|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: pá září 14, 2012 11:59 am Předmět: Re: beh c. 66. |
|
|
Hodně štěstí, naběháš toho koukám docela dost  ! _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
hypertenzia

|
Zaslal: so září 15, 2012 9:14 am Předmět: Re: beh c. 66. |
|
|
| Frozz. napsal: | Hodně štěstí, naběháš toho koukám docela dost ! |
dakujem, pochvala od teba je super :) tvoj log citam a to co dokazes je pre mna daco uplne sialene :)
Dnes vecer idem na tu sutaz, potom sem napisem ako som dopadol, fakt som zvedavy.
|
|
| nahoru |
|
 |
hypertenzia

|
Zaslal: so září 15, 2012 9:59 pm Předmět: beh c. 67. |
|
|
Naposledy upravil hypertenzia dne út březen 29, 2022 11:34 am, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so září 15, 2012 10:22 pm Předmět: Re: beh c. 67. |
|
|
Super, a co výsledek? Kolikátý si skončil? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
hypertenzia

|
Zaslal: so září 15, 2012 10:38 pm Předmět: Re: beh c. 67. |
|
|
| Frozz. napsal: | | Super, a co výsledek? Kolikátý si skončil? |
tak pozeram vysledky na internete :) nie je to ziadna slava, stastie ze som mal realisticke ciele :)
v absolutnom poradi som skoncil na 1316. mieste
a v kategorii muzi to bolo 1162. miesto
a v kategorii muzi do 39 rokov 1003. miesto.
Tak neviem. Akoby som to zhodnotil. Bolo to fajn, citil som sa dobre, bola sice uz dost zima a uplna tma, ale atmosfera bola vyborna. Uvedomil som si, ze 9km zabehnem kedykolvek. Skusim tomu prisposobit moje dalsie bezecke treningy a ak k tomu pridam posilovnu (2x do tyzdna), tak uz za 6-7 rokov, budem taky macher ako Frozz
Paneboze, absolutny vitaz, slovensky triatlonista Varga, on to zabehol za 27:33, to je priemer 19,6 km/h, je toto mozne? Ja by som za nim nestihal asi ani na bicykli
Naposledy upravil hypertenzia dne po září 17, 2012 7:08 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne září 16, 2012 12:54 am Předmět: |
|
|
nie zle, aj rychlost si celkom udrzal. Ten prvy zral 20 minut chrumky a popijal kolu ked si dobehol do ciela? Som myslel ze nejaky nugatovy fesak to vyhra. A inak kongrats k prvej sutazi.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: ne září 16, 2012 6:46 am Předmět: |
|
|
... dobře !
a vydržať ...
|
|
| nahoru |
|
 |
hypertenzia

|
Zaslal: po září 17, 2012 7:12 pm Předmět: beh c. 68. |
|
|
Dnes bol prvy beh po sutazi.
6,59 km za 35 min. 40 sekund
priemerna rychlost 11,08 km/h
celkovo 304,5 km.
vsimol si niekto? :) Padla dalsia meta: nabehanych 300 km (!).
bohuzial pretoze som bol nedisciplinovany a chlastal som vela vela piva,
pribral som a mam znova 103kg.
Ale kedze chcem vyjadrit podporu a empatiu voci ceskym bratom,
zacal som dnes svoju sukromnu prohibiciu a odo dnes, bratia, ani kvapku chlastu!
Naposledy upravil hypertenzia dne út září 18, 2012 8:14 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po září 17, 2012 7:41 pm Předmět: |
|
|
lol radsej sa priznaj kolko si toho piva vychlastal ty empaticky prohibitor :))
|
|
| nahoru |
|
 |
hypertenzia

|
Zaslal: pá září 21, 2012 7:29 am Předmět: posilovna! |
|
|
Naposledy upravil hypertenzia dne út březen 29, 2022 11:35 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
hypertenzia

|
Zaslal: pá září 21, 2012 6:22 pm Předmět: beh c. 69. |
|
|
nejak sa mi zda ze na mna lezie nejaka choroba, trochu citim hrdlo. Dnes bolo krasne pocasie a odtrhol som sa od rodiny a zabehol som celkom pekny trening. Krasne pocasie, ale uz citit ze je chladnejsie, budem coskoro potrebovat nejake bezecke handry. Obtiahnute elastaky, kratasy a nejaku bundu, hahaha.
5,4 km za 29 minut
priemerna rychlost 11,13 km/h
celkovo 309,9 km
šloto
|
|
| nahoru |
|
 |
hypertenzia

|
Zaslal: po září 24, 2012 7:24 pm Předmět: beh c. 70. |
|
|
3,8 km za 20 minut.
priemerna rychlost 11,35 km/k
celkovo 313,7 km
šloto, ale som trochu sklamany ze to neboli aspon 4 km.
Na zaver som si ale dal maly bonus: cca 200 preskokov cez svihadlo. Skusal som dva sposoby, prvy sposob tak, ze som drzal nohy spolu druhy sposob taky ze som striedavo skakal z jednej nohy na druhu, take divne to bolo, zda sa mi ze tak skacu boxeri, len asi 50x rychlejsie.
|
|
| nahoru |
|
 |
hypertenzia

|
Zaslal: čt září 27, 2012 5:56 pm Předmět: beh c. 71. |
|
|
Nevyzeralo to idealne, poprchalo a bolo zamracene, ale dopadlo to dobre.
Najskor som zabehol 3,7 km za 19 min. 27 sekund.
priemerna rychlost 11,41 km/h
Planoval som viac, ale nahla akutna indispozicia zapricinila, ze som si musel dat pauzu, cca 3 minutky. Toto sa mi este nestalo. Nevedel som co dalej, aj som myslel ze sa uz len vratim domov, ale radsej som sa este znovu rozbehol.
Druhy beh bol 4,52 km za 23 min. 55 sekund.
priemerna rychlost 11,34 km/h
celkovo 321,9 km
|
|
| nahoru |
|
 |
hypertenzia

|
Zaslal: ne září 30, 2012 2:37 pm Předmět: beh c. 72. |
|
|
Vikendovy trening, uplna nadhera, krasne pocasie, svietilo slnko, bezvetrie, na slnku bolo 26 stupnov. Na zaciatku som bol odhodlany, ze konecne spravim 2x moju dlhsiu trasu (5,1km x 2), no ale ako pribudali kilometre, sila ubudala a nakoniec to bolo len 8,02 km. Hehe. No nevadi, raz sa to podari.
Vaha pred treningom 103,5 kg
Vaha po treningu 101,6 kg
8,02 km za 42 minut 13 sekund
priemerna rychlost 11,39 km/h
celkovo 329,9 km
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|