Úzký bench s pauzou
5x 20kg
5x 25kg
5x 30kg
5x 30kg
5x 32,5kg
3x 35kg
13x 30kg bez pauzy... Pepa Makovský by mi jich sice uznal díky nadzvednutému zadku jen 10, ale o to víc si jich vážím!
_________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
Pomalu se dostávám do disciplín. Minule šel jak po másle 165kg atlas Stone, tentokrát se docela dařilo na Axlu. Z běžného tréninku jsem úplně vyřadil podskočení pod činku, jedu jen pushpress a výsledky jsou mnohem lepší, než když jsem se snažil neustále podskakovat a "ojebával" jsem tu tlakovou část. Že jsem jedno opakování nedotlačil mě ovšem hodně nasralo. :)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Díky, jen ty kolena by se už mohly umoudřit, dřepoval bych už o pár desítek kilo víc nebýt těch odvařených úponů. Nic naplat, zkusím nějakou tu maximálku a pak bude dva týdny volno (alespoň od spodní poloviny těla).
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Pajas: dám vědět, společný trénink je vždycky fajn
Magumi: každý kdo mě zná ví, že lýtka nevlastním a přišel jsem o ně při strašlivé nehodě, takže je logicky nemůžu zapojit
Derek Poundstone
Naposledy upravil CIZO dne čt červen 25, 2015 2:27 pm, celkově upraveno 1 krát
A ještě přidám aktuální formu - vyplavený bílý vorvaň.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru