|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pitkin

|
Zaslal: ne září 08, 2013 6:51 pm Předmět: |
|
|
Docela by mě zajímalo kolik toho borci stylu Mano 1990 snědí ,když si stěžujou že tak "velké" porce co jim ostatní doporučují nemohou sníst protože je to na ně moc jídla ... _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mano_1990

|
Zaslal: ne září 08, 2013 6:59 pm Předmět: |
|
|
| Pitkin napsal: | | Docela by mě zajímalo kolik toho borci stylu Mano 1990 snědí ,když si stěžujou že tak "velké" porce co jim ostatní doporučují nemohou sníst protože je to na ně moc jídla ... |
já sem neřekl, že to nemohu sníst, jen to byl ze dne na den problém navýšit stravu celkem o dost. Nikdo neřekl, že to "nemohu sníst". Nevím kde jsi tohle vzal, místo toho kdyby jsi raději poradil, než tady psal tyhle blbosti. Nic neřešte to, vrátil bych se k původnímu topicu a neřešil tyhle kraviny, proože to opravdu nemá smysl...
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: ne září 08, 2013 7:02 pm Předmět: |
|
|
| Mano_1990 napsal: | | Pitkin napsal: | | Docela by mě zajímalo kolik toho borci stylu Mano 1990 snědí ,když si stěžujou že tak "velké" porce co jim ostatní doporučují nemohou sníst protože je to na ně moc jídla ... |
já sem neřekl, že to nemohu sníst, jen to byl ze dne na den problém navýšit stravu celkem o dost. Nikdo neřekl, že to "nemohu sníst". Nevím kde jsi tohle vzal, místo toho kdyby jsi raději poradil, než tady psal tyhle blbosti. Nic neřešte to, vrátil bych se k původnímu topicu a neřešil tyhle kraviny, proože to opravdu nemá smysl... |
Ono to zvýšit ze dne na den je taky pěkná hovadina díky které získáš jen žaludeční problémy .
Chce to nahazovat postupně ,aby si tělo zvykalo ,to samé platí pro trénink což ti ostatní už řekli. Vše musí mít určitou posloupnost _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
Mano_1990

|
Zaslal: ne září 08, 2013 7:03 pm Předmět: |
|
|
| Pitkin napsal: | | Mano_1990 napsal: | | Pitkin napsal: | | Docela by mě zajímalo kolik toho borci stylu Mano 1990 snědí ,když si stěžujou že tak "velké" porce co jim ostatní doporučují nemohou sníst protože je to na ně moc jídla ... |
já sem neřekl, že to nemohu sníst, jen to byl ze dne na den problém navýšit stravu celkem o dost. Nikdo neřekl, že to "nemohu sníst". Nevím kde jsi tohle vzal, místo toho kdyby jsi raději poradil, než tady psal tyhle blbosti. Nic neřešte to, vrátil bych se k původnímu topicu a neřešil tyhle kraviny, proože to opravdu nemá smysl... |
Ono to zvýšit ze dne na den je taky pěkná hovadina díky které získáš jen žaludeční problémy .
Chce to nahazovat postupně ,aby si tělo zvykalo ,to samé platí pro trénink což ti ostatní už řekli. Vše musí mít určitou posloupnost |
Beru to, díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne září 08, 2013 7:08 pm Předmět: |
|
|
| Mano_1990 napsal: | | Spam napsal: | | To, kdo je začátečník a kdo ne není vůbec o tom jaké váhy zvedneš. |
Takže jako nejlepší řešení vidíš například nějaký čas jet FB 3x týdně a tímto se připravit na Beara? |
Jeď něco úplně odlišného než je Bear. Tělo pak krásně zareaguje.
Třeba dobrý je jet 4 denní split na 4 týdny, kde tělo procvičíš jednou týdně a jako návrat do posilky je to ideální... pak tam dát Beara, který je úplně jinak založený.
Vlastně do budoucna se tímto můžeš jakoby řídit. Objem/Intenzita/Frekvence...
Každých 4-6 týdnů to chce měnit aby se tělo neadaptovalo a pořád si mu dával nové impulsi pro růst.
http://kulturistika.ronnie.cz/c-16178-svaloveho-rustu-bez-stagnace-docilite-zarazenim-mezocyklu.html
Zkopíruji co jsem psal creweovi, například takto nějak:
Bear - 4týdny
Volno - 1 týden
Bear - 4 týdny + 10% přidání zátěže
Deload - 1 týden
Úplné volno - 1 týden
Těžko - Lehký split - 4 týdny
Deload - 1 týden
Korte - 4 týdny
Volno - 1 Týden
Vršek/Spodek - 4 týdny _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
Naposledy upravil Spam dne ne září 08, 2013 7:16 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Olafekk

|
Zaslal: ne září 08, 2013 7:13 pm Předmět: |
|
|
Já to vidim tak, že by sis měl sám rozhodnout co budeš cvičit, až to neuregeneruješ tak budeš aspoň vědět, že příště k tomu musíš víc jíst. Chybama se člověk učí
|
|
| nahoru |
|
 |
Mano_1990

|
Zaslal: ne září 08, 2013 7:19 pm Předmět: |
|
|
Díky, pěkně napsaný.K tomu 4denímu splitu, je nějaká vhodná kombinace partií, tím myslím co je nejvhodnější v jeden den odcvičit společně?
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne září 08, 2013 7:22 pm Předmět: |
|
|
| Mano_1990 napsal: | | Díky, pěkně napsaný.K tomu 4denímu splitu, je nějaká vhodná kombinace partií, tím myslím co je nejvhodnější v jeden den odcvičit společně? |
4 denních splitů je všude až až... To jsem napsal jen jako příklad, klidně můžeš jet 3 denní.
Co mě takhle napadá tak třeba:
3 denní: Prsa + triceps, Záda + Biceps, Nohy + Ramena
4 denní: Prsa + Triceps, Záda + Ham., Ramena + Biceps, Stehna + Lýtka _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Mano_1990

|
Zaslal: ne září 08, 2013 7:23 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | Mano_1990 napsal: | | Díky, pěkně napsaný.K tomu 4denímu splitu, je nějaká vhodná kombinace partií, tím myslím co je nejvhodnější v jeden den odcvičit společně? |
4 denních splitů je všude až až... To jsem napsal jen jako příklad, klidně můžeš jet 3 denní.
Co mě takhle napadá tak třeba:
3 denní: Prsa + triceps, Záda + Biceps, Nohy + Ramena
4 denní: Prsa + Triceps, Záda + Ham., Ramena + Biceps, Stehna + Lýtka |
Díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: ne září 08, 2013 7:51 pm Předmět: |
|
|
Mano_1990 :Hele a co si měl za úraz ?? Jestli se teda mohu zeptat ,dělám box taky tak mě to zajímá _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
Mano_1990

|
Zaslal: ne září 08, 2013 8:09 pm Předmět: |
|
|
| Pitkin napsal: | | Mano_1990 :Hele a co si měl za úraz ?? Jestli se teda mohu zeptat ,dělám box taky tak mě to zajímá |
Cca před 3 měsícema jsem dostal ránu do levého zápěstí nohou (opakovaně), bolelo mě to cca 3 měsíce, myslel jsem, že to mám jen naražené, ale teď jsem navštívil doktora a ten mě diagnostikoval artrózu kosti a celkovou unavenost té kosti od častých nárazů, to samé mám na pravém palci momentálně i. Doporučil mi s tímto sportem okamžitě seknout, ale to se mi nelíbí, v poslední době sem měl docela našlápnuto, za 3 týdny tam jdu na kontrolu tak uvidím co řekne ještě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: ne září 08, 2013 8:14 pm Předmět: |
|
|
| Mano_1990 napsal: | | Pitkin napsal: | | Mano_1990 :Hele a co si měl za úraz ?? Jestli se teda mohu zeptat ,dělám box taky tak mě to zajímá |
Cca před 3 měsícema jsem dostal ránu do levého zápěstí nohou (opakovaně), bolelo mě to cca 3 měsíce, myslel jsem, že to mám jen naražené, ale teď jsem navštívil doktora a ten mě diagnostikoval artrózu kosti a celkovou unavenost té kosti od častých nárazů, to samé mám na pravém palci momentálně i. Doporučil mi s tímto sportem okamžitě seknout, ale to se mi nelíbí, v poslední době sem měl docela našlápnuto, za 3 týdny tam jdu na kontrolu tak uvidím co řekne ještě. |
Skončit uplně by byla škoda ,vynechal bych třeba na dýl jen nácviky a sparing + težký pytle.
Dej odpočinek a hodně kloubní výživy.
No uvidíš sám ,doktoři někdy moc přeháněj . Každopádně ti přeju ať to dopadne dobře. _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
Mano_1990

|
Zaslal: ne září 08, 2013 8:17 pm Předmět: |
|
|
| Pitkin napsal: | | Mano_1990 napsal: | | Pitkin napsal: | | Mano_1990 :Hele a co si měl za úraz ?? Jestli se teda mohu zeptat ,dělám box taky tak mě to zajímá |
Cca před 3 měsícema jsem dostal ránu do levého zápěstí nohou (opakovaně), bolelo mě to cca 3 měsíce, myslel jsem, že to mám jen naražené, ale teď jsem navštívil doktora a ten mě diagnostikoval artrózu kosti a celkovou unavenost té kosti od častých nárazů, to samé mám na pravém palci momentálně i. Doporučil mi s tímto sportem okamžitě seknout, ale to se mi nelíbí, v poslední době sem měl docela našlápnuto, za 3 týdny tam jdu na kontrolu tak uvidím co řekne ještě. |
Skončit uplně by byla škoda ,vynechal bych třeba na dýl jen nácviky a sparing + težký pytle.
Dej odpočinek a hodně kloubní výživy.
No uvidíš sám ,doktoři někdy moc přeháněj . Každopádně ti přeju ať to dopadne dobře. |
Díky, skončit by byla velká škoda. V poslední době mě to nakoplo jít do zápasu, i když sem tolikrát hlásil, že bych nešel, tak bych nakonec šel, ale teď tenhle problém. Poslední dobou to začlo bolet docela dost, takže teď mám ortézu a pauzu, uvidím, zkusím to ještě, když to nepůjde vrhnu se naplno do posilování.
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: ne září 08, 2013 8:27 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: |
Jeď něco úplně odlišného než je Bear. Tělo pak krásně zareaguje.
Třeba dobrý je jet 4 denní split na 4 týdny, kde tělo procvičíš jednou týdně a jako návrat do posilky je to ideální... |
Tady si mě za to málem ukamenoval . V poho neber to špatně.
https://forum.ronnie.cz/objemovy-trenink-split-t33063.html
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|