Přítahy T osy - 3x10x100 kg
Mrtvý tah - 10x130 kg, 2x6x160 kg
Kladka naúzko na hrudník - 3x12x70 kg
Tlaky JČ šikmá lavice - 3x8x45 kg JČ
Tlaky vsedě na stroji - 2x12x130 kg, 2x8x150 kg
Nedalo mi to a musel jsem jít cvičit (kromě toho, že jsem ráno šel do práce. Asi neumím odpočívat). Ramena nechám na zítřek a přidám k nim biceps, ať ulehčím ze sobotnímu tréninku...
Čelní dřep - 4x6x120 kg
Legpress - 3x8x260 kg
Výpady JČ - 3x12x20 kg JČ
Oslí výpony - 3x12x144 kg
Výpony na MP - 3x10xnevim
Úzké benče - 3x6x110 kg
Francouzský tlak - 3x8x47 kg
Dřepíky už celkem jistě bez opasku, udýchat to taky šlo, zato výpady jsem pak pěkně ošulil, těch opakování mohlo být víc. Na benčích jsem zkusil užší úchop než obvykle, s vahou jsem musel jít dolu, přesto byly tricepsy víc odpálený než obvykle.
Na drepech jsem chtel dat jeste jednu serii, ale bedra bohuzel odmitala spolupracovat, tak jsem to nechal plavat, abych si jeste neprivodil zraneni... Na lytka jsem puvodne jel vypony vsede,ale chytla me silena krec, opravdu jsem se temer pochcal, trvalo to asi 2 minuty a pak dalsich 5 nez jsem to rozchodil. Proste hruza
Přítahy T osy - 3x8x100 kg
Sumo mrtvý tah - 3x8x100 kg
Tlaky vsedě na stroji - 4x10x150 kg
Kliky na bradlech - 3x10xbw + 25 kg
Upažování JČ vsedě - 3x8x15 kg JČ
Upažování vleže na boku - 3x8x18 kg JČ
Rozhodl jsem se zkusit sumo mrtvoly a musím říct, že bomba. Technika mi šla krásně přirozeně a nemusel jsem se pořád hlídat, abych nekroutil záda a nešpulil prdel jako u klasickejch tahů. Rozhodně budu teď cvičit sumo.
Mimo jiné jsem se v úterý rozhodl, že musím shodit špek a začal jsem ve velkým - doteď jsem na nule sachrů a přidal jsem tuky. Takhle to pojedu celý týden a v neděli se přežeru jako prase. Zatím jsem měl problémy akorát první den, mlsná a šílenej hlad mi dávaly zabrat. Teď úplně v pohodě, uvidíme za pár týdnů
Naposledy upravil Idontevenlift dne ne leden 04, 2015 8:56 am, celkově upraveno 2 krát
Biceps VČ - 3x8x50 kg
Střídavé zdvihy JČ vestoje - 3x16x20 kg JČ
Úzké benče - 3x6x120 kg
Tentokrát už nedostatek energie byl hrozně znát. Hacken dřepy mají v tomhle fitku na hovno, je to nějaká domamont mašina a má šíleně malej sklon, tak to moc nejde cvičit.
Cau, abych byl uprimny,PWL me dost laka.Horsi uz je to, ze mam hyperlordozu a v minulosti jsem na to dost trpel a bojim se poradne nalozit na drep. I s temi mrtvolami ted spis experimentuju, ale vypada ze sumo mi pujde dobre, az si ho zaziju. Od pristiho tydne bych chtel zkusit lifterskou rutinu 5/3/1 a po ni maximalky. Jestli se podari aspon 230 mrtvola a drepem se priblizit ke 200, dost mozna bych o soutezi uvazoval... ziju v Cervenym Kostelci, to je na hranici Nachodska a Trutnovska
Benchpress - 8x4x110 kg
Přítahy T osy - 6x6x60 kg
Legpress - 4x8x240 kg
Střídavé zdvihy JČ vestoje - 4x16x20 kg JČ
Francouzský tlak s rovnou - 4x8x43 kg
Mohamedány vestoje - 4x15x40 kg
Mám za sebou týdenní pauzu k vyléčení nachlazení, který nachlazení asi vůbec není, páč se mě to furt drží. Trénink chtěl změnu, tak jsem se rozhodl zkusit Freimenův Fest. Nejspíš přidám jeden trénink navíc - sobotu, kdy dám 8x4 military press a trochu doplňky na lýtka, břicho, a tak.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru