Hubnuti bez cviceni ...

Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hubnuti bez cviceni ...  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Hubnuti bez cviceni ...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
U.B0B

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2011 6:59 pm    Předmět: Hubnuti bez cviceni ... Odpovědět s citátem

dostal sem za ukol najit na netu nejaky jidelnicek pri kterem se da udrzet/nenabirat vaha nebo popripade i zhubnout - coz by byl ten kyzeny efekt. jde ale o to, ze dotycna nebude cvicit . vim ze zde na foru je to trosku exotika, ale v beznem zivote 95% zamestanych zen s detmi, toho casu moc nemaji a kdyz ho maji, tak spis odpocivaji nez by se nekde potily. myslim ze je to tak u vetsiny zenskejch no i chlapu. hubnout by chtely. obcas si zakoupi i nejaky pristroj napr. rotoped, ktery pak slouzi spis jako vesak a pada na nej prach. nebo jsou ochotny nejakou tu korunu mesicne venovat do nejakych tech zazracnych pripravku - hlavne aby to "hubnuti" nezabralo moc casu ... dnes se casto ani neni cemu divit...
samo ze jsem probehnul net a neco snad rozumneho ohledne hubnuti nasel. bohuzel jsem vsak nenasel zajimave clanky, ktere jsem procital nekdy pred rokem a tak moje informace jsou neuplne. na Ronnie se tohle tema trosku opomiji, ale nadruhou stranu se nechci prodirat konkurencnimi fory abych nejake info jeste vydoloval nebo napsal dotaz.
jde o nastineni jidelnicku. co, kdy a kolik toho snist ... nelepe veci ktere nezaberou moc casu nebo se daji vzit do prace a postupne ukusovat a pod .. :)
vydoloval jsem od dotycne jidelnicek jednoho pracovniho tydne. vahu bohuzel ne : ( :). odhaduju cca 167cm a 76kg. vek cca 33let.

takto nejak to vypada nyni ... :
Po:
obed 14:30 bramboracek sa masem
vecere 20:00 chleba

Ut:
snidane 8:00 chleba se sunkou
obed 15:00 chleba pastika
vecere 20:00 kokos orechy

St:
snidane 8:00 rohlik se sunkou
obed 15:30 pizza
svacina 18:00 jogurtovy napoj
vecere 20:00 chlaba sunka syr

Ct:
snidane 8:00 rohlik se sunkou
obed 16:00 jogurtovy napoj
vecere 18:00 zamecka panev brambor

Pa:
obed 16:00 zamecka panev - brambor, syr, kureci maso

pokud neco chybi, tak doplnim
Dik za pripadne info
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2011 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je tragédie.
cipinek

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2011 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bez koncepce nefunguje ani antikoncepce...
valecnikzeseveru

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2011 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Měla by jíst častěji a kvalitněji, tělo si schovává zásoby. Co se jí podaří shodit, stejně přibere...Vždyt musí být bez energie a strhaná.
Spazik

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2011 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tomuhle bych snad ani neříkal jídelníček
To je prostě "občas tam něco hodim, abych neumřela".
MiKra

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2011 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Právě že tato "hladoba" má opačnej efekt než si každej myslí.. Tím že bude mizerně jíst si to může naopak zhoršit, tělo si zvykne na malý přísun potravy a tak si každé sousto pěkně uloží i na horší časy, takže efekt může být opačný..Radši ať jí častěji a kvalitněji..Klidně zeleninu, ovoce atd.. Není to rada z bůhdarma...Jelikož někteří členové mé rodiny se snaží už pěkně dlouho hubnout, něco o tom už vědí..
U.B0B

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2011 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

valecnikzeseveru napsal:
Měla by jíst častěji a kvalitněji, tělo si schovává zásoby. Co se jí podaří shodit, stejně přibere...Vždyt musí být bez energie a strhaná.

sry za OT, ale ...
nejdriv me zaujmul tvuj nick a ......... a potom jsem si vsimnul ze - Založen: 21. 08. 2005 - Příspěvky: 1 ....... to je tvuj prvni prispevek za 5 let .... bravo .. nic, jen me to rozesmalo/prekvapilo ... GL
MiKra

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2011 10:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sry za ot:
no jo, to jsem zvědavej co k tomu napíše na obhajobu..ale nejbližší termín odpovědi vidím v roce 2017
Janze

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2011 10:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MiKra napsal:
sry za ot:
no jo, to jsem zvědavej co k tomu napíše na obhajobu..ale nejbližší termín odpovědi vidím v roce 2017

a proč by měl psát obhajobu proboha? napsal pravdu a každýmu může bejt jedno, jestli napíše za den 10 příspěvků nebo za 5 let jeden
MiKra

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2011 10:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
a proč by měl psát obhajobu proboha? napsal pravdu a každýmu může bejt jedno, jestli napíše za den 10 příspěvků nebo za 5 let jeden

Tady to zase někdo nepochopil Obhajobu jako proč napsal jeden topick za tolik let, prostě by mě to zajímalo..Nikdo netvrdí že nemá pravdu.. Měl to být jako vtip víš....
Janze

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2011 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MiKra napsal:
citace:

Tady to zase někdo nepochopil Obhajobu jako proč napsal jeden topick za tolik let, prostě by mě to zajímalo..Nikdo netvrdí že nemá pravdu.. Měl to být jako vtip víš....

jistěže jsem to pochopil, ale nechápu, proč by se měl hájit, že napsal jednu odpověď za 5 let. Vtip teda nic moc
MiKra

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2011 10:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
jistěže jsem to pochopil, ale nechápu, proč by se měl hájit, že napsal jednu odpověď za 5 let. Vtip teda nic moc

Zvědavost, proč za tu dobu tolik topicků...btw asi ze mě nebude "jokeman"
Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2011 11:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zas možná lepší, než když tu někteří píšou pořád a vesměs samý sr**ky
U.B0B

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2011 11:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
bez koncepce nefunguje ani antikoncepce...

ok, tak jaka je koncepce ....... ??
Tomt3
(ban)

PříspěvekZaslal: po únor 14, 2011 11:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když je to líný prase a nechce se hejbat, ať nepočítá se zlepšením, může držet nějaký diety a jíst ,,zdravý jídla" , ale podaří se jí tak maximálně pohnout s aktivní hmotou ( to je taková ta hmota, kdy včera jste měli o 1kg víc a dneska máte míň a máte strach, jestli to nejsou svaly) Ale s tou tukovou hmotou si vůbec nepohne a bude to dělat pořád dokola, než se přidá ke skupině většiny lidí, kteří tvrdí, že nezhubnou, že to není možné apod.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hubnuti bez cviceni ... Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: