casom sa prisposobis zatazi cez 90% a bude to lepsie
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
... to je toho, já z 5x10x50 udělám na soutěži v pohodě 52,5
Tohle už si snad můžeš počítat jako další národní rekord.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Přemístění+výraz
5x 20kg
3x 25kg
3x 30kg
3x 30kg
3x 30kg
..sakra unavený ramena, kašlu na to, jdeme dál..
Shyby stroj
8x -25kg
8x -25kg
8x -25kg
8x -25kg
Přítahy JR na šikmé lavici
10x 7,5kg
10x 7,5kg
10x 7,5kg
10x 7,5kg
Úzký bench se stopkou
5x 20kg
3x 25kg
3x 30kg
3x 30kg
3x 30kg
3x 32kg
3x 32kg
1x 32kg.. fail! blbě jsem se naštelovala, znovu!
3x 32kg
9x 30kg
Čelní dřep
5x 30kg
5x 35kg
5x 40kg
5x 45kg
5x 50kg
..aaa, tak vytuhlý ramena, že tu osu snad na nich neudržim!
Pullover
10x 10kg
10x 10kg
10x 10kg
10x 10kg
Kardio
15min hiit na elipticalu
Strečink
V půl 2. ráno návrat z Ostravy, takže na tréninku nejen vytuhlý ramena, ale energie koženýho kotěte.
Na druhou stranu nám fakt udělal radost Pepa, když si nejdřív myslel, že je trenér nasypanej a pak když jsem dojela já ty čelní dřepy (vždy bez pásku) a prohlásil: "Sype celá rodina!" Takže teď máme sebevědomí Olympského božstva.
Včera se můj pravý lopatec rozhodl, že už se mnou nebude kamarád a že mi kašle na mrtvé tahy a všechny další podezřelé cviky. Tak jsme ho chlácholili Voltarenem a přemlouvali k dnešní spolupráci. Stále má svou hlavu (nebo spíš bolavý trapéz) a stojí si na svém. Tak uvidíme, co z něj odpo pod tlakem adrenalinu vymáčknu.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru