minut na vypadnutí z domu, je šance na spinning, zumbu a podobné babské hubnoucí aktivity.

Základ je dokopat ji k tomu, at změní žrádlo. A pokud možno začne sportovat. Mám to podobně doma. Kopretinka nabrala po dítěti snad 15-20 kg. Na jedné straně mrčí, jak chce zhubnout, na straně druhé nemá vůli. týden vydrží hlídat jídlo, pak konec. Týden vydrží cvičit základní cviky doma, které jsem jí doporučil, pak intenzita klesá. Dvakrát byla na spiningu, díky chabé kondičce už tam nechce. Momentálně rozjíždí pilates (aspon neco na zpevnění), vypadá to, že bude chodit na zumbu. Ale u bab to je o vůli a hlavně zpětné vazbě. Potřebují chválit, dávat pamlsky, podrbat za uchem...no prostě jak s čoklama.
U.B0B

PříspěvekZaslal: út únor 15, 2011 4:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja ji do hlavy nevidim. rekl sem ji pouze, ze ji zjistim nejake info ohledne stravy. pokud na ni vybalim ze musi jist zcela jinak, ze musi zacit cvicit a ze musi ...... tak se na to vyprdne. to ze by mela cvicit asi vi. chce ted asi zacit stravou - protoze nyni stale tloustne - tudiz jako prvni bod, zastavit zvysovani vahy.... a potom, pokud to pujde i nejaky kilo dolu a .... casem mozna prijde i nejaky cviceni ....
deti ma cca 5-10let.
poslal sem ji nejaky odkazy, at ziska predstavu co a jak funguje ... samo, ze je to jen jeji boj,.... ale zensky sou v tomhle nekdy dosti prekvapujici. casto hubnou zcela nezdrave, ji nezdrave, utracej tisice za nejaky tabletky atd... tak ji nechci predkladat nejaky kraviny. sam o tom moc nevim neb (zatim) nehubnu :). to jak s tim nalozi je jeji vec ...

pokud mate nejaky dobry odkaz (v cestine) tak PM Dik
Culda13

PříspěvekZaslal: út únor 15, 2011 4:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tady bych to asi fakt viděl na lenost , protože já myslel ,že má děti tak 1 a 3 roky což by byl problém ,ale takle ? Ať zajde 2x týdně na kalanetiku ( nebo jestli nemá peníze ať doma skáče přes švihadlo a deti můžou taky ) a zatím jí to bude stačit ,ale s jídlem bude mít velkej problém ,protože nebude vařit sobě a dětem a pochybuju ,že budou její děti jíst kuecí s rýží ,rybu a podobně
všechno jde když se chce
monicca1004

PříspěvekZaslal: út únor 15, 2011 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No ten jidelak.. Jsem si myslela, ze si dela nekdo legraci. Kde je zelenina, ovoce...?

Ze sve zkusenosti muzu rict, ze dobra (chutna) a vyvazena strava neni o penezich. Ba naopak.. Clovek usetri, kdyz si pravidelne a zdrave vari. Jak penize, tak i zdravi.

Jidelnicek jak pisou ostatni je NUTNOST cely predelat.

Navrhuji:
S: vlocky, kafe, mleko, kus ovoce (vajicka, sunka, celozrn. pecivo)
Sv: jogurt (ovoce)
Ob: kus kureciho, ryze (kus masa, ryby, brambory, testoviny) + zelenina!
Sv: brokolice se syrem (zelenina a treba sunka)
V: salat s tunakem (zelenina a kureci maso)
V2: mrkev

Proste neco v tom smyslu. Ver mi, ze financne to drahe nebude. Alternativ je hodne. Lusteniny, zelenina, ryby, ...

Omezit tuky, nejist rychle cukry (prestat sladit kafe, caj), nejist zakusky...

A pohyb? OK, pokud se nechci hybat, tak co deti? Myslim, ze by nemeli byt porad doma, takze se da spojit prijemne s uzitecnym. Vychazka (hodit si dite na zada si myslim, ze je taky kardio), kolo, brusle (ledni, koleckove).. Nebo si jit v case volna zabehat, projit se. Chodit do schodu...

Obecne si myslim, ze kdo rika, ze to nejde, tak se mu nechce. Takze pokud se nekomu nechce a nuti se, nema to smysl...

Hodne zdaru.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út únor 15, 2011 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
eSko napsal:
Ne, výrazně určitě ne. Ztratí aktivní hmotu a bude vypadat jako neforemní vajco.
Mimochodem, aktivní hmota je převážne hmota svalová a tuková hmota, která chrání orgány (strukturální tuk). Proto je hubnutí bez pohybu dlouhodobě nebezpečné a může způsobit zdravotní problémy. Při pohybu se naopak pálí hlavně tuková hmota z podkoží, což je ten cíl, kvůli čemu lidé hubnou.

Jenze ona pohyb ma. Ono se to nezda, ale ty dva maly haranti znamenaji ze svuj den u televize neprovali. Neni to aktivni sport, ale zadkem hejbe
Podle me jen dietou muze rozumne zhubnout. Idealu dosahne jen tezko, ale kila tuku bez ubytku svaloviny dolu mohou jit vyrazne, pokud jen prejde na racionalni vyzivu a nebude se pokouset o nejake silene diety

To je právě ten problém, zadkem hýbe každý, ale sportuje málo kdo a to je právě důležité pro hubnutí. Tady nelze porovnávat dlouhodenní aktivitu s dětmi, při které má dotyčná tep pod 100 ú/s a sportovní aktivitu, kde se drží aspoň hodinu tepovka kolem 140 ú/s.
Pokud se bojíš, že dotyčná nevydrží, když to na ni nabalíš všechno, tak je vhodné začít postupně (lepší než nic). A to zásadně změnit jídelníček, který bude dělaný na její váhu, výšku, věk a bazální metabolismus, obšlehnuté jídelníčky z internetu a časopisů s pevnou kalorimetráží jsou k ničemu, nerespektují výše uvedené faktory, viz jídelníček od moniccy, který je právě ukázkově špatný (už jen letmým pohledem vidím, že tam bude nedostatek živin). Po mně, ale skládání jídelníčku nechtějte, vzhledem k tomu, že jsem už pro několik lidí jídelníčky skládal a ne zadarmo, bylo by to vůči nim velice nefér.
Jsem zásadně proti hubnutí bez pohybu, ale dříve nebo později bude muset zařadit pravidelnou aerobní aktivitu, aspoň 3x týdně, doporučuji do měsíce po změně jídelníčku. Když to do té doby neporuší, je šance, že to vydrží i poté. Když ne, dotyčná má slabou vůli a s tím si musí poradit sama, takového člověka můžeš dokopávat jak chceš a strkat mu pod nos nespočet jídelníčků.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hubnuti bez cviceni ... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: