ILikeBike - Split

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - ILikeBike - Split  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> ILikeBike - Split
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ILikeBike

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnešní jídelníček:

100g ovesné vločky, 15g Combat
100g ovesné vločky, 100g hermelín
PTN - 30g malty, 30g Combat
300g brambory, 200g krůtí prsa, kousek okurky ( + domácí kuřecí vývar s drobením)
120g semolinové těstoviny, 200g krůtí prsa, 1/3 balíčku mražené zeleniny, žíce oliváku, hollandia - irská káva 200g
250g tvaroh

Byl bych rád, kdyby mi někdo něco řekl k výběru potravin.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
balbi

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jedeš objem? Jinak kolik to má cca kj/kcal?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
ILikeBike

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Objem nejedu , sice nevím jak to myslíš, ale jak na to koukám, asi to není moc pestrý viď? Tipoval bych tak 12k kj, možná míň. spíš teďka chci trošku udržet váhu, protože nechci do léta už nabrat ani trošku tuku... Dneska ten jídelníček je horší, mívám mnohem víc zeleniny a ráno ovoce.
balbi

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě (osobní názor) přijde na udržení váhy "velký", tolik skoro nesním ani já, a to jedu objem Ty vločky bych nechal jen ráno a potom dal něco jiného, třeba celozrnné pečivo + šunka a eidam.

Ale záleží kolik vážíš a jakej máš výdej.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
ILikeBike

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dík za tipy . Můj názor: vločky miluju a glykemickým indexem mi přijdou lepší než pečivo, ale to už se bavíme o kravinách :). Jinak takhle to už jedu cca 3. týden a váha se furt +- drží, tak to tak zatím nechám :), ale dík za ohlas .
balbi

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To já taky, nejradši bych je jedl pořád Chtěl jsem tím spíš říct to, aby byl pestřejší, přece nebudeš jíst vločky se šunkou a eidamem, tam to tím pečivem nahradit musíš Jasně, pokud tímhle váhu držíš tak proč né
ILikeBike

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já stejně jím všechno odděleně, většinou první sladký a potom slaný, takže stejně sním první rohlík a až potom sním holou šunku/sýr, takže to výjde na stejno . Ale jasně, že když někdy dostanu chuť na pečivo, tak ho tam hodím - největší problém u pečiva je, že se ho nikdy nenajím, do školy jsem kolikrát měl celej 500g chleba a stejně jsem měl hlad jako prase, tak se pečivu vyhýbám.
balbi

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevím, jestli to tu někde nemáš, ale nechce se mi to proklikávat, mohl bys uvést tvé míry (váha/věk) a ektomorf či endomorf?
ILikeBike

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Míry/fotku určitě dávat nehodlám, nechci se ztrapnit. Většinu hmotu mám na zádech, jak tu Rachela psal 70%, tak já asi 80% . Nohy nemám žádný, hrudník skoro žádný, zbytek je na ramenách a ruky nemám žádný . Nevím, jaký jsem samatotyp, řekl bych že endomorf. 70,5kg/176cm.
15let
balbi

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě stačilo jen toto: řekl bych že endomorf. 70,5kg/176cm. dík
ILikeBike

PříspěvekZaslal: út květen 01, 2012 2:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnešní trénink záda+biceps:

Mrtvý tah : rozcvičení (dřepy up to 5x60)+ 1x5 80kg, 3x5 85kg
Shyby : 1x3 BW, 1x3 BW+ 5kg, 1x3 BW+ 12kg, 2x6 BW
Přítahy jednoruček s oporou o lavičku :rozcvičení (2x10 jednoruč bez opory lavičky)+ 2x10 15kg/15kg, 2x8 20kg/20kg

SS: Zvedání ramen s jednoručkami+Velká činka - biceps :rozcvičení+ 3x8-10 30kg + 3x6 35kg, 1x15 17kg + 1x6 35kg

SS: Zkracovačky na míči+Zvedání nohou ve visu : 3x10-12+3x10
Rotace trupu s kotoučem : 4x10 10kg

