|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st březen 26, 2014 8:53 pm Předmět: |
|
|
menstruační...zatím běhám pět dní za sebou...tak čekám, kdy příjde ta pauza na zbytek měsíce:o) Taky jsem kdysi letmo zažil, že jsem si běh užíval a kochal se krajinou a tak.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
hypertenzia

|
Zaslal: po duben 07, 2014 8:02 pm Předmět: #12. |
|
|
beh 4,01 km
priemer 9,92 km/h
00:24:16
total 53,76 km
Po dlhšej prestávke (bolelo ma hrdlo) konečne krátky tréning. Zajtra skúsim zase.
|
|
| nahoru |
|
 |
hypertenzia

|
Zaslal: út duben 08, 2014 6:48 pm Předmět: #13. |
|
|
beh 5,03 km
priemer 10,07 km/h
00:29:57
total 58,79 km
Pomalý beh v pohodlnom tempe. Zase som sa po dlhom čase cítil celkom dobre a ak by som hrozne veľmi chcel, zabehol by som ešte aj 1 km navyše. Musím to skúsiť.
Chcel by som počas tohto mesiaca zabehnúť celkovo 100 km.
Zatiaľ je to 9,04 - ostáva ešte teda 90,96 :)
Ehm, no a možno to teda nebude celý maratón, ale len polovica, ale ešte uvidím, čas na rozhodnutie je do konca júna 2014.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út duben 08, 2014 7:43 pm Předmět: |
|
|
Taky mám v plánu stovku kilometrů, jen těch kilometrů mám cca 24 (zbývá 76 km). I tak to bude docela makačka. Sleduješ nějak úbytek hmotnosti? (protože já ani náhodou:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
hypertenzia

|
Zaslal: st duben 09, 2014 6:59 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Taky mám v plánu stovku kilometrů, jen těch kilometrů mám cca 24 (zbývá 76 km). I tak to bude docela makačka. Sleduješ nějak úbytek hmotnosti? (protože já ani náhodou:o) |
úbytok hmotnosti len veľmi málo, nestojí to za reč, treba vydržať a ak sa mi podarí tá stovka počas apríla, hádam už pôjde dole nejaké kilo, dve, tri ... :)
|
|
| nahoru |
|
 |
MSG

|
Zaslal: st duben 09, 2014 10:34 am Předmět: Re: #13. |
|
|
To mi přijde rozumnější, běhaj se běžně i půlmaratony.
Maraton je masakr i pro fit hubenýho jedince. Můžeš v pohodě běhat denně 10, 20km a myslet si o sobě bůhvíco, ale pak tak zátěž na maratonu pro tělo jde exponenciálně nahoru.
/ to je jen co jsem slyšel, sám jsem naposled běhal nejvýš 5km na pionýrským táboře :-) /
| hypertenzia napsal: |
[b]Ehm, no a možno to teda nebude celý maratón, ale len polovica, ale ešte uvidím, čas na rozhodnutie je do konca júna 2014. |
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st duben 09, 2014 10:46 am Předmět: |
|
|
tady bych si dovolil malou vsuvku
ne, maraton jsem jeste nikdy nebezel
jenom pulmaraton (nekolikrat-ne zavod, ale treningove 20km)
z meho pohledu neni rozdil mezi 10 a 20km, jenom je vetsi sance, ze ti "odejdou" nohy
mnohem vetsi zatez na klouby (malokdy se beha jinde nez na betonu nebo asfaltu) a vetsi pravdepodobnost ruznych otlaku a puchyru
ano, jsou to "malickosti", ale zkuste si fungovat s takovou malickosti treba 20 km, kdyz uz jednu dvacku v nohach mate
osobne si myslim, ze staci trenovat cca 2/3 trati, co pobezis "zavodne"na ten zbytek uz se nejak hecnes apublikum a atmosfera dotlaci _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: st duben 09, 2014 10:47 am Předmět: |
|
|
určitě je lepší si zaběhnout nejdřív půlku
a vůbec nejdřív zkusit aspoň desítku....a prodlužovat ten běh.....
maraton je fakt náročný.
|
|
| nahoru |
|
 |
hypertenzia

|
Zaslal: st duben 09, 2014 10:56 am Předmět: |
|
|
| JanaHn napsal: | určitě je lepší si zaběhnout nejdřív půlku
a vůbec nejdřív zkusit aspoň desítku....a prodlužovat ten běh.....
maraton je fakt náročný. |
Suhlasím, môj osobný svetový rekord je zatiaľ 13,6 km (01:16:02), priemer 10,74 km/h
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: st duben 09, 2014 11:01 am Předmět: |
|
|
ono je to běhání dost o hlavě a fakt se člověk hecne, ale je potřeba mít natrénováno.
ale maraton je náročnej fyzicky, psychicky......jako běžet 4-5 hodin není zábava.
co si třeba najít na netu různé běžecké tréninky: jak natrénovat na půlmaraton za 2, 3 měsíce apod.
je toho dost a budeš mít přesně rozepsané kolik který den běžet, kdy volno, a jak rychle....aby to mělo nějaký řád a hlavně se ten běh zlepšoval??
|
|
| nahoru |
|
 |
hypertenzia

|
Zaslal: st duben 09, 2014 6:31 pm Předmět: #14. |
|
|
beh 3,13 km
priemer 10,17 km/h
00:18:30
total 61,92 km
(apríl total 12,18 km)
|
|
| nahoru |
|
 |
MSG

|
Zaslal: čt duben 10, 2014 8:57 am Předmět: |
|
|
Jo, ještě existujou takový ty dětský běhy v rámci maratonů, třeba 10km... :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt duben 10, 2014 9:07 am Předmět: |
|
|
| MSG napsal: | | Jo, ještě existujou takový ty dětský běhy v rámci maratonů, třeba 10km... :-) |
na velkych maratonech jo, na mensich malokdy
ja letos jdu jenom v OL rodinnej s malou
ale je vyhoda, ze kdyz je mraky bezcu, tak se mas koho drzet a drzi te to zpatky, aby jsi to neprepalil
BTW 10km povazuju hranici, kde se rekreacni bezec meni na kondicniho _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
hypertenzia

|
Zaslal: pá duben 11, 2014 6:29 pm Předmět: #15. |
|
|
beh 5,28 km
priemer 10,32 km/h
00:30:41
total 67,2 km
Konečne 5+ km, znie to asi tragikomicky, ak chcem bežať polmaratón :)
Uvidím ako to pôjde ďalej, dnes to bolo ale dosť ťažké.
|
|
| nahoru |
|
 |
metallica
|
Zaslal: so duben 12, 2014 10:27 am Předmět: |
|
|
trosku na inspiraciu, ja som s behom zacal v juli 2012, ked sa vaha zastavila na cisle 103 (nie je sa co cudovat ked za 35 rokov jediny moj sport bola nhl na pc), zacinal som s 800 metrami, z domu po luku v kamenaci, tam tusim behavas aj ty, aspon si tu taku trasu raz daval sa mi zda, minuly rok v marci som na csob zabehol polmaraton (1:42:48), potom druhy v oktobri v kosiciach (1:31:24), a minulu nedelu dva dni pred 37 narodeninami som pri vahe 73kg absolvoval svoj prvy maraton v case 3:28:05 (cisty cas 3:27:49). tak zatni zuby a makaj, ziadne bolelo ma hrdlo a podobne, ja som na maratone stratil oba prostredne nechty, padli za vlast a v pondelok som uz zase obuval tenisky, aj ked mi to trvalo dlhsie ako samotny beh :) ... je to len a len na tebe, ci to dosiahnut chces, alebo nie ! drzim palce
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|