Strečink vrchních zad, spodních zad (podsazování pánve v leže), hamstringů

Přítahy jednoruček s oporou lavičky je můj další oblíbenej cvik, krásně u toho záda procítím. Břicho pálí trénink od tréninku čím dál víc.
Štve mě, že jsem si asi ve vlaku něják skřípl kvůli těm podělaným sedačkám nerv na vrchních zádech, je to docela cítit.
ILikeBike

PříspěvekZaslal: so květen 05, 2012 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska jsem hodně přemýšlel o jídle. Dnes jsem omezil bílkoviny, malinko přidalsachry a dopřál si co jsem chtěl (žádný sladkosti ani junkfoody, prostě jen pečivo/slazené jogurty atd. podle chuti). Můj dlouhodobý plán:
1) od zítřka do 17.5. dodržet jídlo na 156%
2) od 17.5. do 19.5. mě čeká školní výlet, takže jídlo nepředpokládám bude zrovna ok, samozřejmě pauza od tréninku
3) od 20.5. do našeho rozlučáku 9. třídy (začátek prázdnin) dodržet jídlo na 157%
4) pak se rozmyslím jestli něco shodit na letní dovolenou u moře, ale asi jo, třeba jen 4 kila
ILikeBike

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska 50g sacharidů, bílkoviny klasika a tuky zvýšený o nějákých 50g. Když už mám zítra plánovanou přežíračku, tak ať z toho něco kápne )
Ale jsem teda unavenej neuvěřitelně, při tělocviku jsem vůbec nevěděl co se děje, všechno takový zpomalený.
ILikeBike

PříspěvekZaslal: ne květen 20, 2012 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po dalším tréninku, kdy to stálo za hovno, jsem se konečně rozhodl pro trochu serióznější přístup k tréninku. Bude to celý zaměřený na nohy, protože se značně zmenčily, takže 2x týdně nohy. Viděl bych to něják takhle:
A: Těžce nohy + ruce
2 cviky na kvadricepsy - 4+4 série po 5-8 opakování
1 cvik na hamstringy - 4 série po 5-8 opakování
+lýtka
(celkově 12 těžkých sérií na nohy)
SS triceps + biceps - 5 SS po 8 opakováních

B: záda + hrudník
SS záda + hrudník - 5 SS po 5-8 opakování
2 cviky na záda - 3+3 série po 10+ opakování
1 cvik na hrudník - 4 série po 10+ opakování
(celkově 11 sérií na záda, 9 sérií na hrudník)

C: Lehce nohy + ramena
3 cviky pro kvadricepsy - 3+3+3 série po 8+ opakování
1-2 cviky na hamstringy - 3+3 série po 8+ opakování
(celkově 15 lehkých sérií na nohy)
1 cvik na přední delty - 3 série po 5+ opakování
2 cviky na střední/zadní delty - 3+3 série po 8+ opakování
(celkově 9 sérií na ramena)

Po každém tréninku aerobka podle času/pocitu.
Beru v úvahu že mi je 15, takže se nechci dojebat, trénink by mi nejspíš vyhovoval.
PROSÍM VYJÁDŘÍ SE MI K TOMU NĚKDO?
ILikeBike

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2012 5:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnešní poslední improvizovaný trénink, bez aerobky, protože nebyl absolutně čas.

Mrtvý tah
:rozcvičení+ 4x8 80kg
Benchpress :rozcvičení+ 1x5 60kg, 1x1 80kg, 1x1 85kg, 1x1 90kg, 1x20 50kg
SS: Tricepsové extenze jednoručky obojruč+bicepsově zdvihy jednoruček :rozcvičení+ 2x5 30kg+2x5 17kg/17kg, 1x5 30kg+1x10 12kg/12kg
Břicho ála Cizo
: 3x10
Zkracovačky na míči : 2x12

Strečink zad a hrudníku.

Mrtvý tah byla docela makačka, protože to dost pumpovalo (pro mě nezvykle i nohy, což jsem rád).
Bench konečně zase padlo 90kg, už jsem myslel že jsem tu sílu ztratil úplně. A 20x50 jsem jen chtěl vyzkoušet maxko na 75%BW, jsem celkem spokojen.
45min. času celkem, víc jsem neměl..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - ILikeBike - Split Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: